Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Kamiont tolt a férfire a vonat - Videó

Törökország - Egy török vasúti munkás a sínek közelében állt, amikor tőle néhány méterre egy kamion hajtott keresztül a síneken... és jött a vonat.
Cem Tokac, a török vasutas csodával határos módon könnyebb sérülésekkel úszta meg az elképesztő balesetet.

A balesetet a vasútállomás biztonsági kamerái is rögzítették.

A fehér sisakos férfi a sínek mellett álldogál. Egy teherautó kanyarodik mellé, majd néhány pillanat múlva tehervonat rohan a teherautóba, amely elüti a férfit.

A következő képeken már munkatársai rohannak az eszméletlenül fekvő emberhez, és megérkezik egy mentő is.


"Csak arra eszméltem, hogy a kollégáim, a barátaim kiabálnak és mindegyikük segíteni próbál. Aztán már vitt is a mentő" – meséli a szerencsés áldozat.

A férfi 32 éves. Azt mondta, átértékelte az életét, és ezentúl a baleset napján tartja második születésnapját.

Olvasóink írták

 • 6. extradagadt 2009. március 06. 14:09
  „Kutyuli, megmondom (elbrekegem) néked, mi ebben a hír. Ha nézed a videót, és nincs semmilyen időbeli manipulálása a képeknek, akkor az a vonat kb. 25-30 km/h sebességgel haladt. Nem előre, hanem hátra. Ott állt a kamionjával a sofőr, veszélyes helyen és szituációban, lámpa, bármilyen jellegű figyelmeztetés sehol. Persze, hogy nem nézett oldalra egy vasúti kereszteződésben. De miért is nézett volna oldalra, ha a kilátást egy rakás konténer meg őrbódé korlátozza??? Szintén nem nézett oldalra a sérülést szenvedő Cem Tokac. Sőt, majdhogynem a síneken állt, mint ahogy ez egy másik kamera képén jobban látszik:

  http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3160

  Ami mélyebbre visz ezeknél: az eset február 25-én történt a törökországi Mersin ipari kikötőjében. Ha egy ilyen felvétel kikerül... Az aztán pillanatok alatt bejárja a világot! Leguglizva a hírt, az derül ki, hogy a felvétel tegnap indult útnak a világhálón, török találatot meg véletlenül sem jelez szeretett keresőnk. Török újságokban (nagy lapszámúakra gondolok) egy mütyürke cikket lehet olvasni az esetről, olyasmi stílusút, mint amit itthon lehetett olvasni 1986-ban a csernobili atomkatasztrófáról:

  "Február 25-én a mersini kikötőben az M. B. vezette konténerszállító vonat a kikötő B kapujánál nekiütközött az ugyanott éppen kiálló, R. S. (50) által vezetett, 33 F 1983-as forgalmi rendszámú TIR kamionnak... 2 ember megsérült..."

  Ez baz+ már hír. Múlt héten zuhant le egy török repülő Amszterdamban. Ide most ugyanúgy leírhatnám, amit oda leírtam: egyszerűen a türkök nem képesek felfogni, hogy vannak dolgok, amiknek súlya van, és nem lehet újra próbálkozni. Kikötőben, nehéz gépekkel dolgozni, nonstop, fejetlenség mind a vezetőknél, mind az alkalmazottaknál. Emberélet mint olyan... Társadalmi probléma. Ilyenkor még nem lehet a meleg rovására sem írni. Eltitkolni. Az megy. Mert megoldani nem megy, az fájdalmas.

  A békáidra visszatérve, az személyes passió. Ha védett fajokat, önjelölt szúnyogírtókat/gólyatáplálékot támogatsz, átteleltetéssel, kajával, stb, az dicső dolog, de mégiscsak magánügy. Veszélyes üzemben nem ilyen az eljárásmód. Mert akkor mink is úgy hullanánk, mint a...

  Mersin egyébként nagyon kellemes város, olyan mint Antalya, (kb 500 kilométerre keletre van tőle) annak minden elnyugatiasodó / elturistásodó / elanyagiasodó vonása nélkül:

  http://www.retlifitlum.extra.hu/mersin1.JPG
  http://www.retlifitlum.extra.hu/mersin2.JPG
  http://www.retlifitlum.extra.hu/mersin3.JPG

  Üdv!”
 • 5. upho 2009. március 06. 09:05
  „@kutyuli
  azert van kulonbseg az emberi elet meg a bekaid kozt.”
 • 4. Hanem_Haigen 2009. március 06. 01:24
  „Elképesztő.
  Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de most mintha az őrangyala ott lett volna.”
 • 3. k 2009. március 05. 20:43
  „Boldog szülinapot újra Cem Tokac.”
 • 2. Kutyuli 2009. március 05. 20:41
  „Mivel tavaszodik, a békáim ébredeznek a pincémben. Már megfürödtek a nekik készített tálban. Ma véletlenül gyorsan nyitottam ajtót és majdnem odacsuktam egy békát. Ez kb. akkora hír az olvasóknak, mint a török vasutas. Kaparásszon a Kisalföld inkább az itthoni "nagy eseményekben". Ígérem, hogy a békámnak március 5.-én ( ha megérem a jövő évet), amit csak miatta remélek, világraszóló
  születésnapot ünnepelek. Friss vizet kap és fogok neki szúnyogokat is.”
 • 1. Judytka 2009. március 05. 20:21
  „Nagy mákja volt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rosszabb, mint az Olsen banda: félrefúrtak a rablók

Kivívta magának a Nagy-Britannia legesetlenebb rablóbandája címet az a csapat, amely "félrefúrta"… Tovább olvasom