Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Meggyógyult Détár Enikő

Détár Enikő felgyógyult betegségéből. Újra színpadra állt, és a nézők ismét hallhatják tőle az RTL Klub Reflektor című műsorának legújabb színes híreit.

Elhatározta: jobban odafigyel az egészségére. Az energikus színésznőt arról is kérdeztük: minden nő kiváltsága-e a flört?

– Köszönöm szépen, jól vagyok. Igyekszem odafigyelni az egészségemre, próbálom nem túlhajszolni magam. Tudomásul vettem, igenis el kell járnom ének- és beszédtanárhoz – fogalmazott Détár Enikő.

A 46 éves színésznő felépült a betegségéből – egy cisztát operáltak le a hangszáláról. Több hónapos pihenésre kényszerült. Most újra munkába állt, vezeti az RTL Klub Reflektor című műsorát, és a Tivoli Színházban készül egy új bemutatóra. Több szerepet is kapott egy modern valóságshow imitálására készült darabban. Azt mondja, ez most egyelőre pont elég feladat.

– Kezdetben élveztem az otthon töltött időt. A férjemmel együtt vittük a kisfiamat iskolába, sokat sétáltam a kutyáinkkal, Lilivel és Bundással. Aztán teltek a hónapok, és már nem tetszett a pihenő. Nehéz volt tudomásul venni, hogy lassan gyógyulok – vallotta be Enikő. Hozzáfűzte: ha jól van és egészséges, akkor az a természetes, hogy az élete felét a munka, a másik felét pedig a család tölti ki. Ha olyan feladatot kap, ami inspirálja, akkor a színház számára szerelem és hobbi egyben. De az is megesik, hogy kemény munka, hiszen nem alakulhat minden a mi szánk íze szerint.


A mindig energikus színésznő részben szüleitől örökölte kitartását. 74 esztendős édesanyja – miután nemrégiben harmadszor is megözvegyült – úgy döntött, hogy angolórára jár. Az édesapja is – korán itt hagyta őket – világéletében nagyon keményen dolgozott.

– A gyermekeim és a férjem természetesen gyakran látnak kialvatlannak, fáradtnak. De ez így természetes. Egyébként az a típus vagyok, aki szeret asszimilálódni, üldögélni egy-egy fellépés előtt.

Ilyenkor összeszedem a gondolataimat, fontos számomra a ráhangolódás az adott feladatra. Pont emiatt mindig hamarabb érkezem a stúdióba felvétel előtt – mesélte. Elárulta: a női „projektekkel", mint a sminkelés és fodrászkodás, nem szeret sok időt eltölteni. – Ritkán hagyom, hogy kifessenek, végem van, ha túl sokáig dolgoznak rajtam. Szívesen megteremteném azt a fajta kozmetikát, ahol a nőknek nem kell órákat eltölteniük. Miközben rajtam van a szempillafesték, kifestenék a körmömet. Amíg pedig szárad a körömlakk, legyantáznának – fogalmazta meg ötleteit a vörös hajú színésznő. Fiatal korában gyakran festette majdnem feketére a hajkoronáját, az Evitában pedig viselt szőke frizurát is, de rátalált a vörös színre – ez vált be neki.

A mindig mosolygós színésznő azt is elárulta: fiatalabb korában gyakran félreértették azt, hogy mindig kedves, pedig valójában nem kacér. Mi pedig arra voltunk kíváncsiak, szerinte mi a flört valójában. A facérok kiváltsága vagy a szerelmes, párkapcsolatban élő nők is belefuthatnak ilyen szituációkba? Détár Enikő 26 éve él férjével, Rékasi Károllyal. Szinte alig van olyan színházi szerep, ahol nem kell flörtölni, de a való életben is mindennapi jelenség. – Az embereknek nyilvános helyeken, az utcán, a villamoson óhatatlanul összeakad a tekintetük. Ha valaki mélyen belenéz a szemedbe, te pedig mosolyogva köszönsz vissza, az már flört. Azt vettem észre, a húszas éveikben járó nők igen kacéran viselkednek: flörtölnek, sőt, sokszor udvarolnak a férfi színész kollégáknak. Virágcsokrot dobálnak a színpadra. A flört kell a nőnek és a férfinak is, édes, de nagyon veszélyes játék.

Olvasóink írták

 • 10. Epoxigyanta 2010. április 19. 22:04
  „Egy ilyen jó színész és énekesnő hogy a csudában tud egy olyan szar műsort vezetni....
  Ennyit fizetnek érte?”
 • 9. Truder 2010. április 15. 20:13
  „Mért? Beteg volt? Azt hittem szimpla hiszti..”
 • 8. Jeromos 2010. április 13. 21:39
  „Szerintem soha nem fog meggyógyulni, legalábbis a feltűnési viszkedtségéből.”
 • 7. maradando 2010. április 13. 21:06
  „A nemzet csalogánya újra lecsap a nézőkre,a legfrissebb búlvár hírekkel. Ó jajjj !
  6.Zsuzsannám. Nem kancsal csak keresztett vetett a szeme !Igy jár aki szemet vetett Rékasi Karcsira !”
 • 6. Zsuzsannám 2010. április 13. 19:13
  „De tényleg kancsal :D”
 • 5. arrabonem 2010. április 13. 16:56
  „3.
  hogy kiszúrtad...”
 • 4. Truder 2010. április 13. 16:28
  „Egész éjjel ezért forgolódtam...na hála isten!”
 • 3. fióka 2010. április 13. 14:40
  „még a szemével mintha egy kis gond még lenne:D”
 • 2. arrabonem 2010. április 13. 14:22
  „Egy okkal kevesebb a körömrágásra.”
 • 1. Mankapunka 2010. április 13. 13:52
  „Hála a jó égnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerikai felháborodás lóklónozás miatt

A lovak amerikai szerelmesei egyre gyakrabban hiszik, hogy elpusztult kedvenceiket klónozással… Tovább olvasom