Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Egyházi vezetők szerint Conchita Wurst a felelős a balkáni árvízért

Örményország, Oroszország és Fehéroroszország egyházi vezetői úgy vélik, hogy Isten büntetésével kell szembenéznie a világnak az erkölcstelen produkció miatt.
Az Eurovíziós Dalverseny győztesét, a szakállas Conchita Wurstot tartja felelősnek a természeti katasztrófáért a balkáni egyházi vezetők egy csoportja, mivel szerintünk Isten büntetésével kell szembenéznie a világnak az erkölcstelen produkció miatt - írja a neon.hu.

Míg az osztrák kormányfő büszkén gratulált a hazáját képviselő popsztárnak, addig a szegényebb országokban Conchita győzelme óriási felháborodást váltott ki. A szociológusok szerint ez egy teljesen természetes reakció: a létbizonytalanságban élő emberek minden megszokottól eltérő minta láttán fenyegetve érzik magukat, míg a kiegyensúlyozott életkörülmények közötti országok lakói tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek épp elég hely van a Nap alatt.

A balkáni egyházi vezetők reakciója sem meglepő, hiszen az egyházak természetüknél fogva konzervatívak. Örményország, Oroszország és Fehéroroszország egyházi vezetői már felszólították Conchitát, hogy térjen meg, hogy megmenekülhessen az emberiség a pokoltól.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt a világ valaha legkövérebb embere

Manuel Uribe hétfőn hunyt el szív- és veseelégtelenségben. Tovább olvasom