Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

K.I.T.T., Te vagy az? - sofőr nélkül a parkolóból garázsba hajtott egy autó

Önállósította magát egy autó Ausztráliában: egy bevásárlóközpont parkolójából átgurult az utca szemben lévő házának garázsába, és még be is zárkózott.
Önállósította magát egy autó Ausztráliában: egy bevásárlóközpont parkolójából átgurult az utca szemben lévő házának garázsába, és még be is "zárkózott", mivel az ajtó becsukódott utána. Így aztán nem csoda, hogy a kocsi tulajdonosa - aki mindössze negyedórát időzött az üzletházban - kijövetkor hiába kereste autóját, és azt hitte, ellopták.

Eléggé nekikeseredett, mert csupán két nappal korábban vette a járművet, amelyet a rendőrség szintén hiába keresgélt, a családi ház zárt garázsa fel sem merült lehetséges lelőhelyként. A kocsi csak jó két héttel később került elő, amikor visszatértek vakációjukról a háziak, akik igencsak megdöbbentek, hogy autójukkal nem tudnak beállni a garázsukba, mert az már foglalt: valaki beparkolt egy idegen kocsit. Betörésre gyanakodtak, de otthonukból nem tűnt el érték, sőt, a kocsi révén még több is lett.

A talált autót jelentették a rendőrségnek, és szakértők végül megfejtették a rejtélyt. A kocsi kézifékét nem húzta be a jármű gazdája a parkolóban, és nem hagyta sebességben a váltót, az autó ezért tudott átgurulni az úton és nekihajtani a garázskapunak, amely az ütközéstől kinyílt, majd miután a kocsi bement, önműködően lezárult. A kocsi gazdája egyébként csak pillanatokkal késte le autója "garázsmenetét", mert utólag rémlett neki, hogy hallott egy dörrenést, amikor kiérkezett a parkolóba, de nem hitte volna, hogy eltűnt kocsija az. Autóját csak apróbb sérülések érték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a boltokban Michael Jackson parfümje

Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael… Tovább olvasom