Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Vajna Tímea is tanúskodott a prostiperben

Megkezdődött Répás Lajps büntetőpere. A vádiratban számos, jól ismert lány és férfi neve is felbukkan, közöttük Kustánczi Lia és Baukó Éva is.
Hatvanhét alkalommal közvetített lányokat szexmunkára Répás Lajos a vád szerint, további öt esetben kiskorúakat is.

Szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött a szépségversenyeiről is ismert férfi büntetőpere. A vád szerint VV Dóri, Éden Szandra is vállalt erotikus munkát pénzért. Húsz lány adatainak zártan kezelését kérte, azaz további ismert nevekre lehet számítani.

A Bors megszerezte az ügy vádiratát, abból az is kiderül, hogy a hatvanhét lányon és az őket megrendelőkön kívül mások is terhelő vallomást tettek Répásra. Közöttük található volt szépségkirálynő, Kustánczi Lia, Baukó Éva és leánykori nevén említve Palácsik Tímea is.

Az akkor még Damu Roland párjaként élő Timit a Nemzeti Nyomozó Iroda hosszú hónapokon át lehallgatta, sőt ki is hallgatták az ügyben. Akkor Timi azt nyilatkozta: Répást csak onnan ismeri, hogy felkérte őt műsorvezetőnek, de nem vállalta el a munkát.

Ehhez képest meglepő, hogy a vádirat szerint az ő vallomása is Répás bűnösségét támasztja alá az ügyészség szerint, hiszen tanúvallomása szerepel a bizonyítékok közt.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harrison Ford szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

Az eredeti film 1982-ben készült, Ridley Scott rendezésében, Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok… Tovább olvasom