Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Sokkoló hírt kapott Zámbó Krisztián apja haláláról

A volt csepeli főrendőr olyan súlyos dolgokat árult el Jimmy halálának koronatanújával kapcsolatban, ami nem csak a közvéleményt, de a családot is sokkolta.
A Kiskegyednek adott interjújában Vágóné olyan dolgot árult el Hulé Évával, a tragédia koronatanújával kapcsolatban, ami nem csak a közvéleményt, de a családot is sokkolta - írja a Bors.

Hulé kilenc évvel a tragédia után önként jelentkezett a rendőrségen, hogy megváltoztassa a vallomását, hiszen szerinte nem véletlen baleset történt 2001. január 2-án hajnalban.

Hogy miért változtathatta meg a vallomását kilenc évvel a történtek után Hulé Éva? – a volt csepeli főrendőr a hetilap kérdésére megdöbbentő válasszal szolgált.

"(...) Maradjunk annyiban, hogy sem Edit, sem én nem teljesítettük bizonyos kéréseit. Viszont bizonyára voltak, akik ígérhettek neki, ha előáll egy másik, nekik jobban tetsző verzióval" – mondta Vágó Imréné.

Zámbó Krisztián hosszú percekig kereste a szavakat, mire összeszedte a gondolatait.

– De durva! Megdöbbentő ez az egész... Nem találom most a szavakat – hebegte először Krisztián. – Tehát minden úgy történt, ahogy történt, csak Hulé Évát valaki befolyásolta, vagy eszközként használták apám halálának körülményei kapcsán? Ez az egész új. Eddig sem hittem Hulé Éva szavait, de amikor találkoztunk, és elmesélte az új verzióját, összezavarodtam. Azóta is bennem volt ez, nyugtalanított. Vágó Marinak azonban hiszek, munkássága alapján is szavahihetőnek kell lennie. Ha azt mondja, hogy valamit kért tőlük Hulé Éva és ezt nem teljesítették, akkor ez biztos így is volt. De az a kérdés, mit kért? És vajon miért? Mondja el a teljes igazságot! - mondta Krisztián.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiszűri a nemi betegségeket egy mobil kiegészítő

A készülék egy csepp, ujjból vett vérből negyedóra perc alatt kimutatja, hogy megfertőződött-e a… Tovább olvasom