Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Kiderült, mitől morcos mindig Puzsér

Végre kiderült, mi áll Puzsér Róbert vehemens természetének hátterében. A kritikus maga mesélte el, hogy mára védjegyévé vált lobbanékonysága miben gyökerezik.
– A felnőttkorom első húsz évében az anyám egy nap átlagosan tízszer hívott fel, és kérdezte meg, hogy "hol vagy, mit csinálsz?" Ami pedig ennél is nagyobb probléma, hogy én a tíz esetből kilencszer megválaszoltam a kérdését. Aztán amikor leraktam a telefont, hogy „szia, mamika", ez a feszültség ott maradt, és dolgozott bennem tovább, így azt le kellett adnom valahová, és hát röviden ez a „puzsérság" – tartott Puzsér tömör lélekelemzést Lovász Lacinak a csütörtök este látható Lakástalkshow felvételén - írja a BorsOnline.

A VIASAT3 kamerái előtt tett önvallomása kapcsán Puzsér Róbert a Borsnak azt is elárulta, hogy az utóbbi időben nagy változáson ment keresztül, az eddig ismert Puzsér nagyrészt már a múlté.

– Évekig tartó, de megúszhatatlan folyamat a felnőtté válás – nálam ez mostanra maradt, de úgy gondolom, hogy a nemzedékemben nem én vagyok az egyetlen, akinek az életében ez húsz évvel kitolódott. Öt éve pánikbeteg lettem, ami kifejezetten annak a jele volt, hogy nem folytathatom az addigi működésemet: a Puzsér 1.0-nak lejárt a szavatossága. Nem volt más választásom, mint magasabb verzióra váltani. A Puzsér 2.0 egy komplex életmódváltáson átesett személyiség. A felnőtté válás legfőbb feltétele a felelősségvállalás – mondta Puzsér.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bochkor élő adásban alázta meg kolléganőjét

Bochkor élő adásban alázta meg kolléganőjét
Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét. Tovább olvasom