Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

VV5 09.27: távpszichológus érkezett a villába

Annamária testmasszázst kapott Attilától, Melinda meg szerelmet vallott Fecónak. És jött az érzelmes lány.
Párok alakultak egy-egy feladat megoldására, a fiúk lányokat választottak. Peti elvitte Kingát, Cristofel pedig Dyát, Attilának így végül Annamária maradt. Pedig Attila is rendesen utálja Annamáriát, és Annamária is gyűlöli Attilát alaposan. A fura lány szerint Attila bunkón viselkedik a lányokkal, Attilát nem érdekli a dolog. Seherezádé és Gergő tenne rendet közöttük, kis sikerrel.

A fiúk szépészeti beavatkozást alkalmaztak a lányokon: Péter arcpakolást adott Kingának, Fecó Melindát manikűrözte... Attila pedig Annamária egész testét krémmel masszírozta be. Közben pedig valahogyan csökkent kettejük között a szakadék annak ellenére, hogy a masszázs kezdetén Annamária mellbimbót villantott és ezt Attila elég viszolyogva fogadta.Attila Fecóval beszélget Kingáról. Fecó vasal, Attila pedig megfogadja, hogy ezt a napot kibírja anélkül, hogy közeledne Kingához. Fecó szerint a cselszövő lány fog közeledni a manipulátorhoz.

Melinda közben valamit akar Fecótól. (Azt észrevették, hogy Melinda csukott szájjal beszél?) Miután sikeresen elkerülte, hogy összegyúrja Zizi malacot, bemegy a vasaló Fecóhoz és szerelmet vall neki. Fecó röhögve vasal tovább: "Belém, valaki? Ez hülyeség!" Fecó ránézett, és azonnal tudta, hogy Melinda nem mond igazat. Hát persze, hogy nem igaz, Dyával találták ki, hogy ezzel ugrassák Fecót. Ez még viccesebb, mint Attila lábának kifestése! Idáig hallom, ahogy kacag az ország.A "párt" a vallomás után azonnal közgyűlést tartott, Attila, Gergő és Kinga Fecóval megbeszélik az amatőr próbálkozást. Melinda ezzel a tettével nem lopta be magát a "párt" szívébe, az biztos.

És végül kiderült, hogy Dya és Melinda fogadott, hogy aki eltalálja, fiú vagy lány jön-e be (mikor? mindegy!). Melinda vesztett, így fogadásból kellett szerelmet vallania Fecónak.

Az érzékenylelkű lány érkezése során Gergőt kezdték el piszkálni a többiek, mondván, hogy ő lehet az, akinek Vera zöld utat adna, és a kulcsot már átadta a kiszemeltjének (persze név nélkül).Többen is kérdezgették Verát a kulcsról, de ő titokzatos maradt. Cristofel azon agyalt, hogy lehet, hogy mégiscsak nála van az a kulcs.

Vera idézeteket sütött a muffinjaiba, és ezt megetette a fiúkkal. "Magamat kigúnyolom, ha kell..." - olvasta a sütibe rejtett üzenetet Péter, aki megdöbbent, hogy mennyire illik rá az idézet. Fecó ezt olvashatta: "Hiszek a napban, akkor is, ha nem süt. Hiszek a szeretetben, akkor is, ha nem mutatkozik meg." Fecó a többieknek is elmondja, hogy nagyon sok érzelem van Verában, és nagyon ellazult tőle.

"Nincs titkosabb és nemesebb ajándék az életben, mint a szűkszavú, megértő, türelmes és áldozatkész barátság." - Attila is furcsállta, hogy Vera mennyire belelát. A többiek előtt azonban nem akarta felolvasni az idézetet, amin Kinga kiakadt. Éppen Kinga... Hmmm...


A lányok is nagyon kiváncsiak voltak arra, hogy Vera mit gondol róluk. Kinga nagyon jólelkű Vera szerint, Annamária meg egy jéghegy, és nem akarja feszegetni a dolgot. Veronika Vera szerint gyerek, de nem rossz értelemben. Veronika szerint Vera menjen a francba.

Szimpátiapontszám: Seherezádé 9, Bandi 10, Gergő 9, Dya 9, Kinga 8, Melinda 10, Péter 7 (megijedt tőle), Fecó 10, Attila 9, Annamária 7, Veronika 7 pontot adott... Összességében 8-ast kapott az érzékeny lelkű Vera.

Egy biztos, a villalakók kaptak egy távpszichológust a villába.

Online kérdés is volt persze, a nézők döntése értelmében az ágyakat újra fogják osztani a lakók, fordított sorrendben (vagyis Gergő választ utolsóként).

Jönnek a helyes pasik, így lesz teljes, 14 fős a villalakók társasága.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

36 kiló mínusz: Jennifer Hudson karcsúsító szalont nyitott

Karcsúsító szalont nyitott kedden Chicagóban Jennifer Hudson filmszínésznő, aki maga is 36 kilogramm… Tovább olvasom