Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Balázst is felbosszantotta Demcsákék riportja

A Mokka keddi adásában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert lekezelően bánt Nagy Alekosszal, amit Balázs és Vadon Jani sem hagyott szó nélkül.
A nézők szerint a műsorvezetők vállalhatatlan stílusban beszélgettek Alekkel a keddi Mokkában, akit pedig azért hívtak meg, mert a TV2 saját műsorában, a Összezárva Friderikusszal című show-ban szerepelt - írja a Bors.A kommentelők ízekre szedték a műsorvezetőket, még a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is kritizálta őket a Facebookon.

Másnap pedig Sebestyén Balázstól, Rákóczi Feritől és Vadon Janitól kapták meg a magukét a Class FM reggeli műsorában.

Balázs szerint a két műsorvezető a Mokkában nem intelligensen próbált humorizálni, mint ők szoktak, akik élnek a humor eszközével és kicsit az interjúalanyon, kicsit az interjúalannyal nevetnek.

A Mokkás interjúnak viszont olyan hangulata volt, amiben lenézték az interjúalanyt, nem is érdekelte Demcsákot és Kárászt az, hogy Alek mit mond, hiszen ő csak egy valóságshow-hős.

- Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát - fogalmazott a rádióban Balázs. Vadon Jani pedig még ennél is pikírtebben fogalmazott. Elmondta, hogy kifejezetten nem szereti Kárászt a stílusa miatt.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Laurával jár, de Pamelával nyaralna Berki

Cserpes Laurával jár, mégis az exe felé nyitna a műsorvezető. Berki egészen meglepő vallomással állt… Tovább olvasom