Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Szörnyű gyerekkora volt Berki Krisztiánnak

Berki végigszenvedte anyja alkoholizmusát, azt, hogy nem törődött vele. Mindennek következménye az lett, hogy tizenöt évig nem beszéltek egymással.
Szinte a szemünk előtt élik az életüket sztárjaink, legmélyebb, legsajgóbb sebeiket azonban rejtegetik, eltemetik magukban. Azokat a sérelmeket, amelyeket saját szüleik okoztak nekik.

Berki Krisztián életének egyik legfájóbb pontja volt, hogy édesanyja nem tudott megfelelni a szülői hivatásnak.

– Nincs bennem megbocsátás az édesanyám iránt, de harmincéves korom óta már teljes elfogadást érzek. A régi dolgokon nem lehet változtatni, de már csak az számít, hogy az anyukám miként tud beilleszkedni a jelenlegi életembe. A kölcsönös tisztelet pedig megvan – mondta a Borsnak Berki Krisztián, aki nehéz gyerekkora ellenére szédületes karriert futott be.

A Fradi egykori vezérigazgatója bekerült a sztárcsináló gépezetbe, és egyre magasabbra tör. Végtelen ambíciójának egyik hajtóereje talán anyukájával való kapcsolata lehet: végigszenvedte az asszony alkoholizmusát, azt, hogy nem törődött vele. Mindennek következménye az lett, hogy tizenöt évig nem beszéltek egymással.

– Tizenkét évesen költöztem el otthonról, egy futballkollégiumba. A régi ügyekről édesanyámmal nem beszélünk, mert nem akarunk fájdalmat okozni egymásnak, csak felszakadnának a sebek. Jó érzés látni, hogy mennyire szereti elsőszülött unokáját, hogy elhalmozza ajándékokkal, és hogy teljesen beilleszkedett az éle­tünkbe. Szeretném, ha az édesanyám büszke lenne rám – tette hozzá a műsorvezető.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Whitney Houston lányát eszméletlenül találták a fürdőkádban

A szombaton történt eset kísértetiesen emlékeztet a három éve elhunyt világhírű énekesnő halálának… Tovább olvasom