Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

A tanteremben szexelt két diák az általános iskolában

A rajzteremben szerelmeskedett két diák a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában a múlt héten, a rendőrség vizsgálja az ügyet - írta keddi számában a Békés Megyei Hírlap.


A diáklány másnap számolt be szüleinek az esetről, akik azonnal a rendőrséghez fordultak.

A 13 éves, hatodikos lány és a 16 éves, nyolcadikos fiú ellentmondásosan számolt be a történtekről. A lány azt mondta a szüleinek, hogy védekezett, s megerőszakolták őt, míg a fiú beszámolója szerint a lány önként adta oda magát neki.

Fekete László, az iskola igazgatója a lapnak elmondta, hogy amint értesültek az esetről, kivizsgáltatta a történteket, értesítették mindkét szülőt, a családsegítő szolgálatot, a fenntartó önkormányzatot és a rendőrséget.

Szalai Zoltán alezredes, a szeghalmi rendőrkapitányság vezetője az esettel összefüggésben annyit közölt, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.

Korábban:

A történet híre futótűzként terjedt el az iskolában, mi több a városban, hiszen az iskolai pásztoróra résztvevői a „boldog együttlét" után még dicsekedtek is barátaiknak a történtekről.

— Én úgy tudom, hogy Csabi nem ment be kémiaórára, Dia pedig a tesióráról lógott be a rajz szakterembe és ott történt meg az eset. Csabi kisegítős, Dia meg mindig kacérkodik a fiúkkal, kavart már másokkal, így a Janszival is. A szóbeszéd szerint a barátnői közül már többnek volt dolga fiúval — fogalmazta meg diákos őszinteséggel egy tinilány.

Estébe csavarodik az idő, amikor Újtelepen a vasúti átjárótól nem messze megszólítok három fiatalt. Ahogy az V. utcát említem, sokat sejtetően mosolyodnak el majd az egyikük kajánul kiböki: „Hova fajultak a mai gyerekek, már az iskolában is szexelnek".

Rögvest arról kérdezem, honnan és mit tud az esetről. Annyit tesz hozzá, hogyne tudná, hiszen az unokatestvérét Ivettet is meghallgatták a rendőrök, mert valamilyen szinten ő is érintett a dologban.

Hogy is volt azzal a nadrággal?

— A nadrágért jött? — szegezi nekem a kérdést Klaudia édesanyja, Irma.
— Dia (így ismerik Klaudiát a településen - a szerk.) lányom kedden nem sokkal 13 óra után tért haza s rögvest átöltözött. Levette a sárga — mint utóbb kiderült szennyes — térdnadrágját s bedobta a mosógépbe. Nekem nem tűnt fel különösebben... Szerdán délután sírva jött haza s akkor mondta el, hogy Csabi megerőszakolta. Azonnal mentünk a rendőrségre — fújta egyszuszra az édesanya.

Közben szemlesütve de mosolyogva tér be a szobába a koránál fejlettebb Klaudia is.
— Tesiórán egy másik osztállyal s két tanárral voltunk kint és hógolyóztunk. Én az osztályteremig valóban szabad akaratomból mentem, de onnan Csabi behúzott s már Ivett sem tudott segíteni nekem, mert Dávid is ott volt. Én tiltakoztam, egyszer a bokájába rúgtam, de ő levette a nadrágomat és aztán megtörtént a szex. De más nem történt. Utána elmondtam Irénkének, aki előtt nem idegen a fiútéma — elevenítette fel a történteket a 13 éves kamaszlány.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. ASHER 2009. március 16. 21:49
  „hat ugye a slotyon azert megis csak olyan snassz volna,meg a szag is vele!!!!”
 • 39. 13.István 2009. február 28. 12:47
  „Kérdés: Ki látta a Tv-ben nyilatkozó Anyukát, ő mondta egyszer voltak valami vidéki bulin,de még pisilni is elkisérte a lányzót.”
 • 38. Judytka 2009. február 25. 11:08
  „Valóban...igaza van mindenkinek,aki szóvá tette ezt a 16 évesen hol kéne lenni dolgot..Örülök kedves Bond,hogy te tévedhetetlen vagy..Gratulálok!
  Szilágyi Zsolt!Igen így akartam,ahogy te gondoltad!Köszi! :))”
 • 37. nyusz 2009. február 25. 07:56
  „hova jutottunk?oda hogy a saját gyerekedet,nem szabad megdorgálni,nemszabad 1jo atyai pofont lekeverni,mert rossz szűlőnek állitanak be.elveszik tőled.De a gyereknek szabad vissza űvőlteni a szűlővel(aki ugye gűrcől érte,mindent a feneke alá teremt)szabad megverni a tanárját stb...s még sorolhatnám.hálát adok a Fenvalonak,hogy a gyerekeimel ilyen gondok nemvoltak(19évesek),és már dolgoznak.”
 • 36. anyu2 2009. február 25. 01:04
  „O.K, ha magánügy, minek a sajtót ezzel rondítani?
  Az tuti bitos, hogy a kisdrágák fel vannak pörögve, berregnek - kb. nagyon unalmas a suli, a gyerekvilág, tanulással nem fecsérlik az időt, kötelesség, házi feladat - ugyan ! Olyan szépen írta vagy 2-3 éve egy idősebb úr, hogy a társadalonak össze kell fognia, megmenteni a jövőt, az ifjuságot ha még pl. nyugdíjat akar majd kapni. Ki fogja megkeresni? Nag yötletek gyűltek össze akkor a Kisalf. sms rovatában.
  A tanköt -18 éves korig szól, csak éppenséggel vannak speciális helyek, ahol a túl/kóros kis pasikat rezerválni lehet, szépen elvégzik a nyolcadik osztályt a mi kis győri fiukáink is az Eötvösben. Nem kellene mételyezniük a normál ált. iskolákat talán!”
 • 35. albatrosz 2009. február 25. 00:14
  „Szerintem, magánügy! Mindenki ott b@..ik ahol lehet, és hagyják! Nemi erőszak? Ugyan má! A 14-15éves lányok, alig várják, hogy valaki megkettysincse őket! Nekdem már nem egy, se kettő tinilány tett ajánlatot!”
 • 34. Ms.Wolf 2009. február 24. 21:44
  „Lebuktak...szerencsétlenségükre..rosszkor, rossz helyen:) Van ilyen:)
  Hová tűnt, az erkölcs? uhuh, fiatalok...:):) ejnye-bejnye”
 • 33. comet 2009. február 24. 21:39
  „az én időmben ennyire nem mertünk lelazulni.
  Szalad az idő ...”
 • 32. Lárika 2009. február 24. 21:14
  „Legyetek erősek: 18 éves korig tanköteles a drága gyermek! Ha addig nem végzi el az általánost, akkor ott ücsörög a 13-14 évesek között, mert joga és kötelessége, hogy ott legyen. No comment!”
 • 31. 13.István 2009. február 24. 19:24
  „Az a csodálatos ifjuság, de felejtsük mindig a fejétől bűzlik a hal .
  Demokrácia mindent megengedő, sokagyú miniszterek által bilincsbe vert tanári kezek.
  a 16 éves Csabi olvasni nem tud ,de av érével nem bír a 13éves leány meg kiváncsi oh vajon
  milyen lehet a Csabié. Hát itt tartunk felkellene már végre ébredni.
  A kedves szülők meg takargatnak mert a tanár az oka mindennek nem figyelt oda,esetleg
  kéreszkedett meg hazudott a csitri.”
 • 30. egyiptomy 2009. február 24. 19:18
  „aerdragon:
  erről beszélek én is. Felelős szülő, kitekerné a nyakát. Vannak még felelős szülők, nem is kevés, de azoknak a gyerekeknek nem voltak.”
 • 29. anyu2 2009. február 24. 19:08
  „Nagyszerű!
  És a folytatás? Majd jön az okt. ügyi ombudsman, megállapítja, h. a felelősök egyértelműen a pedagógusok !!!
  Igaza is van.
  Mit keresett Csabika a 8.-ban, 16 évesen?
  Aztán mi dolog, a rajz terem miért volt nyitva? Kicsi Csabi , hogy maradhatott felügyelelt nélkül, ejnye már, tanítási óra alatt...
  Diácska ? Ő talán wc-re kéredzkedett be?
  Meg kell vitatnia az alkotmánybíróságon majd, h. lett volna-e joga a tanárnak a kérést megtagadni.
  Ehhez mit szól Mohácsi Erzsike?
  Igen, megvan! Szét kell telepíteni őket, minden suliba jusson egy-két Csabi, egy-két Diácska !
  Nehogy már így összegettósodva legyenek kénytelen tengetni a sulis éveiket....

  Egyébként tényleg gáz, hol tart az ifjuságunk!!! Szociológiai felmérések tanusítják, hogy 12 éves korban már a szex a program, aranyos szülők besegítenek, h ne legyen baj. Tabletta a serdülő lányoknak, ó magyar nemzet....”
 • 28. mecsoka 2009. február 24. 18:32
  „Bár a 16évesen általános iskolás rész gyanús, de a mai MAGYAR fiatalok nagy százaléka már túl van az elsőn 13évesen... és ez gáz, sztem...”
 • 27. Keijukainen 2009. február 24. 18:10
  „16 éves, és általános iskolás????
  Hogy is van ez?
  Normális esetben az ember gyermeke 14 évesen jár 8. osztályba, és tudtimmal az az általános iskola utolsó évfolyama.. -.-

  Hová fajul a világ...
  A társadalom egyre butább és erkölcstelenebb lesz... -.-”
 • 26. RickCartman 2009. február 24. 17:27
  „VanDamme, ugyanigy jártam és is, irtam, hogy mi köze egy Békés megyei hireknek a Kisalföldhöz-megyei napilap?-és emlitettem, hogy ez aztán tényleg a csald napilapjába való hir--ugyanigy törölték, irtam kb. 13-45 körül..igaz nem volt benne zsidózás, buzizás, de ez kell ezek szerint?töprengek..”
 • 25. soproni 2009. február 24. 16:43
  „23Csaknorisz.
  "akik már az iskola falain belül is szeretkeznek" Szerinted ezt annak nevezhetjük? :)”
 • 24. VanDamme 2009. február 24. 16:13
  „Egy órával ezelőtti hozzászólásomban semmi mást nem csináltam, csak betű szerint felsoroltam a Kisalföld mai címeit, amiből öt szexről, kettő erőszakos halálról szólt. Majd hozzátettem: a család napilapja, olvassa Ön és gyermeke is!
  A fenti hozzászólásomat a szerkesztők példás gyorsasággal törölték.
  Ellenben a káromkodó, valamint az egyértelműen rasszista, nyíltan antiszemita és cigánygyűlölő megjegyzések napok múlva is teljes terjedelemben olvashatók.”
 • 23. Csaknorisz 2009. február 24. 15:41
  „Ne a Kisalföldet szidjuk, hanem a buta és éretlen diákokat, akik már az iskola falain belül is szeretkeznek, holott szerintem egy 13 éves lánynak még javában a barbi babáival kellene játszania... Ennyit a mai fiatalokról...”
 • 22. lolika_ 2009. február 24. 12:47
  „Nade, komolyan? Hát hol élünk??!!
  Szerencsére a kiscsaj 15 évesen szülni is fog és az én adómból tartja majd el az állam. Az összes szellemileg fitt és friss csemetéjével együtt! Az ilyen erősen pigmentáltakból már szerintem elege van mindenkinek.”
 • 21. infravöröslódobogás 2009. február 24. 12:32
  „Nem unják már az ilyen témákat...? mindennapra jut a kisalföldbe legalább 2 iskola-sex téma ...én már unom :)”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megölte apja terhes barátnőjét a 11 éves kisfiú

Féltékeny volt a nyolchónapos terhes nőre, ezért lelőtte, majd mintha mi sem történt volna, iskolába… Tovább olvasom