Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Tangó és póker az Anna-bál után

Elegancia és arisztokratikus báj. Balogh Annát így is lehet jellemezni. A ravazdi lány a 2009-es Anna-bál óta modellkedik. Célja, hogy képeivel a kifinomult, nőies öltözködést népszerűsítse.


Anna gardróbjában sok kisestélyit, elegáns blézereket, szoknyákat, fűzőket, magas sarkú cipőket találhatunk. Melegítőnadrágnak nem, maximum sportcipőnek köszönhetünk, ami a ˝kevésbé nőies˝ darabokat illeti.

- Néha kell egy kis pihenés a magas sarkak után, ezért a sportosabb cipő – szabadkozik Anna. - Ha anyagilag megtehetném, a kisestélyik mellett nagyestélyik sorakoznának. Ez az egyik szenvedélyem.

Fotó: Kaszás Bence
Fotó: Kaszás Bence.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bőven akad más is, aminek Anna szívesen hódol.

Anna az Anna-bálon

Amint arról portálunkon is beszámoltunk, tavaly a ravazdi lány lett a 184. balatonfüredi Anna-bál második helyezettje. Már akkor is hangsúlyozta, hogy mennyire fontos számára az elegancia és a hagyományőrzés, így szebb ajándékot elképzelni sem tudott az érettségi után, minthogy Füreden legyen első bálozó. (Érdekesség, hogy idén szintén egy megyei szépség, a győri Borkai Petra is első udvarhölgy lett.)

Anna bevallottan cselnek szánta a reformkort idéző báli öltözékét, nem akart beállni a fehér ruhás lányok sorába. A ˝csel˝ bevált. Nemcsak a zsűrit és a közönséget fogta meg, a lányra felfigyelt valaki:

- Az Anna-bál után Szűr Krisztina stylist felkért, hogy dolgozzam vele. Mivel kifinomult, nőiesen visszafogott, de rendkívül elegáns stílusban alkot, igent mondtam neki, mert én is az elegancia híve vagyok – mondja Anna, aki hamarosan modelltanfolyamon találta magát, ahol egy hónap után sikeres vizsgát tett.

Fotó: Kaszás Bence
Fotó: Kaszás Bence. Stylist: Szűr Krisztina. A képek az Esküvői divat magazin 2010/2-es számában jelentek meg.


˝Egy nő öltözzön nőiesen˝

Ha valakinek megfordult a fejében, hogy a felkérések, s a tanfolyam után Anna áttetsző, mélyen dekoltált darabokban fog kifutóra vonulni, netán topless- vagy akt képeket is bevállal karrierje fellendülésének érdekében, nagyot tévedett.

A ravazdi szépség kitart stílusa mellett, s természetes bájával, nőiességével, visszafogott stílusával tüntet a képeken, legutóbb egy esküvői divatmagazin lapjain.

- Sokan mondták nekem, hogy a 16. századba kellett volna születnem. Vonzanak a korhű ruhák, az az életstílus. Egy tanárom szerint néha még a beszédem is azt a kort idézi. Az a véleményem, hogy egy nő öltözzön nőiesen, legyen harmóniában önmagával. Legyen kifinomult, csinos. Éppen ezért célként tűztem ki magam elé, hogy népszerűsítsem az elegáns öltözködést. Nemcsak a képeken, a mindennapokban is. Természetesen tiszteletben tartom, hogy manapság vannak más stílusok, ízlések, de szerintem az alternatív, slampos öltözék nagyon távol áll egy igazi nőtől.

Fotó: Kaszás Bence. A képek az Esküvői divat magazin 2010/2-es számában jelentek meg.
Fotó: Kaszás Bence. A képek az Esküvői divat magazin 2010/2-es számában jelentek meg.

Anna első fotózását divatbemutatók követték, majd pedig reklám és film castingokra is jelentkezett. Az új James Bond pesti forgatásán statisztát kerestek, Annát is behívták a válogatásra.

- Élvezem, hogy ezeken a castingokon mindig új embereket ismerhetek meg. Nem ér túlzott csalódás, ha nem hívnak vissza a szerepre, mert én ezt az egészet hobbinak tekintem. Számomra most első az egyetem, a színháztanulmányok, minden más modellmunka csak utána következik – vélekedik Anna.

- A képeidet nézve nehéz elhinni, hogy ˝félvállról˝ veszed a felkéréseket.

- Elismerem, ami energiám az iskola mellett marad, azt a munkába fektetem. Elégedett vagyok a felvételekkel, főleg, hogy a beállások nagyrészt rajtam múlnak, a fotósok meglepően kevés instrukcióval látnak el.

Fotó: Kaszás Bence
Fotó: Kaszás Bence.


Színház, argentin tangó, póker szépségverseny

Anna örök szerelme a színház, életét a színpadon képzeli el. Így nem meglepő, hogy a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem színháztudományok - magyar szakán kezdi második évét. Péntekenként a Győri Nemzeti Színház stúdiójába jár, számos fellépést tudhat a háta mögött, legutóbb a győri Vaskakas Ünnepi Játékokon láthatta a közönség.

Bár nyilvánvalóan az Anna-bálon keringőt táncolt, mára az izgalmas, vérpezsdítő argentin tangó is szenvedélyévé vált a 19 éves ravazdi lánynak, heti egy alkalommal ismerkedik a lépésekkel. 

Az érzelmekkel teli tánc után olykor pókerarcot ölt, s ügyesen forgatja a kártyákat. Olyannyira, hogy jövőre azt tervezi: összeköti a szépségipart a szórakoztatóiparral: benevez egy budapesti póker szépségversenyre. 

Olvasóink írták

 • 7. HarconaMarcos 2010. szeptember 07. 22:09
  „Az még PC, hogy biztos sokan mondanák be neki szívesen az ´All in´-t? :-)”
 • 6. Juveboy86 2010. szeptember 07. 21:12
  „:D:D:D”
 • 5. suellen 2010. szeptember 06. 19:03
  „A lány gyönyörű, a helyesírás pedig már megint szégyenteljes. Úgy látszik, Szükösdi Judit is ˝fél válról˝ vette anno a nyelvtanórákat. De akkor miért ír újságot? Modi hopp!”
 • 4. Mankapunka 2010. szeptember 06. 15:07
  „Kis bambi.............”
 • 3. Jandex 2010. szeptember 06. 13:02
  „Szép,sőőőőt az apu alighanem kocsmáros!:)))/már Akit érint!/”
 • 2. K. 2010. szeptember 06. 12:42
  „Szép!”
 • 1. Spitfire 2010. szeptember 06. 08:51
  „wow. gut, gut!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rooney újabb szexbotránya

"Hazai pályán kívüli" alakításaiért hallgathat otthon Wayne Rooney, akiről a legnagyobb vasárnapi… Tovább olvasom