Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Rozsdás szög és Tízezer lépés

Presser Gábor a Kisalföld hűséges olvasóinak jövő kedden (december 16-án) mutatja be egyedülálló koncertjét a győri egyetemi csarnokban. Olyan dalok is felcsendülnek újra feldolgozva, mint a Rozsdás szög van a szívemben vagy az omegás korszakból származó nagy sláger, a Tízezer lépés.
Sztárvendégek a koncerten a Fool Moon, Kovax és Voga Viktória.

Presser Gábor már hónapok, de talán nem túlzás azt mondani, évek óta készül arra, hogy másoknak írt dalaiból és kedvenc saját számaiból egy nagykoncertre valót összeválogasson és azzal álljon ki a közönség elé. Jövő év elején Budapesten lesz az a koncert, amelynek lényegét és javát a Kisalföld hűséges olvasóinak elhozza hazánk egyik legismertebb és legtöbb slágert író zeneszerzője. Az egyetemi csarnokban jókora színpad épül majd fel. Erre szükség is van, hiszen tizenöt zenész segíti Presser Gábort. A sztárvendégek sora is reprezentatív. Ott lesz a Fool Moon a cappella énekegyüttes, Kovax és az egyre ismertebb énekesnő, Voga Viktória (aki egyébként a rádióból népszerű Voga professzor lánya). A zenészek csapatát is csupa híresség erősíti, a rockos hangzást pedig erősíteni fogja egy fúvósszekció is.

Presser Gábor
Presser Gábor

A dalok, melyek felcsendülnek, egyedi feldolgozásban olyanok, melyeket Presser Gábor általában mások számára írt. Hallható lesz a Hevesi Tamásnak írt Egy életen át kell játszani vagy az Omegának komponált Tízezer lépés. De Presser Gábor magához is hű maradt, vagyis saját számaiból is sokat hoz el a koncertre. Ilyen egyik kedvence, a Tízezer lépés átdolgozott változata is.

A koncertre jegyet váltók a színpad előtt állva akár végig is tombolhatják az előadást. Az biztos, amikor megszólal majd a Ringasd el magad, nehéz lesz kibírniuk, hogy ne kezdjenek el együtt hullámozni és Presserrel együtt énekelni a dalt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kék fény helyett zöld agitáció

Az URH és az Európa Kiadó együttesek egykori frontembere, Menyhárt Jenő jelenleg New York utcáit… Tovább olvasom