Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Rooney újabb szexbotránya

"Hazai pályán kívüli" alakításaiért hallgathat otthon Wayne Rooney, akiről a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap kiderítette, hogy örömhölgyekkel szórakozott, miközben felesége nemrég megszületett gyermekükkel volt várandós.

Az angol válogatott és a Manchester United világsztárja a News of the World négy teljes újságoldalra kiterjedő, az olvasót a lehető legapróbb részletekbe is beavató beszámolója szerint Rooney az egyik menő manchesteri éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg tavaly a csinos, 21 éves Jenny Thompsonnal.
Jenny maga mesélte el a lapnak, hogy a focista a bárbeli megismerkedés után sms-üzenetekkel kezdte őt bombázni, randevúért esedezve. Az ifjú hölgy - akiről Rooney akkor még nem tudta, mivel is keresi kenyerét - igent mondott, de azonnal közölte válaszüzenetében, hogy "a dolog nem lenne ingyenes".

Wayne Rooney és Coleen
Wayne Rooney és Coleen


Az angol futball ünnepelt sztárja biztosította újdonsült ismerősét arról, hogy ez nem okoz számára problémát, sőt megkérdezte, hogy a randira nem tudna-e eljönni Jenny kolléganője is, aki szintén jelen volt a bárban.
Az első légyottra egy ötcsillagos szállodában került sor. Jenny elmesélése szerint Rooney bevallotta, hogy hasonló hármas találkozóban még nem volt része. Az örömhölgyre mindazonáltal nem tett nagyon mély benyomást a kapusok rémének ágybeli teljesítménye: mint elmondta, "csaknem minden munka" rá és kolléganőjére hárult, és "az egésznek igen hamar a végére is jutottunk".

Az óránként 150-200 fontért (52-70 ezer forintért) dolgozó Jenny később aztán egyedül is többször felkereste híres ügyfelét, de véleménye nem sokat javult: beszámolója szerint Rooney "unalmas" volt az ágyban, és bár "megpróbálkozott malacságokkal", ám "ez sem igazán sikerült neki ... meglehetősen félénknek tűnt".

A heti 100 ezer fontot kereső futballfenoménnak azonban megelégedésére szolgálhatott a dolog, mivel bőkezűen fizetett: az egyik félórás légyott után például kivett farmerje zsebéből egy vaskos köteg készpénzt és 1200 fontot (400 ezer forintot) számolt le Jenny elé.

Rooney felesége, Coleen akkor már terhes volt fiúgyermekükkel, a focista azonban az ifjú prostituált elmondása szerint ebből nem csinált különösebb gondot, olyannyira, hogy a hitvesi ágyba is meginvitálta Jennyt, ő azonban erre már pénzért sem volt hajlandó.

Az angol futball 24 éves sztárja nem először keveredik hasonló szexbotrányba: már 2004-ben kiderítette a brit sajtó, hogy az akkor 18 éves reménység egy lerobbant liverpooli "masszázsszalont" látogat, ahol mások mellett egy 48 éves nagymama is az ügyfelei között tudhatta.
Coleen azt a félrelépést még megbocsátotta; hogy erre most is hajlandó lesz-e, arról egyelőre nincs hír.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Depardieu leszólta Juliette Binoche-t

A nyilvánosság előtt üzenget egymásnak a franciák két színészóriása, Juliette Binoche és Gérard… Tovább olvasom