Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Cozma-gyilkosság: rettegnek a veszprémi kézisek!

Rettegnek az MKB Veszprém kézilabdázói Marian Cozma meggyilkolása óta. Hiába vannak előzetes letartóztatásban a feltételezett elkövetők, a sportolók nem járnak egyedül a városban - írja a stop.hu.
A kézisek félelme érthető, a borzalmas éjszakán nem 7, hanem huszonöt főből állt a társaság, akik rájuk támadtak.

Senki se gondolja, hogy a rendőrségnek nincs tudomása arról, hogy néhány bűnsegéd még szabadon glasszál az éjszakában. Nemrégiben az Országos Rendőr-főkapitány azt nyilatkozta, hozzávetőlegesen 10-12 ember van a látókörükben, akik érintettek lehetnek a február 8-án történt gyilkosságban. Most már csak arra várnak, hogy ellenük elegendő bizonyíték gyűljön össze a letartóztatáshoz.-olvasható a stop.hu-n.

Mint ismeretes, a veszprémi Patrióta Lokálban az MKB Veszprém kézilabdázóját, Marian Cozmát halálosan megszúrták. A klub másik két légiósát, a horvát Ivan Pesic-et és a szerb Zarko Sesum-ot pedig súlyosan megsebesítették. A tettesek a gyilkosság után elmenekültek.

"A srácok nem értik, hogy mi van. Mindenki tudja, hogy sokkal többen voltak ott akkor este. Ezek után érthető, ha félnek erről beszélni" - mondta el a veszprémi klub egyik illetékese, és hozzátette, többször volt olyan, hogy a játékosok egymásnál aludtak, mert féltek egyedül lenni.

A teljes cikket elolvashatja itt.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. H.Gabi 2009. május 20. 08:26
  „Pretty Woman: én már azon sem lepődnék meg, ha szép csendben kiengednék ezeket a gyilkosokat:(
  Valószínű azért nagy a csend, mert ezt is, ahogy már nagyon sok más ügyet, nem tudják és nem akarják megoldani, mert még kiderül, hogy tényleg igaz az első variáció, miszerint akkor hajnalban, szervezett és balhézásra szakosodott roma-csapat volt a bárban.És nem 3-4 ember volt, hanem sokkal több..”
 • 23. Kiskun 2009. május 19. 11:42
  „Egy másik "kocsmai verekedés" ami Kunhegyesen történt:
  http://jovonk.info/2009/05/13/ket-nev-ket-datum”
 • 22. PrettyWoman 2009. május 19. 10:23
  „9.! Nekem is ez a mondat szúrt szemet: már csak arra várnak, hogy elegendő bizonyíték gyűljön össze... Édes istenem! Hát amíg erre várnak, addig a zsiványok pont le tudnak lépni az országból, ahogy a többi főkolompos is megtette volt. Egyébként annyi mindent nem értek, biztos nagyon szőke vagyok.
  1. Nagyon nagy a csend a Cozma-ügyben.
  2. A rendőrség nem mond semmit a "nyomozás érdekében".
  3. Nekem az az érzésem valamiért, hogy azért nem mondanak semmit, mert nem tudnak.
  4. Szerintem a letartóztatott gazemberek nem is nyilatkoztak semmit, hogy minél kevesebb dolgot lehessen rájuk verni.
  5. Amikor előzetes letartóztatásba helyezték őket, az ugye 30 nap. Az már réges-régen letelt. Igaz, meg lehet hosszabbítani, de erről nem hallottam. Vagy csak nem figyeltem eléggé.
  6. Azt sem értem, hogy születhetett film erről az egészről. Minden tiszteletem Kálomista Gáboré, hogy filmet rendezett a sportoló haláláról és meg is fogom nézni. De azt nem értem, hogy hogyan születhetett a forgatókönyv, mikor azt sem tudjuk, mi történt ott. Senki sem, csak akik ott voltak és közelről látták. Márpedig ő azt nyilatkozta egyszer a tévében, hogy dokumentum-jellegű filmet akar forgatni. Csak azt nem tudom, hogy az hogy megy a tények (pontos) ismerete nélkül.
  7. Az nem titok, hogy félnek a srácok. Amikor maga a bűntény történt, és millió egy csatorna megkereste, megkérdezte a srácokat, magáról a támadásról egyik sem nyilatkozott. Csak arról, hogy mikor gyógyul meg, meg hogy szerették Cozmát és sajnálják. De magáról a bűncselekményről ne mondtak semmit. Hát nem csodálom. Az egy dolog, hogy öt embert lefogtak, de ugye ott nem öten voltak. De ha mindet lecsukják, akkor is lesz félnivalójuk, mert még maradnak bosszúra szomjazó "emberek".

  Más. De idetartozik. A múltkor ballagtam a Bajcsy-Zs. úton, ahol ugye fizető parkoló helyek vannak. Megáll egy gyönyörű zsír új hófehér Merkedesz (így, k-val, nem elírás!). Kiszáll belőle egy nagy benga állat. Épp akkor ért oda a parkoló őr. A csaj kb. olyan alkat volt, mint én, tehát 20 kg vasággyal. Emberünk valamit odakiáltott a csajnak, (nem hallottam, mit). Mire a csaj csak annyit mondott: jó. És továbbment. Se büntető cédula, se semmi. Emberünk persze nem parkolójegyet venni ment, hanem messzebbre valahova. Hát igen, engem biztos megbüntettek volna ilyen szituban, mert tőlem aztán a kutya se ijed meg. Ez a barom Fábry jutott eszembe, amikor azt mesélte, hogy felszállt a nagydarab állat a BKV-ra, jegy nélkül. Megy az ellenőr, mire a "jómagyar" annyit mond ránézés nélkül: "továbbmész".”
 • 21. Szilágyi_Zsolt 2009. május 19. 08:58
  „Szia, Túrabakancs! :) Mostanában sajnos kevesebb időm van internetezésre, de azért előfordul, hogy megnézem a Kisalföldet, meg írok is a hírekhez egy-két szót - már ha érdemes; az utóbbi időben elég sok a semmitmondó vagy számomra közömbös (pl. célzottan egy adott település belső életéhez kötődő) cikk. Egyébként múlt hétvégén már írtam egy viszonylag hosszú kifakadást a Járóka Lívia-féle pofátlan kijelentésről (ti. a "romák" nélkül összeomlana Siófok gazdasága), amelyben egyúttal visszafogottan beolvastam a Kisalföldnek is a cigányfajvédő tevékenységét illetően (amennyiben a nagy dérrel-dúrral beharangozott hír, az iváni kertészbrigád angliai munkájáról szóló cikk második felvonásához, a csúfos, ám előre borítékolt bukáshoz sem engedtek hozzászólni), de villámgyorsasággal törölték a hozzászólásomat, mégpedig a tiéddel együtt. Megint jók voltunk. :)

  "Kivánjuk a´ sajtó szabadságát, censura eltörlését."”
 • 20. -upho- 2009. május 19. 06:50
  „na, itt latnank egyszer egy ilyen videot...”
 • 19. Túrabakancs 2009. május 18. 22:30
  „http://www.kapos.hu/index.php?cid=70297
  Ezt nézzétek meg emberek! A kaposvári tv-stábot a cigányok
  akarták meglincselni, de szerencsére sikerült elmenekülniük.
  Bővebben a Hírkereső hírportálon lehet tudni az esetről.
  Az egyik fiatal cigánygyerek előzőleg egy kislányt rabolt ki. ez
  az előélete a történetnek, a balhé a bíróság épülete előtt zajlik,
  a felvétel jó minőségű!”
 • 18. Túrabakancs 2009. május 18. 21:56
  „Szilágyi Zsolt!
  Üdv a fórumon, régen írtál! Egyébként Gusztos, Horn, Mohácsi testvérek,
  meg a bűnöző Kolompár azért szólal fel a kisebbségiek és a rasszizmus
  érdekében, mert féltik a saját fajtájuk életét! A fehérgalléros bűnözés
  az egyik, a sokszor sérüléssel járó bűntettek pedig a másik magyar
  kisebbség számlájára írhatók, viszont ha nem lehet kimondani szó sze-
  rint a származásukat, akkor védve lesznek a törvénykezés előtt! Ez
  remélem már nem sokáig folytatható részükről, ezek a megmozdulá-
  sok az utolsó szárnycsapásaik a jövő évi fordulat előtt, ezt ők is érzik.”
 • 17. Deir_Yassin 2009. május 18. 21:54
  „Egyvalakiknek van félnivalója ebben az országban, da azoknak nagyon. Azoknak az embereknek akik az elmúlt 65 éveben ide juttatták a drága hazámat. Azok féljenek mert most nem marad el az elszámolás mint 1990-ben!”
 • 16. Intel 2009. május 18. 21:22
  „Szomorú, hogy idejuttattál az országot a megosztó politikával...
  Félnek a kézi labdások...
  Félnek a kisebbségiek...
  Félnek a baloldali emberek...
  Félnek a nyugdíjasok...
  Fél az egész ország....

  Hova vezet ez az út? Mikor nincsenek normális törvények, amik megvédenekék a becsületes állampolgárokat?....”
 • 15. kolombela 2009. május 18. 20:45
  „Birgi. Nem kell ilyen drasztikusnak lenni, még megszüntetik a hozzászólás lehetőségét. Elég, ha eltünnek az osrszágból, Eorópából és máris nincs probléma, legalábbis ezen a téren.”
 • 14. eva623 2009. május 18. 20:44
  „Nagyon sajnálom a kéziseket:( Nekik is mindig minden összejön:(

  Szerintem ott enyingen kellene körül nézni,mert ott vannak azok az emberek akik félelemben tartják az embereket(az egész dunántúlt).
  Akik találkoztak velük azoknak részvétem. :(
  Leginkább csak azt üzenném mindenkinek,hogy éjjel ne járkáljon SENKISEM EGYEDÜL.
  Nem kell ez az országnak. Inkább összekéne fogni,nem pedig gyilkolni a többit.
  A rendőrség meg mindent tud,jóformán bizonyíték is van,nemhiszem el hogy arra nem képessek,hogy elfogják öket.”
 • 13. birgi- 2009. május 18. 20:40
  „gyugyu1! Szerintem is igazad van. Csak az a gond, hogy ha te csinálsz valamit a cigányokkal akkor téged biztosan elfognak a rendőrök és szépen lecsücsültetnek, míg ők továbbra is azt csinálnak amit akarnak, ugyanis a rendőrök is félnek a cigányoktól!!!!!!!!!!!!!!!! Az összes cigányt egy helyre be kellene zárni és addig ütni őket amig mozognak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 12. rivotril?mg 2009. május 18. 19:40
  „http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=rivotril2mg --ezt lessétek meg emberek--”
 • 11. Deir_Yassin 2009. május 18. 19:15
  „Szép országom tegnap szíven szúrták! Június 7.-én mindenki dönthet milyen országban akar élni!
  Itt a JOBBIK új kampányfilmje nézzétek meg :

  http://www.youtube.com/watch?v=aGX8IFGvsZo”
 • 10. kolombela 2009. május 18. 18:51
  „Ha a kézilabdások rettegnek, az azért lehetséges, mert az enyingi maffia rettegésben tartja őket”
 • 9. kolombela 2009. május 18. 18:14
  „"Most már csak arra várnak, hogy ellenük elegendő bizonyíték gyűljön össze a letartóztatáshoz." Milyen egy szánalmas magyarázkodás a rendőrség részéről. Biztosak lehetünk benne, hogy az öt retken kívűl senkit sem fognak letatrtóztatni.”
 • 8. lali84 2009. május 18. 14:22
  „gyugyu1 igazad van de te is tudod nem igy van,mert utána meg te vagy a rossz,manapság sajna igy megy..de jolenne ha már valami lenne de ugy se lesz ezért nem őrlöm magam...”
 • 7. Szilágyi_Zsolt 2009. május 18. 14:20
  „Rettegnek? Kérjék fel Kolompár Orbánt, Mohácsi Viktóriát, Gusztos Pétert, Horn Gábort és társaikat érdekeik védelmére, akik oly hatékonyan tudnak fellépni, ha Magyarországon "valakiknek" rettegniük "kell". Bizonyára a rettegő kézilabdázókat is szívesen védőszárnyaik oltalmába veszik, igaz?”
 • 6. gyugyu1 2009. május 18. 14:06
  „nem félni kell tőlük hanem összefogni és megrendezni őket mert maguktól nem tanulják meg mi a rend !! Csak ha többen vannak akkor mernek támadni mind a patkányok ! jól pofán kell verni őket !!”
 • 5. Goldmund 2009. május 18. 14:01
  „Úgyanígy félnek az ország elcigányosodott településein az átlagemberek.
  Ettől a libsi-bibsi kormánytól nyilván nem várhatunk érdemi intézkedéseket. De OV-nek sem lesz könnyű dolga, ha jövőre megálljt akar parancsolni a cigányterrornak. Az elmúlt 7 év alatt túlságosan hozzászoktak, hogy nekik mindent szabad.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Talma szakított csapatával, és nem indul Le Mans-ban

Motorsport - A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a … Tovább olvasom