Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Kinga zugevő lett a villában: tizennégy kilót szedett fel

VV Kinga napközben kínosan ügyel diétájára, de estére elfogy a kitartása, és titokban rengeteg csokit habzsol. A hiú Cselszövőt már az elfogult Attila is kritizálja zsírpárnái miatt.
Eszter testközelből követte végig Attila és Kinga mindennapos civakodását, így kiderült a köztük lévő konfliktus egyik oka: a hiú Cselszövő nem bírja elviselni, ha a súlyára tesznek megjegyzést. Kinga szégyelli a zsírpárnáit, ezért már csak titokban, az éj leple alatt falja a csokoládét - írta meg a Bors.

– Attila érzelmeit nem viszonozta Kinga, bosszúból mostanában minden este megkapja tőle, hogy milyen kis husi, milyen jól néz ki meghízva is. Atti egyébként ezt komolyan gondolja, de Kingának nagyon rosszulesik, borzasztóan sérti a hiúságát – mesélte Eszter, a valóságshow legutóbbi kiesője. – Bár ez is furcsa dolog: Kinga már az első hónapban iszonyatosan meghízott, mert hiába figyel napközben a súlyára, ha este, amikor már sötét van, titokban tömi magába a csokikat. Ez jellemgyengeség. Persze mindenki felszed egykét kilót, az még nem a vég.

Olvasóink írták

  • 2. miracle 2012. január 31. 16:31
    „Nem tudják jó dolgukban mit csináljanak már.”
  • 1. alekínyó 2012. január 31. 13:28
    „legalább neki még van mit enni. a valódi Való Világban egyre több ember fogyókúrázik, de nem szándékosan! ez a való világ, O.V. királyunk országa!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az illat nem erősebb érzelememlék-előhívó, mint a fény

Az illatok erősebben idéznek fel bennünk érzelememlékeket, mint a hangok, de nem erősebben, mint a… Tovább olvasom