Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Polgárpukkasztó csókok

Madonna 2003-ban döbbentette meg az MTV díjátadó gálájának közönségét azzal, hogy szájon csókolta fiatalabb pályatársait. Legutóbb Meryl Streep és Sandra Bullock váltott nyelves puszit.

Körülbelül százötvenezren kattintottak rá a youtube.com-on arra a videóra, amelyen Meryl Streep és Sandra Bullock csókja látható.

Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera után ők is beléptek a nyilvánosság előtt csókolózó híres nők táborába.

Sandra Bullock és Meryl Streep a Critics’ Choice Movie Awards díjátadóján mondtak beszédet és vették át díjaikat. Az öröm akkora volt, hogy a két színésznő csókot váltott. Sandra a nála majdnem húsz évvel idősebb pályatársáról később a színfalak mögött kipirult arccal azt mondta: Meryl remekül csókol, fantasztikusak az ajkai. Köztudott, hogy az Oscar-díjas Streep nem veti meg az izgalmas dolgokat, mint mondta: szereti a színészetet, az ételeket és a szexet. A videón jól látható, hogy Bullock kezdeményezett: két kezével megfogta Meryl Streep arcát, és csókra nyitotta a száját. A másik fél pedig fogadókész volt.

Sandra Bullock és Meryl Streep és Sandra Bullock
 Meryl Streep és Sandra Bullock

Nem ez volt azonban az első csók a sztárvilág nőtagjai között: az első ebben is természetesen a polgárpukkasztó Madonna volt, aki 2003-ban okozott botrányt azzal, hogy az MTV Video Music Awards ünnepségen megcsókolta az akkor még hamvasnak számító, ám persze korántsem ártatlan Britney Spearst és Christina Aguilerát. A három énekesnő ezen az esten Madonna 1984-es slágerét, a Like a Virgint adta elő. Madonna fekete ruhában lépett fel, a két fiatal énekesnő pedig fehérben. Az előadást szüzeket meghazudtoló, szenvedélyes nyelves puszival zárták.

Aguilera azt nyilatkozta: nagyon finom Madonna csókja, és szinte benne volt a levegőben, hogy a díjátadón előrukkol valami ilyesmivel, mert már a dal próbái alatt nagyon rámenős volt, amit – az akkor még szégyenlős – Britney nagyon nehezen viselt.

Rusz Edit szexuálpszichológus is látta az ominózus csókokat.

Magyarázatát azzal kezdi: mindenkiben van sokféle ösztön és késztetés, amit a neveltetés és a társadalmi konvenciók révén elnyomunk a tudatalattiba, és ezek nem is jelennek meg a felszínen.

Britney Spears és Madonna
Britney Spears és Madonna

– Tény az is, hogy a sztárok világában teljesen más az értékrend, mint egy átlagos, normális keretek között élő férfi vagy nő életében. Egy idő után a sztárok azt gondolják: népszerűségük okán mindent megtehetnek anélkül, hogy az rombolná imázsukat vagy nagymértékben csökkentené rajongóik számát. Ennek a felforrósodott önértékelésnek lehet az a hatása, hogy átlépik a határokat.

A szexuálpszichológus párhuzamot von a két eset között: ahogyan Madonna és Britney, úgy Meryl Streep és Sandra Bullock is riválisok, ugyanakkor a fiatalabbak példaképként tekintenek idősebb pályatársaikra.

Amikor Meryl Streepet és Sandra Bullockot színpadra szólították a díjkiosztón, látszott rajtuk, hogy nagyon szenvedélyes, negatív érzéssel viseltetnek egymás iránt, még ha ezt utólag másként is magyarázták. Az indulatok, az érzelmektől való túlfűtöttség, a negatív érzések hirtelen átcsaptak a másik végletbe, amit az ösztönök még jobban feltuningoltak – csók lett a vége –, csak így tudták kifejezni pillanatnyi érzéseiket.

A szakember hangsúlyozta: nyilván nem direkt csinálták, az ösztöneiket engedték szabadjára. Messzemenő következtetéseket nem kell levonni: ebből még nem következik az, hogy a színésznők vagy az énekesnők a saját nemükhöz vonzódnának.


Jót tesz az izmoknak

A csók kondiban tart: 30 arcizmot mozgat meg, és feszesebbé teszi az arc bőrét. A szenvedélyes párok akár 26 kalóriát is elégethetnek csókolózással. A másfél percig tartó csókolózás pedig növeli a pulzusszámot és emeli a vérnyomást – felér egy rövidtávfutással.

Olvasóink írták

 • 12. maradando 2010. február 10. 00:47
  „Ha meglátom a jobb sarokban a felirást, =(!)Moderálásra küldöm
  Egyből csókra csűcsőrődik a szám ! És könnycseppek gurulnak a szemem sarkába.”
 • 11. maradando 2010. február 03. 02:19
  „Ha már a politikusi csóknál tartók űberelem magam !
  Lendvai Ildikó +Dávid Ibolya forró csókban borulnak össze, egy pártszövetség keretében .”
 • 10. maradando 2010. február 03. 01:17
  „Leonyid Iljics Brezsnyev és Erich Honekker elvtársak csókjánál nem lesz felűl múlhatattlanabb !”
 • 9. lacim6 2010. február 02. 13:58
  „Szegény gyerek első látásra sokkot kap.”
 • 8. Mankapunka 2010. február 02. 12:26
  „lacim6 és még terhes is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 7. lacim6 2010. február 02. 09:56
  „Bocs de ezt nem tom szó nélkül hagyni, nézzétek meg a nap réme képet, na az borzasztó.”
 • 6. Club_Hajó 2010. február 02. 09:08
  „A Britney-Madonna kép jó, de a
  Meryl Streep és Sandra Bullock mint két öregasszony ezen a képen. Szottyadt ráncos, a nyakánál főleg
  Böööááá......”
 • 5. ricken 2010. február 01. 23:32
  „Engem nem pukkaszt, csak ne legyen kötelező!”
 • 4. Mankapunka 2010. február 01. 16:33
  „Amiót szült a Brtiney,azóta vastagok lettek a lábai,és eltüntek a mellei,vagy csak én látom így?????”
 • 3. tricse 2010. február 01. 14:56
  „Gondoltam hogy ez ellen a kép ellen nem lesznek kifogások! Ez ugyebár nem befolyásolja rossz irányba a kiskorúak nemi fejlődését,nem visszataszító,nem blablablabla...:)”
 • 2. Imcsi 2010. február 01. 13:10
  „Leszbik csókját még elnézem, de két buziétól már ódzkodok, főleg ha még szakállasok is! Brrrrr!”
 • 1. Mankapunka 2010. február 01. 12:20
  „A csók kondiban tart: 30 arcizmot mozgat meg, és feszesebbé teszi az arc bőrét. A szenvedélyes párok akár 26 kalóriát is elégethetnek csókolózással. A másfél percig tartó csókolózás pedig növeli a pulzusszámot és emeli a vérnyomást - felér egy rövidtávfutással.

  Ezeket a szövegeket szeretem. Egyéjszakás kaland meg felér egy Győr-Komárom futóversennyel, nem????

  Mivel már ráuntak a banánra,valószínűleg másra kell fanyalodni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fábryt feljelentették mocskos szája miatt

Vizsgálódik az ORTT az Esti Showder után. Fábry Sándor sorozatos káromkodásaival vonta magára a… Tovább olvasom