Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Kellett egy vicces lány a klubba - videókkal

Ne vegyék halálosan komolyan ezt a beszélgetést, csak annyira, mintha egy stand up comedyst hallgatnának. Vagy vegyék csak komolyan, de utána mosolyogjanak egyet, mert Kormos Anett – ha faarccal is – viccet csinál a világból.

Viccet csinál saját magából, két gyermekéből, akikből "legalább az egyik szép", és a terhességből, amiről jobb, ha tudják, nem varázsol automatikusan 95 C-s mellméretet. Szóval itt az első női stand up comedys lány, aki bekerült Kiss Ádámék mellé a Showder Klubba, jobb, ha megjegyezzük a nevét – bár Britney Spearsként is ad autogramot, ha kérjük...



Kormos Anett Fábry Sándor vendégeként. Forrás: YouTube.com.


– Nincs fél éve, hogy a neve feltűnt a Magyar Televízió stand up comedys válogatóján, majd rögtön utána az internetes videomegosztón is. Tudja, hogy hány találatot ad ki a Google Kormos Anett nevére?

– ...nem.

– 595-öt. Ezt most sokallja vagy kevesli?

– Igazából nem is tudom, milyen számokhoz kell mérni. De gondolom, ez nem rossz.

– A selejtezőn elhíresült fellépésén azzal kezdte, hogy nem véletlenül van kevés női stand up comedys: merthogy az első sorban mindenki belát a szoknyájuk alá...

– Azt komolyan gondoltam, hogy nem véletlenül van kevés nő a Showder világában, nyilván nem csak a szoknya miatt. Mi, magyarok konzervatívak vagyunk e tekintetben, s én is tudom, hogy eléggé vitatott a szerepem a Showder Klubban. Biztosan van, s lesz is, akiben visszatetszést kelt, hogy egy nő próbál humorizálni. Tény, hogy nehéz megtalálnia magát az embernek ebben a műfajban: legyen nő, de szellemes is, ráadásul ha lehet, maradjon szimpatikus... Mondhatnék én is olyan ütőseket, mint a férfiak, de nem biztos, hogy az emberek szemében ez jónak tűnne.



Első nőként a Showder Klubban. Forrás: YouTube.com.



– Mégis, ki az a Kormos Anett, akinek ˝van egy darab férje és két lánya˝, és saját elmondása szerint egy dolgot várt csak el a terhességtől, hogy ˝végre legyen melle˝.

– Igen, én ironikus vagyok, ugyanakkor magammal szemben is tudok kritikus lenni, nemcsak azokkal, akik körülvesznek. A dolgomat megkönnyíti, hogy azért sokan tudják, nem kell mindig halálosan komolyan venni, amit mondok.

– A család veszi a poénokat? A gyerekek, gondolom, hamar edződtek.

– A férjemmel jó ideje ismerjük egymást, sok meglepetést neki már nem tudok okozni. A gyerekeket is én nevelem, nem bébiszitter, tehát nem húszévesen éri majd őket a sokk, hogy anya de gonosz. Hamar megtanulják venni a lapot, és őszintén remélem, hogy némi öniróniát is sikerül beléjük csepegtetni, mert ha az ember tud nevetni magán, az nagy előny az életben.

– Fábry Sándor szerint pengeagyú, faarcú humorista. Ha a saját poénjain nyilván nem is kacag nagyokat, azért gondolom, van, amin/akin nevetni tud.

– Én viszonylag mosolygós vagyok ám... Hogy ilyennek ismertek meg, annak oka van: az elején feszült voltam, ráadásul úgy gondoltam, hogy nem nekem kell nevetnem, hanem a közönségnek. Most már saját döntésem ez az imázs, de erre is azt tudom mondani, mint a női humoristákra korábban: nem biztos, hogy jól állna, ha ugyanúgy mutogatnék vagy grimaszolnék, mint a férfiak. Őket kár lenne überelni ebben.

– Szóval kin tud nevetni?

– A férjemen például.

– Néhány hete még azt a könnyelmű kijelentést tette – szintén a műsorában –, hogy nem finnyás, akár össze is keverhetik bárkivel, ad mindenkinek autogramot, csak kérjenek tőle. Megállítják már az utcán?

– Megállítanak az utcán, de ebben is mások a férfiak, mint a nők. Sokszor hallom, hogy összesúgnak, hogy „az az a csaj", de nőkhöz kevésbé jönnek oda autogramot kérni. Azt gondolom – vagy legalábbis remélem –, hogy többeknek tetszett a műsorom, mint akiknek nem, különben nem kerültem volna képernyőre. De még nem alakult ki nyílt rajongás...

– De azért Britney Spearsként aláírja még a papírom...

– Persze!

– A Showder klubos fiúk hogyan fogadták a csapatban?

– Ez is változó volt, mint ahogy a fiúk is különbözőek. Alapvetően tárt karokkal fogadtak, mert nagyon vártak már egy lányt. De hát eddig nyolc fiú osztozott egy öltözőn, most meg ott téblábolok én is. Állandó ugratásoknak vagyok kitéve – zömében az öltöző miatt –, miközben sminkelnek persze.

– S ha már itt, illetve a csapatnál, Kiss Ádáméknál tartunk, ők nemegyszer csak poénnal tudják elütni, hogy milyen ˝fiúkákat˝ varázsolnak belőlük a stylistok. Önből is lesz még Mother Barbie (anyuka Barbie)?

– Én is dolgoztam újságíróként, tudom, hogy a stylistoknak ez a szakmájuk, így ha azt mondják valamire, hogy ez áll jól, én hagyni fogom. Igaz, a csőszárú farmertől, s amit még nem is láthattak, egy csodás tűsarkútól én is el tudtam volna tekinteni...

– Az alá nem látnak be a nézők az első sorból.

– Ez is igaz.

– Mikor látjuk legközelebb a tévében?

– Ezt sokan kérdezik tőlem, főképp, mert kevesen tudhatják, hogy mekkora tolongás van a Showder Klub ajtajánál. Van, aki évek óta vár arra, hogy bejusson a műsorba. Nekem egyszer már sikerült, mondhatnám, hogy az ölembe pottyant a lehetőség – csak mert lány vagyok, aki vicces.

Olvasóink írták

  • 6. Mankapunka 2010. április 23. 22:56
    „Legalább nem kell a dugóban állni,mert ugye már régóta le van zárva a AMrgit-híd.

    Tavaly pont kifogtam a lezárásokat.”
  • 5. ZéZé 2010. április 23. 22:17
    „Sok sikert a hölgynek a férfi kollégák között. Azt hiszem nem kell őt félteni. Csak így tovább. Van rá igény.”
  • 4. Nahááát 2010. április 23. 21:11
    „3-as, miért otthon maradsz a barlangodban?”
  • 3. Mankapunka 2010. április 23. 15:05
    „Hétévégén jó idő lesz,melegfelvonulás nélkül Pesten!!!!!! VÉgre!!!!!!”
  • 2. mámiáti 2010. április 23. 13:57
    „Nagyon JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
  • 1. embrus 2010. április 23. 09:26
    „Szerintem az első tíz stand-uposban benne van ( kb 12-t láttam)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar filmek a sanghaji világkiállításon

Magyar feltalálókat, a Gömböc találmányt és Magyarországot bemutató filmeket láthat a 2010-es… Tovább olvasom