Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

9 jelöltünk a kormányfői posztra - szavazzanak!

Gyurcsány Ferenc lemondásával az MSZP új miniszterelnököt keres. Segítsünk nekik és szavazzuk meg, hogy a kisalfold.hu olvasói kit tartanának ideális jelöltnek a posztra!

Nincs kétségünk afelől, hogy az utód személye meghatározó lesz az elkövetkezendő hónapokban. Ha megszavazzák, azért, ha nem, akkor meg azért. Az MSZP háza tájáról olyan híreket hallani, hogy párton kívüli is lehet a jelölt.

Gondoltunk egy merészet, és megkérdezzük Önöket, hogy az általunk állított jelöltek közül kit tartanának alkalmasnak a kormányfői posztra. Végülis akár az is lehet, hogy az MSZP hallgat majd Önökre!

Kattintson a szimpatikus jelölt fotójára vagy válasszon közülük ezen az oldalon!

A jelöltek:

Dundika
Gyurcsány Ferenc táncos múltjának hagyományait tökéletesen továbbvinné, hiszen hat évig jazzbalettozott. Modelliskolába is járt, tehát hazánk számára ideális imázsépítő erőt jelentene. Ha szeretné, hogy a miniszterelnök minden idők legfiatalabb, s egyben legszebb miniszterelnöke legyen, szavazzon rá!

Dundika
Dundika

Fekete László
Ha úgy gondolják, erős kezű miniszterelnökre van szükség, Fekete László az ideális jelölt. Remek komminukációs képességei vannak, ami a szívén, az a száján. Szavazzon rá egy erős Magyarországért!

Fekete László
Fekete László
Bárány Attila
Ha önnek nem mond semmi a név, valószínűleg már elmúlt 30 éves. Bárány jelenleg az egyik legnépszerűbb DJ, fiatalok ezrei táncolnak úgy, ahogy ő... akarja. Hivatásából adódóan remekül ért a dumához.

Bárány Attila
Bárány Attila
Egervári Sándor
A mester hazai szinten jónak mondható eredményeket mondhat magáénak a Dunaújváros, az MTK és a Győri ETO edzőjeként is. Mindig eléri, hogy a legnagyobb neveket a csapatában tudhassa. Most épp munka nélkül van, de itthon szeretne dolgozni. Ha önnek többet ér a szakma, mint ezen a rajzon látható, szavazzon Egervárira!

Egervári Sándor
Egervári Sándor
Kudlik Júlia
Máig az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb televíziós személyiség, holott 2001 óta már nem dolgozik a királyi tévében. Tanári végzettsége van, beszél németül és angolul is. A Nemzeti Konzultáció tagjaként megfelelő támogatottságot élvezne a jobboldal részéről is. Ha úgy gondolja, hogy Juli sulija ránk fér, szavazzon Kudlik Júliára!

Kudlik Júlia
Kudlik Júlia
Buday Péter
Hazánk egyik legismertebb mesterszakácsa igazi reneszánsz ember. Fontosak számára a hagyományok, de nyitott az újításokra is. Imádja a rockzenét. Ha úgy gondolja, hogy a haza megmentéséhez egy szakácsra van van szükség, szavazzan rá, és megmutatja majd a Buday!

Buday Péter
Buday Péter
Erdélyi Mónika
Több, mint tízezer ember problémáját megoldotta már. Most megoldhatná milliók problémáit. A társadalom alsóbb rétegeivel is remekül szót ért. Szavazzon Mónikára, ha az ország gondjainak megoldását profi problémamegoldóra bízná!

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika


Lékó Péter
Fiatal nagymesterünk ideális jelölt, hiszen minden lépésénél alaposan mérlegeli a válaszlépéseket. A kilences mezőnyben nem sokan mutathatnak fel olyan nemzetközi elismerést, mint ő. Ha szertné, hogy a következő száz lépés a megfelelő irányban történjen, szavazzon Lékó Péterre!

Lékó Péter
Lékó Péter
Gáspár Győző
Élete nyitott könyv előttünk, ami disznósága van vagy volt, arról már tud az egész ország. A múltjával tehát nem zsarolható. Csupaszív, együttérző ember ő, ráadásul a politika sem áll távol tőle, hiszen már polgármesterválasztáson is indult. Ha egy fekete, Obama lehet az USA elnöke, lehetne akár Magyarországé Győzike? Szavazzon rá egy zebracsíkos országért!

Gáspár Győző
Gáspár Győző

 

Szavazni március 27-én pénteken 12 óráig lehet!

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. pulci 2009. március 26. 19:04
  „Hát Dundikának nem lenne gondja elfogadtatni a progjamját az emberekkel ill. a többi poltikussal :)”
 • 27. antilibsi 2009. március 26. 18:15
  „dundika”
 • 26. N.Cs 2009. március 26. 13:02
  „Szerintem ha kevesebb lenne a Közjogi Méltóságok fizetése akkor a hatalom vágy sem lenne bennük ekkora.
  Most mi a fene van??
  Könyörögni kell,hogy valaki vállalja már el,Gyurcsányunk meleg trónját?
  Nagyon kevés az idő!!!
  Kapjátok össze magatokat,mert kénytelenek leszünk mi a Nép megoldani.”
 • 25. szmiky 2009. március 25. 16:53
  „23.enéh: igen eltaláltad. bár nem azért írtam hogy irigykedjenek.
  nem hiszem hogy elvitte a válság mindenkinek az eszét. ez egyszerüen tényleg rosz tréfa és felháboritó hogy ilyenekkel viccelödnek.”
 • 24. menti 2009. március 25. 16:13
  „nah, nekem az egészből úgy van elegem, ahogy van. 56 évesen sok mindent megértem. Mit mondok, amikor megírják, Sz. Katalin, az OGY elnökének 7 év alatt 134 milla jövedelme volt, és úgy vett fel költségtérítést, hogy szolgálati lakásban lakik, gépjármű hozza, viszi. Na ez az!!! nekem nem adatott meg, életemben nem kerestem ennyit. A 20 év alatt az országgyűlési képviselők, így vallják be jövedelmüket, és ne legyenek megválaszthatóak. Miért? érintse meg Őket is az, hogy mi az amikor a főnök azt mondja, irány a munkanélküli hivatal. Sokan vagyunk, akiket érint, Ők meg max. 500 fő, akit érintene. Bár az a gond, hogy ilyen jövedelmek mellett Sz. Péter, aki 4 év alatt 50 milliót vallott be, nem érdekli az egész, mert már a menekülő utakat kiépítették maguknak, függetlenül a hovatartozástól. Szumma szummárum Új választások, de azok, akik a rendszerváltást követően parlamenti képviselők voltak ne legyenek megválaszthatók, ha 4 millió feletti jövedelemmel bírtak, a képviselői idejük alatt. Így talán lehetne konszenzus, megújhodás, és Magyarország kilábolna a korrupt társadalmi helyzetéből.”
 • 23. enéh 2009. március 25. 16:07
  „szmyky - csak nem Dundikával vagy kapcsolatban? A többiért nem nagyon irigykedhetnek rád.

  Amúgy eszméletlen, hogy mindenki felháborodik, mi a fene van, a válság elvitte mindenki humorérzékét is???
  Hát ennyi fafejet a világ nem látott... :)
  Fekete Lacit nektek...”
 • 22. szmiky 2009. március 25. 14:32
  „mi ez az eszetlen nagy baromság??? kedves kisalföld! ez egy sz@r vicc volt...
  ez tényleg minősiti a lapot!!!! mivel kapcsolatba vagyok az egyik megjelölt "celebbel" küldöm is neki a cikket!!! Mert ebbe tutira nem egyezett bele!!!!!
  Mi köze van ennek a politikához?!
  Minősithetetlen ez a cikk!!!!”
 • 21. bela001 2009. március 25. 13:49
  „Gratulálok a cikk írójának!
  Megint egy hülye téma.
  Egyik embert sem ültetném oda közülük, ők csak egy médiaszereplők, mert a sok ember szívesen vagy nem szívesen de nincs más alapon nézi és hallgatja őket.

  Ennyi erővel akár én is lehetnék, vagy a szomszéd aki miniszterelnök lehetne.
  Nem?”
 • 20. igazságmondó 2009. március 25. 12:53
  „Jaj,jaj minek kell egy új miniszter ? Az új miniszter sem lesz jobb.
  A képen látható 9 jelöltre nem szavazok.
  Én már csak magamban bízok. Melesleg, én is tudok németül.
  Én jó miniszter lennék.A barátnőm lenne a titkárnőm.Ő is tud németül. :-) Első lépésem lenne a munkahely teremtetés. Mindenki mehetne 55 éves korban -30 éves munkaviszony után - nyugdíjba, mert a fiataloknak azért nem tudnak elhelyezkedni, mert mi még mindig dolgozunk. Ránk férne már egy kis pihenés.A boltokban 90%-ban lenne magyar árú, és így tovább.Rengetek elképzelésem van.Gondolom másnak is.
  Amúgy a mi kis orzságunkban sosem lesz rend.A gazdag ember még gazdagabb lesz,a szegény még szegényebb.”
 • 19. Scandalli 2009. március 25. 12:03
  „Tisztelt nmgr!
  Ha Ön szerint a fent említett személyek bármelyike is ideális jelölt lenne,azzal csak önmagát minősít!
  Csak gratulálni tudok színvonalas újságírói teljesítményéhez!”
 • 18. Truder 2009. március 25. 11:25
  „Ostoba cikk,az újság színvonalát minősíti..”
 • 17. kukori 2009. március 25. 11:12
  „Már csak Kiszel Tünde hiányzik a sorból!!!”
 • 16. hozsuzs 2009. március 25. 09:35
  „Ez még viccnek is igen gyenge.”
 • 15. akinemfél 2009. március 25. 09:33
  „Fico néhány intézkedése az elmúlt 2 honapbol :
  1. A vállalkozoknak csak feleannyi adoeloleget kell fizetniuk mint eddig,hogy sok pénzuk felszabaduljon. - Novekedjen a pénzforgalom a piacon...tudjanak venni... mások eladni.... ezzel novekszik a termelés és munkahelyek maradnak meg.(Ezek a dolgok nem tervek,azonnal bevezették oket.)
  2. Sok náluk az autogyár,de hitelekkel mostanában kevesen vesznek autot,ezért visszaesett a termelés. - Bevezették az autoroncsolo torvényt : akinek 10 évnél idosebb,muszakival rendelkezo kocsija van,annak az állam ad 1000 eurot,ha bezuzatja és vesz egy vadonatúj autot,ha a kereskedo legalább 1000 euro árengedményt ad..... Szunet nélkul dolgoznak az autogyárak és szlovák beszállítoik,és az emberek boldogan zuzatják be autoikat. (2000 euro = 600.000 forint árengedménnyel új auto !!!)
  3. Várhato pár százalékos adocsokkentés a jelenlegi 19 %-bol.
  4. Valoszínuleg április 1-tol Csehországban és Szlovákiában is a vállalkozok bármilyen személyautot vehetnek AFA visszatérítés lehetoségével.
  5. SEMMILYEN MEGSZORITAS NINCS SEM SZLOVAKIABAN,SEM CSEHORSZAGBAN SEM LENGYELORSZAGBAN,...A megszorítás a piac beszukítését jelenti. Novelni kell a pénz mozgását válság idején,nem pedig csokkenteni. Minden europai ország jelentosen csokkentette a kamatokat,hogy ne érje meg az embereknek a pénzuket a bankban gyujteni,hanem koltsenek. A kamatcsokkentéssel a kolcsonok kamata is csokkent... megéri kolcsonbol felvett pénzbol is kolteni... így az emberek mindent vesznek...így szunik meg a válság.
  Nálunk rogton 3 %-os kamatemelés volt az elso intézkedés.
  De ezt ne mondjátok meg senkinek,hiszen a TV hirado sem beszélhet ezekrol a dolgokrol !”
 • 14. Nahááát 2009. március 25. 09:25
  „Szeretem a humort, sőt a morbid humort is, de ez szánalmas és nyomorúságos. A sok senkiházi, magát újságírónak nevező tehetségtelen alak sír mindig a legjobban, hogy milyen szar minden. Az országban kialakult helyzetről, nekik ennyi jön le... A Kisalföld írásai néhány kivételtől eltekintve, szó szerint kritikán aluliak. Persze, nehéz is úgy jól írni valamiről, ha pl. egy sajtótájékoztatón a legfontosabb "kérdés" a svédasztal...”
 • 13. Nooormális? 2009. március 25. 09:14
  „Vajon hol van az idiotizmus felső határa?
  A Kisalföld ismét bebizonyította, hogy egy nívótlan, ostoba, megélhetési lap. (Bárkit a sárba taposna, bárkit a mennybe vinne, ha az érdekei úgy kívánnák.) Vajon már miért nem annyira szociimádók a "tisztelt" munkatársak????? Ha már védhetetlen, elbagatellizáljuk...
  SZÁNALMAS.”
 • 12. gyakor 2009. március 25. 09:00
  „A felvetés, durva és ízléstelen! Egyrészt a kilenc ember egy kategóriába sorolása miatt, másrészt a jövőnk érdekében történő dolgok bagatelizálásában. Emberek! Ez lét vagy nem lét kérdése! Nem tudok vidámkodni a kérdés felett.”
 • 11. enéh 2009. március 25. 08:56
  „Hurrá!! Mi vagyunk a Savanyú Jóskák országa.
  Ne feledjük, a szocializmust is humorral vészelte át az ország. Rákosi idejében pedig még meg is verték, aki a fővezérrel humorizált. Amióta demokrácia van, nincs is jó politikai kabaré.”
 • 10. Primax 2009. március 25. 08:55
  „Mindegyik népszerűbb, mint a jelenlegiek.
  Ígérgetni - mint Orbán - ők is tudnak, tehát akármelyikük is lehetne a góré.”
 • 9. papacsorna 2009. március 25. 08:42
  „Eléggé index-koppintás ez a cikk.”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy diáklány online árulja szüzességét

Egy román diáklány online bocsátotta aukcióra szüzességét, hogy tudja fizetni az egyetemi… Tovább olvasom