Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Öt év után a kocsijában találták meg a nő holttestét

Érthetetlen: egy asszony testére halála után öt évvel bukkantak rá. Fél évtizeden keresztül senkinek sem tűnt fel hiánya - pedig saját anyja temetéséről is hiányzott.
Pia Farrenkopf története krimibe illő: az asszonyra rejtélyes körülmények között találtak rá saját garázsában, kocsija hátsó ülésén ülve - mumifikálódott állapotban. Ekkor már legalább öt éve nem hallottak felőle - írja a borsonline.hu.

A programozóként dolgozó asszonynak hiába volt kilenc testvére, hiába írták le vidám emberként és jó munkaerőként, nem volt épp társasági karakter. Testvérei elmondása alapján gyakori volt, hogy hosszabb-rövidebb ideig nem hallottak felőle: nem válaszolt a hívásokra, nem jelentkezett, hogy aztán pár hónap vagy egy-két év múlva a világ másik feléből adjon életjelet magáról. Talán pont ezért nem tűnt fel senkinek halála sem.

Életének utolsó pillanatait még most sem sikerült rekonstruálni, mint ahogy halálának körülményeit sem.

Az utolsó életjel Pia Davida Farrenkopf felől egy 2009-es pénzfelvét. Azóta semmi...

2012-ben hiába keresték testvérei: ekkor vesztették el ugyanis édesanyjukat. Ám úgy tűnik, az, hogy nem jelent meg a temetésen, senkiben sem ébresztett gyanút. Számláit automatikusan vonták számlájáról, így amíg 2013-ban az az összeg el nem fogyott, a közműveknél sem tűnt fel hiánya.

Testét végül 2014-ben fedezték fel. Pia kocsija hátsó ülésén ült, mellette egy fél üveg bor. Teste annyira mumifikálódott, hogy semmilyen vizsgálatot nem tudtak elvégezni rajta. Úgy sejtik, hogy öngyilkos lett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rohamot kapott esés közben az ejtőernyős - videó

Félelmetes videót töltöttek a Youtube-ra vasárnap: egy férfi ejtőernyős ugrás közben görcsös rohamot… Tovább olvasom