Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Most jön az igazi botrány: Gesztesi újra apa lesz?

A nagypapa szerint nem kizárt, hogy lánya a közimsert színésztől vár gyermeket.

Ki ne emlékezne arra a néhány hete nagy port kavart hírre, miszerint válságba jutott Liptai Claudia és Gesztesi Károly örökéletűnek hitt házassága?! A bulvárlapok igyekeztek minden lehetséges részletet kisajtolni a sztoriból: felmerült, hogy Kucsera Gábor vagy esetleg Kovács Áron miatt ment szét a pár, aztán az is, hogy Gesztesi hűtlenkedett, mégpedig exnejével.

A házaspár végül úgy döntött, a további pletykákat elkerülendő, elmondja, mi is áll a szakítás hátterében. Károly és Claudia egy hetilapnak árulta el: semmiféle megcsalásról nincs szó, kapcsolatuk csupán elfáradt, így most egy időre külön költöznek. A szakítást azonban nem tartják véglegesnek, ha lesz rá mód, kislányuk, Panka Sára érdekében megpróbálják rendbehozni házasságukat.

Ezt követően a botrányos szalagcímek elmaradoztak, s a bulvárlapok címlapjain mások vették át Claudiáék helyét. Most azonban újabb időzített bomba robbant: a Bors című napilap megtudta, Gesztesi exneje, Nikolett a mai napig szereti volt férjét, akivel mellesleg egy telken is laknak. A nő ráadásul várandós, és azt még Nikolett édesapja sem tudja, hogy kitől van a gyerek.Néhány hete már biztosan tudni lehet, hogy az előző feleségnek, ha közvetve is, de köze van Károly és Claudia szakításához. Kollegák, ismerősök is megerősítették: Claudia nagyon rosszul viselte, hogy egy telken osztoznak férje másik, korábbi családjával. Gesztesi azonban a Nikolettől született két kisfia miatt ragaszkodott ahhoz, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz. Ez állandó vitákat szült kettejük között, s végül ez futtatta zátonyra házasságukat.

Claudia egyszer még élő adásban is tett egy igen szúrós megjegyzést erre vonatkozólag. Amikor reggeli műsorában Nyertes Zsuzsával, Tóth Gabival és Hajas Lászlóval beszélgetett a párkapcsolati konfliktusokról, a témát így konferálta fel: "A párkapcsolatokban elkerülhetetlenek a súrlódások, főleg, ha 140 évre visszamenőleg a feleségünkkel egy telken élünk".Gesztesi Károly volt apósa a Borsnak megerősítette, lányának köze lehet ahhoz, hogy Claudia faképnél hagyta párját. Mint Karel József elárulta, Nikolett és Claudia sosem kedvelték egymást igazán, ami érthető, és nem csak azért, mert egymás nyakában élnek, hanem inkább azért, mert Nikolett a mai napig gyengéd érzelmeket táplál exférje iránt.

Nikolett most babát vár, s bár Gesztesi egy korábbi interjújában határozottan cáfolta, hogy a gyermek tőle lenne, a nagypapa azt mondja, még ő maga sem tudja, kitől születik unokája. Ő mindenesetre örülne, hogy Nikolett és Károly újra egymásra találnának, mert akkor legalább - mint mondta - együtt lehetne a család.

Olvasóink írták

  • 2. Judytka 2009. február 24. 10:53
    „Engem is...”
  • 1. MTT 2009. február 24. 08:56
    „MENTSETEK KI!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fábry Sándor halála

Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves egybegyűltek. Ezúton szeretném bejelenteni, hogy mindannyiunk… Tovább olvasom