Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Halálos beteg a Barátok közt Berényi Miklósa!

Megpecsételődött Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben? A vállalkozó ugyanis tüdőrákban szenved, ami a Bors orvos szakértője szerint gyógyíthatatlan. A rajongók tehát aggódhatnak, hiszen nem tudhatják, mennyi ideje van hátra a a Mátyás király tér imposztorának.

Berényi Miki és felesége Nóra alig akarta elhinni, amikor az orvos közölte, hogy Miklós halálos kórban szenved. Még a Mátyás király tériekkel sem osztották meg a szomorú hírt, inkább megpróbálják együtt átélni ezeket a szörnyű pillanatokat.

A sorozat vállalkozójának kezelőorvosa műtét lehetőségét javasolja, ami talán megmentheti a beteg életét. A Bors utánajárt, van-e esélye Mikinek a felgyógyulásra? Szakértőnk nem kecsegtetett semmi jóval.

Fotó: bulvaros.hu
Fotó: bulvaros.hu


- Ha valakinek tüdőrákja van, akkor azt kell tisztázni, hogy áttétes-e vagy sem - kezdte Dr. Bense Tamás. - Ha áttétmentes az illető, akkor sugárterápia vagy kemoterápia javasolt, ami akár egy-két évvel is meghosszabbíthatja a beteg életét.

Olvasóink írták

 • 13. Imcsi 2008. december 31. 13:32
  „Én nézem! Vállalom! DE! Győzike, Vacsoracsata, Hal a tortán, Csillag születik, Szombat esti láz nem érdekel!”
 • 12. viperetta335 2008. december 29. 21:08
  „Milyen Mátyás tér,milyen imposztor,mi van a tüdőrákkal?Anyátok köztöt ki néz?Ebben szerepel az a táskás szemű művésznő is?Ez egy hír?”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2008. december 29. 20:35
  „Én azt a részt láttam utoljára (abból a mintegy tízből, amelyet összesen megnéztem), amikor az Ábrahám Edit játszotta nőnek (fogalmam sincs, mi a sorozatbeli neve) a loboncos hajú gyereke (őt talán Ákosnak hívták) leesett valami ház párkányáról és meghalt. Ez pedig elég régen lehetett (2001? 2002?).

  ZéZé, neked meg mi bajod? Én csak azon elmélkedtem, miért kell hogy meghaljon Berényi Miklós alakja, illetve hogy mitől kapott pont tüdőrákot, mikor az egész szánalmas sorozatban direkt nem cigizik soha senki (jó példát mutatandó)? Honnan a fészkes fenéből vetted, hogy én azt hiszem, hogy a Szőke Zoltán nevű színész fog meghalni tüdőrákban?”
 • 10. kumpala 2008. december 29. 20:18
  „Akkor az ország nagyobbik fele agyhalott. De szerintem a nagyokos főigényes kritizálók is ide tartoznak, csak nem merik bevállalni. De üzenem nekik, én se nézem rendszeresen, így csak félig lettem agyhalott.”
 • 9. Agent 2008. december 29. 19:58
  „ESZT, aki ezt és az ehhez hasonló műsorokat nézi, azt már teljesen felesleges bármire is nevelni, agyhalál az agyhalál.”
 • 8. ESZT 2008. december 29. 19:33
  „Nem lesz vége, a sorozatnak, ha ezt a lopásra, csalásra, a gyilkosságtól sem visszariadó figurát kiveszik, csak a sorozat a nézőt a gátlástalánságra nevelő egy figurájával lesz kevesebb.”
 • 7. éaa 2008. december 29. 19:25
  „Igen, valóban érdekes hogyan alakult ki ez a visszafordíthatatlan betegség. Ő építési vállalkozó, ha jól emlékszem. Valószínű, azbesztot épített be valamelyik épületébe, hogy több milliót takarítson meg és ekkor jutott szervezetébe a rákot okozó anyag. Ez hosszú agonia lesz, évekig is eltarhat.”
 • 6. kumpala 2008. december 29. 18:37
  „ZéZé! A cikk mely részéből vetted le, hogy a valaki összekeverte a színészt a szereplővel? Jó poén lenne, de azért már nem az Isaura korban élünk.. Amúgy a sorozat már most is egyre rosszabb, nálam ez az új Tilda csapta ki a végleg a biztosítékot, pedig már az a bárgyúság sem zavart, hogy itt a csúnya rosszak mindig lebuknak és mindig minden kiderül. Az a Tilda egyszerűen unszimpatikus, és nem a szerepre gondolok, még mielőtt valaki hülyének nézne. Na szóval ha még egy, kicsit is életszerű Mikit kivesznek a sorozatból az szerintem a végét fogja jelenteni. Remélem, nem egy újabb fantasztikus egyéni színházi karriervágy miatt van.. Többi kiugró is hogy befutott, nemde? :)”
 • 5. Imcsi 2008. december 29. 18:34
  „Zsoltot még nem veretjük meg! Lóg nekem egy Bömössel!”
 • 4. ZéZé 2008. december 29. 17:52
  „Ezt nem hiszem el. Elolvastátok egyáltalán mire reagáltok?
  Talán gyűjteni is kéne Miklósnak , nem ?
  A Zsoltot meg megveretjük ?
  Gyengébbek kedvéért : nem a színészről beszélnek....

  Egyre jobb vagy Kisalföld ! Köszönjük !”
 • 3. Szilágyi_Zsolt 2008. december 29. 17:41
  „Tény, amit mondasz, de azért a tüdőrák kialakulásáért túlnyomó többségében az aktív dohányzás a felelős.”
 • 2. Imcsi 2008. december 29. 17:27
  „Nem biztos, hogy csak a dohányfüsttől lehet tüdőrákot kapni! Lehet, hogy elég az is, ha csak levegőt veszel....rossz helyen és rosszkor!”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2008. december 29. 16:17
  „Pedig ez figura is régi bútordarab ebben a bugyuta sorozatban; ha őt is kipöckölik (vagy magától akar kilépni?), már nem sok eredeti szereplő marad. Különben meg mitől tüdőrákos? Nem sokat láttam tíz éve alatt a Barátok köztből, de annyit megfigyeltem, hogy soha senki nem dohányzik a képernyőn.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többet lógunk, mint az osztrákok

A magyar dolgozók lógósabbak, és 2008-ban akár 30-40 millió forintos kárt is okozhattak cégüknek… Tovább olvasom