Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

VV5: Alekosz exei közül Veronika jutott a villába

A héten beválasztott ötös beköltözött a Való Villába, pár perccel később követte őket Veronika is.

22:10 - Vasárnap este jönnek a furák, meg az első napi összefoglaló. Tartsanak velünk akkor is!

22:08 - Veronika kitalált a díszletből, valószínűleg egy ország büszke rá. A kilincset is le tudta nyomni hosszas noszogatás után, így végre ő is ott van hatodikként a villában. A kötelező visítozáson is túlestünk, itt az ideje elbúcsúzni.

22:03 - Csodák nincsenek, Veronika költözik a villába. 56 százalékot kapott, Andrea visítása csak 8 százalékot ért, Barbara 36 százalékot kapott. Csodás napok jönnek, Veronika is inni készül a villába. Bár kérdéses, hogy Veronika odatalál-e a díszletben a villába, de ha mégsem, Andrea biztosan örömmel beköltözik helyette.

22:01 - Gongszó, dráma...

21:59 - Gergő és Seherezádé Veronikát várja a villába, Fecó az anyukáját, Kinga Andreát, Attila Barbarát, da csak ha megígéri, hogy a villában egyszer sem fog sírni.

21:58 - Kortesbeszédek: "Ha szeretnének egy őszinte, érzelmes lányt látni a villában, aki osztja a többieket, szavazzanak rám." - mondja Veronika. - Óriási a tét, meg akarom mutatni, hogy vagyok valaki... stb - Andrea fejhangon visít, hogy szavazzanak rá. Barbara azért jött, hogy bebizonyítsa, az egyszerű emberek is nyerhetnek, ezért kell rá szavazni. Egyszerű.

21:56 - Balázs remekel: "Hajaj, Veronikának 20 másodpercig összefüggően kell beszélnie".

21:47 - A beszavazóshow-k olyanok, mint a műkorcsolyaversenyeken a kötelezők. A telefont formázva fejhez tett hüvelyk- és kisujjak már megvoltak, túlvagyunk azon is, ahogy bármilyen kérdésre úgy válaszol a kérdezett, hogy a végén már fejhangon azt üvölti, hogy "szavazzatok rám!". És már a "nem fogom megjátszanai magam" című kötelező elem is elhangzott végre. Egymásnak is szépen beszólogattak már a csajok, úgyhogyan nagyon jól haladunk. Szünet jön.

21:44 - Barbara sírt és önmarcangolt, miután Alekosz kidobta. Elfogyott zsepi, így hát Barbara is talpra állt, elfogadta a családjától a füstölő mellett az energiát (valami keleti zenére csukott szemmel ültek, egymás kezét fogva). Barbara a szerelemre vár a villában, ami nem túl biztató, figyelembe véve, hogy milyen sok hosszú távú kapcsolat alakult ki a magyar valóságshow-k történetében.

21:42 - Némi nyivákolással kevert kiabálás után jön Barbara bemutatkozása. Nem ő nyivákolt, hanem Andrea.

21:38 - Andrea klóros vizet akar inni, és visít egyet a bemutatkozó filmje előtt (is). "Pajkos Póni" feldúlt volt és csalódott, amikor kiesett. Kamerák fogadták Bükön, amikor bánatosan hazatért Knight Ridert nézni. Életszerű, mint ahogy az is, ahogy egy flipchart táblát tolt a békésen ebédelő családja elé, amelyen elmagyarázta, hogy milyen jól is van már. Andrea edzett, olvasott és egy orrhangú férfi monoton hangjára meditált. Kielemezte Barbarát és Veronikát, kiismerte gyengeségeiket, hogy megnyerje a VV5-öt. Bravó!

21:33 - Veronika 20 éves, pár hónapja Alekosz műsorában úgy érezte, valami elindult közöttük. A nászúton rá sem ismert Alekoszra, a lány becsapva értezte magát, szomorú lett, mert újra csalódnia kellett egy pasiban. Alekosz után a lány mindenkiben a hibát találta csak meg ezidáig, de most kész egy új kapcsolatra. Van itt puszifa meg affektálás dögivel. Veronika taktikázásra készül. Ezt inkább nem kommentelnénk.

21:30 - A lakók bejutottak a villába. Halleluja! Hogy hogyan, azt talán majd holnap megtudjuk. Lilu megint okosakat kérdez: "felfogtátok-e már, hogy az egész ország titeket néz?"

21:27 - Reklámra küldtek bennünket.

21:22 - Eredményt mutatnak. Balázs fantomképeket emleget, mi nem fantomképeket látunk, hanem portrékat, de mindegy. Veronika 60, Andrea 5, Barbara 35 százalékon áll.

A három ex: Veronika, Andrea és Barbara.
A három ex: Veronika, Andrea és Barbara.

21:21 - Íme Alekosz exei: jön Veronika, a bájosan naív, Andrea, a mindig pajkos, és Barbara, az őrülten epekedő. Valakinek agyára ment az Iliász.

21:18 - Emberek a villában! Pontosabban az udvaron. Gergő rájött, hogy nem tudnak bejutni a villába. Az udvaron dobozok hevernek, rajtuk Jerzy, Éva meg a többiek képei vannak. Van valami rejtvény is, de egyelőre nem olyan fontos, hogy megtudjuk, mi is az.

21:16 - Jönnek Alekosz exei: Veronika, Andrea és Barbara.

21:15 - A villalakók hamarosan besétálnak a villába, és megteszik az első lépéseket az akut alkoholmérgezéshez vezető úton.

21:12 - Mindenki kapott egy-egy eposzi jelzőt. Attila a magányos manipulátor, Gergő a hátborzongatóan férfias, Kinga, az intrikus, Fecó, az ellenállhatatlanul udvarló, Seherezádéra nem emlékszem.

21:07 - Ezúttal Lilu és Balázs is köszönt bennünket, hamarosan a héten beválasztott ötös beköltözik a Való Villába.

Gergő, Attila, Kinga, Seherezádé, Fecó
Gergő, Attila, Kinga, Seherezádé, Fecó

Olvasóink írták

 • 4. vanessa 2011. szeptember 18. 10:00
  „szép napot,ig igaz kedves 3-as kommentelö, ez az igénytelen müsorra vevök az emberek, én szivesen néztem amikor kviz müsorok voltak, az legalább az emberek tudás szintjét teszteli,hála istennek én ezt a müsort nem nézem, de a sajtoban állandoan ezek vannak a föcmen
  kedves kisalföld szerkesztöseg, lesülyednek a bulvár szintre,annyi másrol lehetne irni nem ezekröl, sajnálom de nekem ez a véleményem erröl”
 • 3. Vincent_Hana 2011. szeptember 18. 09:34
  „Igen, igen muszáj!
  Még nem elég buta a nép, kell egy kis primitívség, erőszak, gyártott celeb/sztár, élő szex a TV-ben stb.
  Egyébként a problémákkal foglalkoznánk, észrevennénk hogy mekkora szemétdombon ülünk, milyen intézkedéseket tesznek ellenünk, az utcára vonulnánk és elzavarnánk, felakasztanánk azokat akik ezt teszik velünk!
  Tehát marad az irányított gondolkodás, a szellemi, értelmi nyomor!”
 • 2. BJ.MÓVÁR 2011. szeptember 18. 09:27
  „Nagy szüksége lehet az RTL-nek az SMS pénzekre! Alig fejeződött be az előző széria,már meghirdették a következőt.
  Szombaton este lehetne valami színvonalasabb műsor,így folyamatosan már kezd unalmas lenni a sok önjelölt magamutogató,akik "celebek " szeretnének lenni!”
 • 1. OCC 2011. szeptember 18. 08:20
  „Ezt muszáj így percről-percre kielemezni a Kisalföld.hu-n?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy év után újra itt: George Michael hétfőn Budapesten lép fel

Több mint négy év után hétfőn ismét a magyar fővárosban lép fel George Michael. Tovább olvasom