Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Gyaloglás az életért: Rózsaszín lufik és celebek

Magyar celebekkel gyalogolhattak szombaton azok, akik az emlőrák elleni küzdelem fontosságára hívták fel a figyelmet. Megyénkből is többen részt vettek a fővárosi programokon és a szűrővizsgálatokon. Galéria: Nézze meg Lilu pocakját vagy Hajdu Pétert és Sarka Katát!

Több mint 20-féle ingyenes szűrővizsgálaton, több tucat egészségügyi felvilágosító programon, tanácsadáson vehettek azok részt, akik szombaton ellátogattak a budapesti Városligetbe, ahol idén már ötödször szervezték meg az Egészségliget rendezvényeit. Szombao megyénkből többen is a fővárosba utaztak. Információkink szerint vidékről körülbelül hatvan busz indult a fővárosba.

A több mint 200 ezer négyzetméteren az egészségügyi programokon kívül számos más érdekes esemény is zajott, például a látogatók megfiatalodhattak a 'fiatalító sarkon", kielemeztethették a bőrüket, megtanulhatták, milyen smink áll legjobban nekik.

Gyaloglás az életért lifukkal és celebekkel
Az Egészségligeten belül rendezték meg szombaton délután a már hagyományos Gyaloglás az életért elnevezésű programot, amelyen az emlőrák ellen küzdelem fontosságára hívta fel számos ismert személyiség a figyelmet.

Az Avon Gyaloglás az életért szombaton délután fél 3-kor indult a Napozórétről. A 4 kilométeres sétán ismert színészek, zenészek, médiaszemélyiségek is részt vettek. Többek között Zséda, Lilu, Bartók Eszter, Béres Alexandra, Dombovári Vanda, Gór Nagy Mária, Hegyi Barbara, Pataki Ági és Pécsi Ildikó is csatlakozott a 7. éve megszervezett akcióhoz.

A kezdeményezéssel a szervezők tudatosítani szeretnék az emberekben, hogy rendszeres önvizsgálattal és a szűrővizsgálatokon való megjelenéssel időben felfedezhető és jó eséllyel gyógyítható az emlőrák.

Az Egészségliget kétnapos rendezvényei vasárnap folytatódtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ügyefogyott Donald kacsa 75 éves

Hetvenöt éves Donald, a világ leghíresebb kacsája: az örök vesztes és örök méregzsák madár 1934.… Tovább olvasom