Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

A halál sem választja el egymástól Bajorékat

Örökre terveztek, amibe nem szólhatott bele sem élet, sem halál. Bajor Ildikó a mai napig férjezett asszonyként éli a mindennapjait.
„Mi nem búcsúzunk el, soha! Ahogy megbeszéltük: örökkön-örökké! Ildi" – ezekkel a szavakkal üzent elvesztett kedvesének Bajor Ildikó a Face­book-oldalán, és adatlapján a kapcsolati státuszát sem változtatta meg. Házas – áll a rubrikában.

A kiírás alatt ott áll egy kedves fotó az elhunyt színművészről, a képen pedig a következő sorok: „Kezdd újból, mondja egy hang. Újjászületés. Egy másik kaland…"

A házaspár tizennégy éven át élt harmóniában, és furcsa módon már az első találkozásukkor tudták, hogy ez örökre így is marad.

– Két egymáshoz tökéletesen illeszkedő ember ők – mondta a Borsnak Heilig Gábor zenész, Bajor jó barátja.

– Tudták, hogy gyönyörű életük lesz, és azt is, hogy Imre nem fog száz évig élni. Ezzel mindketten tisztában voltak. Hallottam őket beszélgetni, tudom, hogy megegyeztek: ha valamelyikük előbb megy el, akkor is folytatják, mert egy „szimpla halál" nem választhatja el őket egymástól. Ők örökre férj és feleség lettek. Ildikó most is Imre felesége, csak most még egy jó darabig nem találkoznak.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leukémia pusztít a legnagyobb kínai iPhone gyárban

Eddig öt dolgozó halt bele a leukémia igen agresszív típusába, amit a feltételezések szerint egy… Tovább olvasom