Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Horváth Éva mellett holtakat égettek

Az exszépségkirálynő hosszas gondolkodás után bólintott rá arra, hogy barátaival Indiában köszöntse az újévet. Újta során rengeteg élménnyel gazdagodott, és bár kissé ijesztően hangzik, de a halottégetési ceremónia is nagyon közel állt a szívéhez...

- A halottégetés nagyon megérintett, olyan volt, mintha a középkorban lennénk – mesélt Éva indiai élményeiről az RTL Bulvárnak, rögtön hazaérkezése után.

A modellből időközben műsorvezetővé érett szépséget persze nemcsak a helyi szeánsz érdekelte. Mellette India művészete és kultúrája, illetve a templomok gyönyörűsége is megfogta.
- A kultúrájuk nagyon érdekelt, sokat megtudtam róla. Például, hogy 3000 istenük van, amiből körülbelül már 15-öt tudok beazonosítani – lelkendezett mosolyogva a műsorvezető...

Távolságtartó emberek

Az exmodell a helyiekkel is próbált kapcsolatot kialakítani. Kérdezgette őket szokásaikról, családjukról a házasságról, de nem szívesen nyíltak meg. Így nem is merte feszegetni a tabutémákat – állítja. - A koldusokon kívül szinte lehetetlen a helyiekhez hozzáférni – zárta rövidre az indiai néphez fűződő viszonyát Éva.

 A modell kétszer is átgondolta az indiai utat a robbantások miatt, de végül egyáltalán nem bánta meg, hogy elindult. Igaz a kiruccanás nem volt teljesen veszélytelen: akármerre járt, mindenhol fegyveres őrök vigyáztak a turistákra.

A vonatot is leállítatták

A műsorvezetőt és barátait utazás közben is számos meglepetés érte. Éppen egy városba szerettek volna eljutni vonattal – írja az RTL Bulvár -, amikor valaki hirtelen megállítatta a szerelvényt. Az emberek kiabáltak, és pánikszerű hangulat tört ki. A turisták nem értették mi folyik, mivel eleinte mindenki csak indiaiul beszélt.

- Egyszer csak találtunk egy fiút, aki szerencsére beszélt angolul, és elmagyarázta, hogy fegyveresek állítatták meg a vonatot. Nem mondom, hogy nyugodt voltam. De nem történt semmi baj... – beszélt élményeiről a Reggeli új arca.

 Az exszépségkirálynő két évvel ezelőtt a Cool tévében debütált mint műsorvezető, majd 2008 év végén már az RTL Klubon bizonyíthatta tehetségét, mint a Domino Day konferansziéja. Ma pedig a Csak Csajok! társműsorvezetője Lilu oldalán.


Olvasóink írták

 • 14. alika 2009. január 27. 18:08
  „Kócosqrva!
  @nyád az agyatlan te rib@nc!”
 • 13. G.D 2009. január 26. 22:04
  „Sorry, de hát Indiában ez a szokás. Elégetik az elhúnytlaikat. Nekik temetöik sincsenek. Ez a lumnya meg miért ment oda, ha nem bírja!”
 • 12. kackac 2009. január 26. 15:43
  „Apácalány, lépj ki, kezdődik a mónikasó!”
 • 11. Kócoscápalány 2009. január 26. 09:43
  „Csak azt nem értem, hogy ha a sok k**vázó, p****zó, és hasonlókat fröcsögő f******lapnak nem tetszik egy ilyen cikk, minek kattint rá, hogy elolvassa.
  Alika, te agyatlan akárki, olyan cikk, írás, könyv, újság, stb. nem létezik, ami mindenkinek(!!!, érted, hol a hangsúly), tetszik, mert ahány ember, annyi ízlés.”
 • 10. k 2009. január 25. 23:50
  „Most mit csináljunk ezzel a cikkel? Sajnáljuk azt a ...nőt, hogy kiutazott indiába és nem sikerült kapcsolatot teremteni a helybeliekkel?
  Marha sz@r lehet neki...qrwára sajnálom.
  Más családoknak meg a megélhetés a legnagyobb gondja, ez a diszp..a meg játsza az agyát.
  Jobban értékeltem volna ha esetleg valamilyen humanitárius szervezettel veszi fel a kapcsolatot.”
 • 9. varpeter 2009. január 25. 21:05
  „Most látom csak, hogy ez a NANA egy nyomoronc bulvárlap. Egy szót sem szóltam.”
 • 8. varpeter 2009. január 25. 20:55
  „Kedves NANA!
  Ha már egy ilyen pocsék cikket ír, legalább a nyelvhelyességre figyeljen! Az állít ige műveltető (-tat, -tet) képzővel kiegészítve, múlt idő, többes szám harmadik személyben még ma is így helyes: állíttatták (és nem: állítatták). Persze úgy is helyes lett volna, ha azt írja: "fegyveresek állították meg a vonatot" - csak így póriasan, műveltetés nélkül. Egyre kevesebb lesz az egyre több (semmirekellő) újságíróból, aki alapvető ismeretekkel rendelkezik a magyar nyelv használatában... Szomorú.”
 • 7. alika 2009. január 25. 20:27
  „Szerintem ezt a münőt is nyugodtan elégethették volna!”
 • 6. alika 2009. január 25. 20:25
  „Kisalföld= BULVÁRLAP!!!
  Normális cikket nem lehet közzétenni? Mondjuk olyat, ami mindenkit érdekel?”
 • 5. ESZT 2009. január 25. 19:55
  „Igenis, ez k.... nagy hír. Gondoljatok bele, hány ilyen ingyenélő van, akinek nem gond Indiába utazgatni!
  Másoknak meg a busz bérlet megvétele is gondot okoz.”
 • 4. Korrekt5 2009. január 25. 17:50
  „...ha egy egyszerü becsületes melósról irtak volna megérteném, de egy ringyót igy reklámozni :(”
 • 3. viperetta335 2009. január 25. 11:58
  „A Kisalföld úgy gondolja,nekünk ez jó...Ha kicsit elszabdul a hangulat,a hozzászólásokat letiltják,ebben az újságban Tímár Natáliát lehet isteníteni meg ilyen cikkeket olvasni,mint ez is...Horváth Éva...Ez ki a bánatos rosseb?”
 • 2. Judytka 2009. január 25. 11:38
  „nagy sz@r...kit izgat?”
 • 1. kalanyos 2009. január 24. 21:49
  „Ez egy cikk?? <Menjetek a picsaba ezzel a hulye kurvaval egyutt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját csatornát indított a pápa a YouTube-on

Elindult pénteken XVI. Benedek pápa hivatalos csatornája a YouTube videomegosztó portálon. Tovább olvasom