Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

VV5: Vera lealázta a kapuvári VV Gergőt

Úgy tűnik, az érzékeny lány jobban bejön a nézőknek, mint az alfahím.
VV Gergő: Dukai Regi a tesóért kampányolt>>
Vasárnap ugyanis a párbajon a nézők elsöprő többséggel Verát tartották játékban.

Ezzel szemben a játékosok közül csupán Fecó várta vissza a lányt.

A villa alfahímje három hónapig szédítette Seherezádét (21), aki minden alkalommal belesétált a csapdába, Gergő pedig azt hitte, a veszekedések és békülések az ő malmára hajtják a vizet.

Nagyot tévedett, és valószínűleg ezt már maga ő is belátta.

Olvasóink írták

 • 20. Beresforder 2012. január 03. 12:15
  „Alfahím?
  Mi a gyerek? Ordas? Bozontos a farka?”
 • 19. zeta62 2012. január 02. 21:27
  „17. farkasbalintm 2012.01.02. 19:22

  Mellesleg, ha vetted volna a fáradtságot, hogy el is olvasd, akkor a terjedelme mellett arra is rájöhettél volna, hogy a "sorok írója" testközelből látta ezt az egészet, mint a retekklub egyik prominense... :)”
 • 18. zeta62 2012. január 02. 19:51
  „17. farkasbalintm 2012.01.02. 19:22

  Mi abban az ellentmondás? Hogy ők fizettek többet?”
 • 17. farkasbalintm 2012. január 02. 19:22
  „8. zeta62 2012.01.02. 14:33 - azért van kis ellentmondás abban amit írsz. minden meg van rendezve, de tolja az mszp az sms-eket?

  amúgy meg tökmindegy. cirkusz és kenyér kell a népnek. kenyér nincs, cirkusz, meg gumicsont akad dögivel. ha valakinek az az igénye, hogy nézi, nézze. aki nem nézi, az meg úgysem tudja miről van szó. a legjobb, amikor a ´nem nézem ezt a s...t´ típusú emberek jól összevitatkoznak azon, hogy ki mit hogyan csinált - mert bár nem nézik, mégis tökéletesen tájékozottak -, olyanokkal, akik nézik.”
 • 16. zeta62 2012. január 02. 18:38
  „11. sorok_közt 2012.01.02. 16:10

  Téged nagyon bánt a mondani valóm, mi? :)”
 • 15. zeta62 2012. január 02. 18:37
  „13. drKotász 2012.01.02. 17:16
  10. zeta62 :DDD
  Nem nézed mi.

  Hát nem! Ha ismered a rendszert, nem kell nézned ahhoz, hogy a "szemfényvesztést" ismerd...”
 • 14. soproni 2012. január 02. 18:14
  „11.sorok_közt!Azt hiszem nem értetted meg,hogy miért írt ennyit zeta62 és mi is az igazi mondanivalója.
  Nem a "semmitmondó téma"itt a leglényegesebb,ha nem a nagy átverés!
  Nekem is volt ismerősöm,aki anno a Balázs show-ban szerepelt és neki is azt kellett mondania amit előírtak neki és nem a saját,valós sztoriját. Szomorú,hogy ilyen műsorokra van igény és meredt szemmel bámulják a nézettség növelése érdekében kitalált szitukat ,amit,ha kell megspékelnek egy kis sex jelenettel,trágársággal és agresszióval,az előre kiadott utasítások alapján.Sajnálom azokat a gyerekeket,akik úgy nőnek fel,hogy azt hiszik a világ valóban ilyen kell,hogy legyen!
  .....”
 • 13. drKotász 2012. január 02. 17:16
  „10. zeta62 :DDD
  Nem nézed mi.”
 • 12. Puszedlike 2012. január 02. 16:50
  „Grat Vera szép volt, még Kingust kiviszed és utána Te jössz....”
 • 11. sorok_közt 2012. január 02. 16:10
  „Zeta!

  Az sem normális dolog, ha valakinek ennyi mondanivalója van egy ilyen semmitmondó témáról !”
 • 10. zeta62 2012. január 02. 15:10
  „moderálva”
 • 9. Zsudiji 2012. január 02. 14:40
  „Orrba- szájba ezt nyomják. Fellépsz a netre... egyből a VV baromságokkal lehet találkozni.
  Ha nézi az ember, ha nem szerintem már mindenki tudja, hogy ki az a pornós gőgös Vera. Akinek a képét meglátom legszívesebben okádni tudnék, még ilyen talán a Fecó is.. de ő legalább vigyorog. Szilveszterkor is bekapcsoltam a TV-t, hát ezeknek a káromkodását lehetett hallani.”
 • 8. zeta62 2012. január 02. 14:33
  „FIGYELEM! FELNŐTT TARTALOM KÖVETKEZIK! CSAK AZ OLVASSON TOVÁBB, AKI ELMÚLT MÁR 18 ÉVES, VAGY APJA-ANYJA NEM LÁTJA!

  (Mit is beszélek? Lát ő ezeknél különb dolgokat a tévében...)  Nem sorrendben írom, hanem, ahogy eszembe jut. Az első, ami beugrik, az Kégl Ágica neve. Ez a kislány valamiért azt hitte, hogy tud énekelni. pedig Ézsiás Peti barátom már az első hangnál azt mondta volna neki: ,,Annyi más szép szakma van!"... De Ágica kifejezetten szerette használni fülhasogató hangját. És mit tett ilyenkor a stáb, az üvegablakok másik oldalán? No, hát volt nekik egy nagy, rózsaszín plüssmalacuk. És ahányszor csak Ágica dalra fakadt, a stábtagok ezt a malacot kezdték el teljes erőből püfölni. Ütni, vágni, verni, fejelni. Ágica helyett.

  Aztán itt van Majka, ez a szegény borsodi srác. Akit, muszáj volt összepárosítani azzal a gyerekkel, akiről már az elején tudták, hogy ő fog nyerni (de erről majd később). Majkának érdekes módon a Big Brother hozta meg a szerencsét. Ugyanis a Nagy Testvér, nem bízva semmit a véletlenre, magzatilag akarta abortálni az induló VV-t. Így, produceri utasításra megrendelték BB Évitől és BB Renátótól a magyar televíziózás történetének első online nemi aktusát. Hosszan, és keményen. No, ekkora hendikeppel indult neki a mi Majkánk a nézettség elsíbolásának. De Árpa Attila résen volt. Na jó, ez esetben inkább Majkát helyezte résre. A vízszintesre. Kegyetlenül ráküldte a derék borsodi csibészre az aranytorkú Maya Goldot.

  (Akit nem hiszem, hogy édesanyja ezen a néven anyakönyveztetett volna, de hát, ha egyszer csak így ismerjük...). 2002, október 24-edikén nézettségi rekordokat döntött a show: Nagy ,,K" Maya ugyanis, orálisan fixálta VV Majkát. Érdekes momentuma a történetnek, hogy Maya Gold utólag eléggé lefitymálóan nyilatkozott Péter altesti méreteiről, míg Renátó csődör-alkatát ennen két szemünkkel tapasztalhattuk.

  Persze mesze nem Majka volt a leg egzotikusabb színfolt a Villában. A producerek (miért, mit hittetek, beszavazással kerülnek be az arcok?) betoltak a házba egy néger srácot, Leslie-t, és egy vörös hajú lányt, Nikit. Stendhal is megirigyelhette volna frigyüket. A vörös és fekete jól mutattak egymáson. Ugyanis, naná, hogy összehozták őket odabent (miért, mit hittetek, maguktól jöttek össze?). Persze az ő esetükben inkább a romantikát, és néhány lopott csókot céloztak meg, mivel egyik szereplő sem egyezett bele egy nyílt testi kapcsolatba.

  Megemlíteném még a történet babaképű gyilkosát, VV Szabolcsot, aki pontosan 4 alkalommal ment ki párbajozni, majd a végső hármasból is ő került ki győztesen. Ő aztán a politikai életben kamatoztatta ismertségét, mint MSZP párttag és tisztségviselő. Nyilván nem véletlenül ezt a pártot támogatta. Hiszen, naná, hogy a verseny alatt ez a párt is támogatta őt (miért, mit gondoltok, kinek van ennyi sms-re pénze?). Ugyanis 2002-re már a maszop is rájött arra, hogy celebekkel, média-huszárokkal pártot lehet frissíteni, csatát lehet nyerni. Kinézték maguknak Szabolcsot, a jófiút, bejuttatták a villába, és... a többi már történelem. Így voltak ők végig biztos bástya Szabi párbajainál, majd végül a döntő küzdelemben.

  Csakhogy, a végébe csúszott egy kis hiba. Egy óvatlan szerkesztői hiba folytán majdnem kiderült, hogy Majka áll jobban. De aztán a párt és az ügyes producerek gyorsan korrigáltak. Hálából Majka elfogadta a segítő jobbot (ami ugye, erősen balról jött), és Szabolcs is jól járt a nyereménnyel, meg a zuglói komcsi állással.  Mindezeket csak azért mondom el, hogy tudjátok: minden, de minden, szóval MINDEEEEEN meg van rendezve. Egyetlen őszinte pillanata sincs a műsornak. Azt, hogy éppen milyen interakció zajlik a villában, az dönti el, hogy a konkurens csatorna nézettsége hogy áll? Ha jól, akkor angyalszárnyakon beröppen a villába a szex. Vagy a veszekedés. Vagy a verekedés.
  (V:B:T:)”
 • 7. zeta62 2012. január 02. 14:24
  „"Tudjátok, hogy csalás. Mégis ezt nézitek. Valódi világként nyomják le a torkotokon, és mégis ezt nézitek. A gyereketek helyett, aki az orrotok előtt nő fel. A párotok helyett, aki mellettetek fásul el. A szüleitek helyett, akiket nem látogattok. A kutyátok helyett, akit nem visztek le ilyenkor esti sétára. A könyveitek helyett, amelyek ott búslakodnak porlepetten a polcaitokon. Való világ... Az..." (V.B.T.)”
 • 6. gonzo 2012. január 02. 14:13
  „pubigyereide,jól mondod,szép világban élünk,mikor a jónép ilyen szintű műsorokkal szórakoztatja magát estéről estére....”
 • 5. pubigyereide 2012. január 02. 12:57
  „Tőlem akár mind a kettő kint maradhatott volna, mert mind a kettő féreg.
  Gergő: pofavágások, sittes melldüllesztés és "mélyrenézés", egyébként pedig egy nullkategóriás ember. Szerencsétlen nők, akik kikötnek mellette... nem azt csinálja amit mond nekik biztos lekever kettőt. Ez az a fajta manus.

  Vera: érzékeny lelkű. Ja. Meg pornós. Illetve nem. Csak a castingig bírta elküzdeni magát. A kettő nem üti egymást?
  És egy ilyen embert visszaküld a nép, amikor hetek óta mindenki tudja hogy hazudott magáról a jelentkezéskor is :)

  Szép világban élünk...”
 • 4. Julianusz 2012. január 02. 12:30
  „Érzékeny, és igazságos,és szókimondó! Csak tapló, műveletlen, kötözködő. Ki az a birka, aki a beszólásait elengedi a füle mellett, és nem áll bele viszontválaszokkal, a kötözködéseibe? És akkor őt bántják. Minden adásba adott vitáját ő generált, ahogy beleállt, belemart társaiba. Az csúcs volt ahogy osztogatott ott mindenkit a bőrszerkójába, ahogy járt kelt ott, és ordította le a fejét annak, aki szólni merészelt, már csak a bilincs, meg az ostor hiányzott a kezéből, és forgathatták volna a szado-mazot.
  Szerinte aki nem mondja a szemébe, hogy nem bírja, az hazudik. Észrevehetné már, hogy egy játékban van, ahol nem kell a kártyákat kiteregetni, mert mindenki mindenkinek az ellenfele.”
 • 3. jszalai 2012. január 02. 11:13
  „Ha pont van a végén, akkor ez egy mondat nem??? Akkor miért nem kezdődik nagy betűvel???
  "úgy tűnik az érzékeny lány jobban bejön a nézőknek, mint az alfahím."”
 • 2. Truder 2012. január 02. 10:49
  „Ez van..nekem nem jön be az okoskodó Vera!”
 • 1. embertelen 2012. január 02. 09:45
  „Gergő egy nagyképű fazon, megérdemelte, hogy kiesett. A börtönben lehetett neki így viselkedni, de a kinti életben ez nem jön be. Jó erős fizikumú, remélem egyszer el is fog menni dolgozni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januárban is jó a Balatonban fürdeni

Első alkalommal rendezték meg Szigligeten az újévi fürdőzést, ahol a hideg ellenére harmincan… Tovább olvasom