Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Tizenegy év után felbukkant a meggyilkolt szomszéd

Tizenegy évvel állítólagos meggyilkolása után felbukkant tökéletes egészségben egy férfi Kínában. Vélt gyilkosa - a szomszédja - közben börtönben sínylődött.
A férfi bevallotta ugyanis, hogy megölte szomszédját, miután fej nélküli holttestre bukkantak egy kútban a haragosok lakhelye közelében. Az esetről beszámoló Beijing News című kínai lap megjegyezte, hogy nem tudni: a vallomás önként történt-e vagy gyaníthatón rendőri "ráhatásra". A férfit először halálra ítélték, majd életfogytiglanra módosították büntetését, végül húsz évre enyhítették. A két szomszéd egy nőn kapott össze még 1999-ben.

A hatóság most igencsak zavarban van. A rendőrség megpróbálja kideríteni, hogy ki lehetett a lefejezett áldozat, és hogy vajon szabadon engedhető-e a férfi, aki a szomszédját biztosan nem ölte meg - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap a kínai sajtóra hivatkozva

Olvasóink írták

 • 3. Dodo57 2010. május 08. 12:44
  „Nem kell csodálkozni a mai bírói kar döntésein, amikor a Fővárosi Bíróság legfoglalkoztatott bírája szende
  " lánykorában" járási KISZ-titkár, majd pártbizotsági főmunkatárs volt! Az ő döntései midig demokratikus?”
 • 2. szocdem 2010. május 08. 12:14
  „Pusoma Mihály...

  Az övé a legismertebb történet. Ártatlanul csukták le, - biztos bűnös mert roma gondolta bírónőcske- ült vagy 8 évet. Aztán kirugták a sittről, és öngyilkos lett..

  A lényeg télleg az, hogy nem kell messzire mennünk ha a bolsi barom törvények miatt ártalanul szenvedőket akarunk találni..
  Kíváncsi vagyok, hogy a fityesz eltörli-e az összes 1990-előtti jogszabályunkat. Elvégre felháborító, hogy ma is Sztalin elvtárs morálja, és szabályai szerint büntetnek a közlekedéstől kezdve a Kulcsár ügyig mindent.”
 • 1. akela4 2010. május 08. 11:19
  „Egy kis fejetlenségért nem kell Kínág menni!
  Itt történt Magyarországon, hogy egy embertt minden ok nélkűl évekig gyanúsították hasonlóval és amikor végre kiderűlt az ártatlansága szabadonbocsájtásakor nem tudták neki visszaadni a személyi igazolványát sem, ami szerintem súlyos mulasztás volt a hatóság részéről.
  A dokumentum hiányában sokáig tengődött, mert nem tudta kiváltani még az ideiglenes igazolványt sem, nem is beszélve a többi megpróbáltatásról!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bombának nézték a Gömböcöt a helsinki repülőtéren

Plasztikbombának néztek egy Gömböcöt a helsinki repülőtéren, riasztották a kommandósokat, lezárták… Tovább olvasom