Kisalföld logö

2018. 02. 17. szombat - Donát -5°C | 4°C Még több cikk.

Ma este kiderül ki nyeri a 2017-es Survivort!

Ma este kiderül ki nyeri a 2017-es Survivort!A két döntős, Feri és Iliász. Fotó: RTL Klub / Rácz Tamás
Az alapvetően nagyon különböző nézeteket valló fiúk számára saját bevallásuk szerint is a hatalmas felismerések játéka volt a Survivor.
A második, egyben utolsó elődöntő a szezon legkeményebb csatáját hozta. A végkimerülés határáig küzdöttek a versenyzők, végül Feri diadalmaskodott. Ő állhatott Iliász mellé és mehettek vissza egy utolsó estére a táborba. Másnap reggel egy meglepetés lakoma várta őket. A két férfi a műsor végére mély barátságot kötött egymással, amelynek alapja a kölcsönös tisztelet.
 
Az alapvetően nagyon különböző nézeteket valló fiúk számára saját bevallásuk szerint is a hatalmas felismerések játéka volt a Survivor. Megható vallomások után végül boldogan búcsúztak a szigettől, és a lángokba borított tábortól, hogy részt vegyenek az utolsó törzsi tanácson.
 
A törzsi tanács dönt a győztesről. Fotó: RTL Klub
A törzsi tanács dönt a győztesről. Fotó: RTL Klub


A két túlélő, ma a volt játékostársak elé járul, hogy ők döntsenek sorsukról. A szavazatok leadása előtt kérdésekkel bombázzák majd a két döntőst. Most alkalmuk lesz minden korábbi sérelmet, problémát rendezni, választ kaphatnak a bennük felmerülő kérdésekre. Ki is használják a lehetőséget, mert bár mindenki egyetért abban, hogy a két legerősebb, a kezdetektől domináns játékos került a fináléba, nem fogják kímélni őket. Kegyetlenül feltépik a régi sebeket is.
 
A szavazatok leadása után a két játékos még egyszer, utoljára összecsap egymással egy tűzgyújtó párbajon. A győztes 1 plusz szavazatot kap. Végül, ahogy eddig minden törzsi tanács után, Bence felolvassa a cetlikre írt neveket.
 
Ma este pedig kiderül, hogy ki a sziget legnagyobb harcosa, ki az igazi túlélő. Akiről a társai is úgy gondolják, hogy megérdemli a győzelmet, és aki az életre szóló élmények mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb…
 
Survivor FINÁLÉ az RTL Klubon, 18.55-től!
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pattinson ismét szingli lett

Pattinson ismét szingli lett
Házasságot tervezett, most mégis szakított Robert Pattinson és FKA twigs művésznevű zenész… Tovább olvasom