Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Magyar állampolgárok lettek a Dumaszínház sztárjai

Felméri Péter és Tóth Szabolcs is "megesküdött".
Végre megkapták a magyar állampolgárságot a nagydumás srácok! A Szomszédnéni Produkciós Iroda fele, azaz Tóth Szabolcs, valamint Felméri Péter is letette a nagyesküt. Volt azonban, akinél nem éppen szokványos módon alakult a ceremónia…

Miért éppen Tóth Szabolcs állampolgársági eskütétele menne simán? A Dumaszínház sztárja egyszerűsített eljárással jutott a papírokhoz, azt azonban maga sem gondolta volna, hogy fél év várakozás után egy szempillantás alatt lezajlik az esemény. Ám ahogy eljutottak addig, valóban kabaréba illő volt.

„Mivel édesanyám már beadta a kérelmet, nekem annyit kellett bizonyítanom, hogy édesanyám fia vagyok. Ez elég simán ment. Egy Budapesthez közeli kis faluban adtuk le a kérelmet, ahol édesanyám él egy ideje, fél év múlva jött az értesítés, hogy mehetünk esküt tenni. Vettem szép inget, és mentünk esküt tenni. Beírtam a Dumaszínház naptárába, hogy akkor foglalt leszek, mert esküdni megyek. Később többen gratuláltak nekem is és a barátnőmnek is, mások megsértődtek, hogy nem hívtam meg őket az esküvőmre" – kezdte élménybeszámolóját Szabolcs - Az adott napon megérkeztünk mi ketten anyummal és tíz vendég. Amint meglátott bennünket a hölgy, elsápadt, összecsapta a kezét, és visszament az épületbe. Kis idő múlva újra előjött, most már jobb színben, közölte, hogy csak kettőnkre számítottak, ezért a titkárságot rendezték be esküteremnek, de oda nem férünk be ennyien, úgyhogy át kell vinni az egész ceremóniaszettet a tárgyalóba. Kicsin múlott, hogy nem egy xerox-gép előtt tettem le az esküt" – tette hozzá a humorista, aki azt is elárulta, hogy egy felújítás miatt nem volt hangosítás a teremben, így a Himnuszról is lemaradtak, ezért tartott csupán néhány percig a ceremónia.Kollégája, Felméri Péter zökkenőmentesen vészelte át az egész folyamatot, amelyről röviden a következőket árulta el: „Mivel az elmúlt időben egyre többet vagyok Magyarországon, megszerettem itt élni, megkedveltem a környezetet, úgy éreztem, hogy jó döntés lenne felvenni az állampolgárságot is."

Szabolcsot hű társával, Bálint Ferenccel, illetve olyan vendégelőadókkal láthatjuk együtt a Szomszédnéni odaát van című kabaréban október 30-án a Thália Színházban, mint Janklovics Péter vagy Vida Péter. Felméri Péter pedig október 25-én lép színpadra a Dumaszínházban Kőhalmi Zoltánnal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ashton Kutcher a legjobban kereső tévésztár

A Forbes üzleti magazin toplistája szerint a Két pasi - meg egy kicsi színésze a májust megelőző egy… Tovább olvasom