Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Jelentkezett a nő, aki ötmilliárdot nyert a lottón!

Halló, nálam van a nyertes lottószelvény! - ezzel hívta fel a Szerencsejáték Zrt. nagynyertes vonalát a napokban a szerencsés milliárdos.
Jelentkezhetett a napokban az ötmilliárdos lottónyertes, aki pár hete ütötte meg a főnyereményt az ötös lottón - írja a Bors.

Ő - mint ahogy a lap korábban megírta - egy 59 éves, kétgyerekes családanya lehet.

A Szerencsejáték Zrt. továbbra sem ad, nem is adhat információkat a nyertesről, de sokatmondó, hogy a Bors megkeresésére a cég sajtóosztálya a következőt válaszolta:

Ha a nyertes a későbbiekben hozzájárul, tájékoztatni fogjuk a részletekről.


Teljes hírzárlat védi a friss milliárdos anonimitását, de mindez arra utal: valaki már tárcsázta a Szerencsejáték Zrt. nagynyertes vonalát és közölte: nála van a nyertes szelvény.

A telefon túlsó végén a cég egyik tapasztalt munkatársa veszi fel a telefont, ő már évek óta látja el feladatát. Néhány ellenőrző kérdést tesz fel, hogy kiderüljön: valóban a nyertes hívta-e? Ezután kerülhet sor a személyes találkozóra, amiről szintén nem közölnek semmilyen információt. A kifizetés átutalással, forintszámlára történik, senki nem veheti fel azt készpénzben - olvasható a Bors cikkében.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Freddy Krueger is megirigyelné ezeket a körmöket - videó

A viszonylag hosszú, szépen lakkozott köröm elegáns és nőies. De vannak, akik átesnek a ló tulsó… Tovább olvasom