Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Jolie apját nem hívták meg az esküvőre

A legnagyobb titokban házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt. Mint kiderült, még a színésznő édesapja sem kapott meghívót az eseményre.

Angelina Jolie és a szintén zseniális színész apja, John Voight híresen rossz viszonyban vannak. A kapcsolatuk sosem volt rózsás, de az igazi ellenségeskedés 2002-ben kezdődött Jolie egyik nyilatkozatával, melyben apja mentális problémáiról beszélt, illetve arról, hogy a családfő nagyon rosszat tett azzal, hogy elhagyta őt és az édesanyját.

John erre szörnyű haragra gerjedt, és pontosan tíz éven át nem állt szóba a lányával, aki menetközben megvált az apja nevétől is. A viszonyuk 2012-ben mégis rendeződött, akkor mindketten arról beszéltek, hogy ezentúl minden rendben lesz köztük és úgy fognak élni, mint egy igazi család. A jelek szerint azonban ez mégsem működik olyan olajozottan, mint gondoltuk, hiszen Jolie nem hívta meg az édesapját a titkos esküvőjére.

Az apukát az amerikai lapok arról kérdezték, hogy mit gondol ezek után? Voight erre meglepően kedvesen válaszolt: – Nincs harag! Boldog vagyok, hogy boldogok – nyilatkozta szűkszavúan a Heatworldnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt az elmúlt hétvégén, augusztus 23-án, Franciaországban összeházasodtak. Az esküvőt egy Chateau Miraval nevű település kápolnájában tartották, a családtagok és a legszűkebb baráti kör előtt. A ceremónián részt vettek természetesen a gyerekek is, mind a hatan.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra mozivásznon A nyolcadik utas: a Halál

Idén szeptemberben lesz 35 éve, hogy Ridley Scott sci-fi klasszikusa, az Alien az európai mozikba… Tovább olvasom