Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Fizetős videók jöhetnek a YouTube-on

A cég on-demand videókban utazna. A szolgáltatás lényege, hogy a látogató egy listából választaná ki mit akar megnézni, és azért fizetne. A projektbe a YouTube híres vloggereket is bevonna.
Tavaly novemberben vezették be a fizetős YouTube zeneszolgáltatást. A Music Key a hivatalos videoklipek (vagy bármely mozgóképes tartalom) menthető offline visszanézésre vagy háttérben való hallgatásra, és persze a YouTube-hoz köthető közösségi és listás funkciók is kapcsolódnak hozzá - írja az Independent.

Az új előfizetés ehhez hasonló lenne, csak videókkal. A cég on-demand filmekben utazna, azaz filmeket, sorozatokat és videókat lehetne nézni az előfizetésért cserébe, ráadásul reklámok nélkül.

Az on-demand szolgáltatás lényege, hogy az ügyfél egy műsoregység listából választja ki az aktuálisan megtekintendő tartalmat és ezért az egységért fizet. Olyan értéknövelt szolgáltatásokat tartalmaz, mint a filmek megállításának, gyors előre- és hátracsévélésének lehetősége.

A YouTube az ily módon elérhető videók körébe híres vloggereket és YouTube-sztárokat is bevonna. Az még nem világos, hogy ezek a tartalmak a nem fizetős látogatók számára is elérhetők lennének-e. A Variety szerint ez is elképzelhető, cserébe azonban reklámokkal tüzdelnék tele a videókat.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenetes: nővér próbálta halálba segíteni a beteg tiniket

A nővér egy glasgowi pszichiátriai intézetben dolgozott ahol mentális problémákkal küzdő tiniket… Tovább olvasom