Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Felakasztotta magát a tanárnő a tanteremben

Döbbenetes tragédia rázta meg a középiskola tanulóit és tanárait. Az egyik legkedveltebb és legvidámabb tanárnőre ugyanis saját diákjai találták rá, az osztályteremben felakasztva.
Minden bizonnyal egy életre megjegyzik a kaliforniai El Dorado középiskola diákjai a hétfő reggelt. Ezen a napon ugyanis az iskola kedvelt fotográfia tanárnője, Jillian Jacobson a saját osztálytermében akasztotta fel magát - írja a borsonline.hu.

A diákok a reggeli órákban arra lettek figyelmesek, hogy az egyik terem zárva van, és ez már gyanús volt, hiszen ahogy megkezdődik a tanítás, általában az összes helyiség nyitva van. Amikor aztán egy másik oktató kinyitotta a termet, a diákok elé sokkoló látvány tárult: a 31 éves nő a egy kötélen lógott élettelenül.

Bár Jacobsont sikeresen leszedték a kötélről, és fél órán keresztül próbálták újraéleszteni, az életét már nem tudták megmenteni. Azt, hogy a népszerű és rendkívül empatikus tanárnő miért vetett véget életének, senki sem tudja, ráadásul még búcsúlevelet sem találtak.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki vigyázzon, az oroszlánok ki tudják nyitni a kocsiajtót!

Szöszi, a nőstény oroszlán alaposan meglepett egy Dél-Afrikában, a safari parkban autózó családot. Tovább olvasom