Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Détár Enikőt mentővel vitték a pszichiátriára

Détár Enikő idegösszeomlást kapott, a színésznőt még péntek délelőtt mentő szállította egy fővárosi kórház pszichiátriai osztályára - értesült a Bors.

A Bors Online cikke szerint családtagjain kívül senki nem látogathatja a színészt, szobáját őrzik.

A Bors értesülése szerint egy budapesti kórház pszichiátriai osztályára szállították pénteken délelőtt Détár Enikőt, aki betegtársai szerint egyágyas szobát kapott. A kezeltek szokatlan sürgés-forgásra lettek figyelmesek, s hamarosan megtudták, hogy a művésznőt vitték be az osztályra, ahol nemrégiben a zavart tudatú BB Évit is ápolták.

– Détár Enikő két nevet adott le, csakis ez a két személy látogathatja, mást nem engedünk be hozzá – közölte munkatársunkkal az osztály főorvos-asszonya. A színésznő nyugalma érdekében a kórház még biztonsági intézkedéseket is tett.Részletek >>

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. prettywoman 2010. február 05. 16:01
  „Valószínűleg azért emlegetjük őt Enciként, mert a férje is így szokta hívni. Egyébként nem cseresznyézünk vele egy tálból, én legalábbis nem, még nem is láttam soha személyesen.
  Én nem vagyok Enci-fan, de kedvelem, attól persze Te nyugodtan utálhatod. Mi meg nyugodtan kedvelhetjük őt tovább. Ha annyira ellenszenves, talán magát a cikket sem kellett volna elolvasnod, nem még a hozzászólásokat is. Így nem kaptad volna fel annyira a vizet.
  Én nem vagyok speciel színházi dolgozó, a többiekről meg nem tudok semmit.
  Ami vele történt, az keresztmetszete az egész társadalmi kórképnek. Bármelyikünkkel megtörténhet, ahogy sajnos meg is történik, csak az nyilván nem hírértékű. Aki dolgozik, túlhajszolja magát a megélhetésért, a családért. Aki meg munkanélküli, abba betegszik bele. Egyik jobb perspektíva, mint a másik....
  Azért jobbulást kívánok neki.”
 • 33. viperetta335 2010. február 03. 13:55
  „Hogy ez a nő ki mindenkinek Enci...Egy tálból cseresznyéztetek vele?
  Szerintem is agyára ment több dolog.Egyik,hogy nem bír megöregedni,ennél jobban semmitől sem fél...Másik,hogy pénzért mindent,röhejes pletyiműsor,hakni,amit akarsz...Mindent elvállal.Erőltetett,görcsös,és hogy mekkora "nagy művész",azt régóta nem tudjuk,hiszen tehetségét a legapróbb pénzre váltotta,akárcsak Klau mami.Látom,itt vannak "Enci-fanok",hajrá gyerekek,gondolom,színházi dolgozók vagytok,és kicsit alányaltok a művésznőnek,hogy ha mégis vissza talál térni,ne verje le rajtatok ,hogy csúnyákat mondtatok...
  Rékasival mázlija van egyébként...”
 • 32. prettywoman 2010. február 01. 15:46
  „RickCartman! Totál igazad van.
  Sajnos az az érzésem, Enci is beleesik abba a hibába, mint sok művész, hogy szétdolgozza magát. Aztán lerobbannak, vagy jön egy halálos baleset. De nyilván ő sem mer nemet mondani, hisz pénzből él ő is. Ahogy mindannyian.”
 • 31. Truder 2010. február 01. 13:40
  „Frusztrált..”
 • 30. MTT 2010. február 01. 12:41
  „Énekhangja gyönyörű volt, míg meg nem operálták. Azóta rekedt. Az meg, hogy összeomlott, bármelyikünkkel előfordulhat. Lehet, hogy lejjebb kellett adnia az eddig megszokottból és megviselte.”
 • 29. AranyKözépút 2010. február 01. 08:19
  „Szerintem meg szánalmas, hogy egyesek szerint Norbit még fejbe is ......k az okés, de Détár Enikőről vélemény sem lehet.
  Miért ne lehetne? Szerintem is egy erőlködő görcsös nőszemély, aki kicsit sem oda való a Reflektor műsorba. Ha annyira művésznő, akkor nem kellene ilyen pletyka műsort vezetnie, azokkal a borzalmas ruhákkal, beállásokkal és mosolyokkal.”
 • 28. Jandex 2010. január 31. 20:55
  „Na,le lehet koccolni Enciről! Ott a fitnesguru,rajta és asszonykáján lehet élcelődni!”
 • 27. pemozsu 2010. január 31. 18:14
  „szomorú dolog ha bárki kórházba kerül, nem hiszem hogy itt kell megvitatni és jólértesültnek lenni az Ő egészségi állapotával kapcsolatban. Ugyanolyan ember mint bármelyikünk, nem nagyképű, közvetlen, nagyon szereti a győri közönséget.
  Jobbulást kívánok a Művésznőnek, reméljük mielőbb viszontláthatjuk a Csárdáskirálynőben itt a Győri Színházban.”
 • 26. ladiszlo 2010. január 31. 16:08
  „Tényleg nagyon szép hangja volt,pláne mikor meg sem szólalt!!!!!!!”
 • 25. macskaszem 2010. január 31. 16:02
  „A sztárok azt hiszik hogy ők hamarabb meggyógyulnak mint mások. Megmondták neki hogy kímélnie kell a hangját ha ezt nem értette meg akkor az ő baja. A tv-ben is csak erőlködött nem értem miért engedtek avval a rekedt hanggal beszélni. Mert ő olyan pörgősnek mondja magát azért tudni kellene hol a határ.
  Gondolom ezért is lett még betegebb.”
 • 24. RickCartman 2010. január 31. 14:38
  „20.sivatag: Détár Enikő nem eszméletlenül fekszik. Ezért kérhette, amit kért, hogy ne tolongjon ott a bulvármédia a kórterem előtt. ez nem beképzeltség kérdése, joga van hozzá. Úgy, ahogy bárkinek.
  Ha pedig eszméletlen vagy, a hozzátartozód intézi ezeket a dolgokat. Kár ebből ekkora ügyet csinálni.”
 • 23. lótusz 2010. január 31. 12:56
  „igen egyre több ember, de a sima mezei emberrel kegyetlenül bánnak.a stessz kijöhet akár testi tünetként, rosszullétként. elárulom egy ismerősöm 170-es pulzussal kihívta az ügyeletet, és majdnem lecseszte a doki miért nem ment be busszal. na ez a difi. d.enikő biztos nem az anyagiak miatt lett rosszul.amúgy aki pszcihiátrián akár járt már, mert a nyugtatót is csak pszichológus írhat azt rögtön eklkönyvelik bolondnak.nincs difi, köülönbségtétel az örjöngő bolond és az idegkimerült közt. egyesek szerint.”
 • 22. Truder 2010. január 31. 10:15
  „SAmu, igazad van!”
 • 21. sx486 2010. január 31. 10:06
  „A rohanó világunkban egyre több ember fog odakerülni .
  Nem tudjuk ki lesz a következő .
  Jobbulást kívánunk neki !”
 • 20. sivatag66 2010. január 31. 06:56
  „RickCartman !!! Tőled idézek : de bárki, érted???? bárki kérheti, hogy csak az látogathassa, akit ő akar.
  Ha eszméletlenül fekszem a kórházban ,akkor mi van? Hogyan tiltsam meg b á r k i látogatását ????????”
 • 19. maradando 2010. január 31. 00:12
  „Aki bemehett hozzá az nem más mint "Én és a Tót Óttó " !
  Már csak az a kérdés mennyi "ÉN" tudattal rendelkezik szegény művésznő ? Lehett,hogy nem is egy mentő kellett a betegszállitáshoz? (Ha vísz a mentő ragaszkodom hozzá,hogy "Én és aTót Óttó"egyűtt útazzunk !)
  Ha anyagi gondjai lesznek majd a" Playboy" magazin kisegiti.Az Akt fotókhoz úgysem kell hang .
  Épűlj szépűlj.hogy látthassunk minél hamarabb a színpadon,"Én és a Tót Óttó".
  Hogy bokóljak=belöled egy is elég lesz !Ha felépűltél .”
 • 18. Mankapunka 2010. január 30. 23:30
  „Valaki annyira be akar jutni,simán ki lehet játszani a biztonságiakat,ő is csak ember.”
 • 17. kivagyokén 2010. január 30. 23:05
  „Először is jobbulást Neki!

  Végiglovastam a hozzászólásokat, és egy-két dolgot hozzáfűznék.
  Senki nem tudja hogy mikor fog "besokallni", tehát ezért valakit megszólni, véleményem szerint modortalanság.
  Az meg hogy biztonsági emberek figyelnek rá, nem rosszdolog. Nem hiszem, hogy Neki, és a többi ott ápoltnak túl jót tenne, a felfokozott érdeklődés. Már ez a cikk is véleményem szerint teljesen felesleges "szenzáció hajszolás".
  Persze, kell a híreket tudósítani, de az is hír, hogy kórházba került. Az hogy mivel, mivel, és mi folyik körülötte, már csak a dísz. Persze akkor nem kapná fel az ember a fejét, ha nem a RÉSZLETEKKEL kezdik a tudósítást, természetesen, a belső informátorra való hivatkozás sem mellőzhető. Csakhogy ez NEM a hiteles tájéákoztatást szolgálja, hanem a példányszám növelést.”
 • 16. RickCartman 2010. január 30. 20:35
  „4.kalle
  ---"Ki ez, hogy azonnal mindenkit mozgósítottak és biztonsági emberekkel őriztetik? Kiváncsi lennék egy mezei emberke esetén mi az eljárás? Szerintem is, előbb-utóbb mindenki a helyére kerül---"
  Szerencséd, hogy még nem tudod,de bárki, érted???? bárki kérheti, hogy csak az látogathassa, akit ő akar. Lassan mondo. B á r k i...Igazad van, előbb utóbb mindenki a helyére kerül, Szívből remélem, hogy te is...Faragatlan suttyó....Látom, azóta már el is tűntél a kommentálók közül,egy beszólogatás sokat kivehetett belőled.”
 • 15. SAmu 2010. január 30. 20:13
  „Láttam a Csárdáskirálynő (egykori Honthy H. ) szerepében... Akkor inkább H.H..... Se hangja, se érthető beszéde nem volt. Sajnálom...”
34 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi havazás, ónos eső, hófúvás!

Szombaton borult lesz az ég és sokfelé számíthatunk csapadékra. A nyugati és a déli tájakon… Tovább olvasom