Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Világklasszisok!-Idegenben nyert az Audi ETO a Viborg ellen!

Kézilabda - Két gólos előnyt szerzett a visszavágóra a Győri Audi ETO a Bajnokok Ligája-döntőjének első meccsén Dániában! A magyar bajnok hibátlan játékkal győzte le a Viborgot. Bravó, lányok! A játékosok, Konkoly Csaba és Vanyus Attila nyilatkozatával.Zuhanyhíradó:

Konkoly Csaba: Igazi csapatként játszottunk, harcoltunk, s a megbeszélt taktikát maradéktalanul betartottuk. Néhány szép elem is belefért a játékunkba. Az első csatát megnyertük, de a háborút még nem.

Jakob Vestergaard: Gyengén, sok hibával, fegyelmezetlenül játszottunk. Megérdemelt az ETO-győzelem, de a párharc még nincs lefutva.

Kovacsics Anikó: "Fantasztikus volt a pályán, a csapat nagyszerűen kézilabdázott, élveztem a játékot, amíg a pályán lehettem. Ami a kiállítást illeti: eltaláltam Jurackot, piros lapot kaptam, így is meg lehetett ítélni a helyzetet. Remélem, nem tiltanak el."

Görbicz Anita: "Fantasztikusak voltak a lányok, ha Veszprémben is nyerünk, a térdemmel nem törődve ott fogok ünnepelni, ugrálni a pályán velük együtt."

Vérten Orsolya: "Tudtuk, hogy Görbicz Anita nélkül kell megvívnunk a meccset, arra nem számítottunk, hogy Kovacsicsot is elveszítjük. Pálinger Kati teljesítményére nem találok szavakat."

Pálinger Katalin: "Tisztában voltunk azzal, hogy a Viborg kemény védekezéssel megzavarható. De azt azért mindenkinek tudni kell: a veszprémi visszavágó ennél is nehezebb lesz."

Herr Anita: "Pálinger Kati ötlete volt, hogy próbáljam ejteni a heteseket, mert Lunde-Haraldsen azt nem szereti, bejött. Korábban sohasem ejtettem még büntetőből..."19 óra 38 perc - Így látta kollégánk Dániában 

Telt ház, fantasztikus hangulat fogadta a Bajnokok Ligája-döntő két résztvevőjét. A közel háromszáz győri szurkoló hangban igyekezett felvenni a versenyt a dán szurkolókkal, s nem is sikerült elhallgattatni az Audi-ETO fanatikusait.


Az óriási harc első felvonását a győri lányok nyerték - szép volt! Fotó: MTI.
Az óriási harc első felvonását a győri lányok nyerték - szép volt! Fotó: MTI.


Mindkét gárdának volt egy-egy nagy hiányzója, a hazaiaknál Bojana Popovic, a vendégeknél Görbicz Anita játékára nem számíthatott a szakvezetés. Dán oldalról el is hangzott: nagy kár, hogy legjobbjaik nem szerepelhetnek a szezon talán legfontosabb meccsén. „Az lenne az igazi BL-döntő, ha mind Popovic, mind Görbicz ott lehetetne a pályán" - fogalmazott a dán szakvezető, Jakob Vestergaard. A különbség a két eset között annyi volt, hogy míg Popovic több hónapja sérült, addig Görbicz csak kedden esett ki a csapatból, de azért - ha mankókkal is - eljött Dániába, hogy szellemiségével is segítse társait.


BL-jegyzőkönyv

Aalborg, női Bajnokok Ligája-döntő, 1. mérkőzés, 5600 néző. V.: Geipel, Helbig (németek).

Viborg: LUNDE-HARALDSEN - Varzaru 2, Jurack 4/1, Kr. Lunde 2, ALTHAUS 6, SKOV 6/1, Mikkelsen 2. Cs.: Due (kapus), Nielsen 1, Aaen, Kovacsicz 1. Edző: Jakob Vestergaard.

Audi-ETO: PÁLINGER - Mraviková 2, Hornyák 1, Kovacsics 3, SPIRIDON 2, TOMORI 7/2, VÉRTEN 6. Cs.: HERR A. 5/4, Rotis-Nagy, Deáki. Edző: Konkoly Csaba.

Hétméteresek: 4/2, ill. 10/6. Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Kizárva: Kovacsics (25.). 


Fej-fej mellett harcoltak

Idegesen kezdett mindkét gárda, a dánok nyugodtak meg előbb, s rögtön dobtak két gólt. Szerencsére a zöld-fehérek szép lassan kezdték levetkőzni megilletődöttségüket, s fokozatosan átvették az irányítást. Úgy sikerült fordítani, s tartósan kétgólos előnyre szert tenni, hogy az első harminc percben három hetest is kihagytak a győriek: kétszer Kovacsics Anikó, egyszer Herr Anita rontott. Ami ennél is nagyobb gondot jelentett, hogy a 25. percben Kovacsics - aki Görbicz első számú helyettese volt - szabálytalansága után, melyet Jurack ellen követett el, azonnal piros lapot kapott a német játékvezetőktől.

Az ítélet a lelátóról kicsit túl szigorúnak tűnt. Konkoly Csaba át is szervezte csapatát, Hornyák irányított, Herr A. pedig a jobbátlövő poszton kapott lehetőséget. Menet közben azért a dánok összeszedték magukat, s 8-5-ös győri előnyről előbb fordítottak, s fej fej mellett haladt a két gárda, de a félidő csattanója a győriek nevéhez fűződött: Herr időn túl értékesített hetese azt jelentette, hogy Audi-ETO-vezetés mellett vonulhattak pihenőre a mérkőző felek.

Több sebből véreztek, de nyertek

Szünet után hasonló forgatókönyv szerint kezdődött a játékrész, hosszú gólcsend után két gyors dán gól következett. Szerencsére ez sem törte meg a győri lendületet, ismét sikerült felvenni a meccs ritmusát, s visszaszerezte kétgólos előnyét az Audi-ETO. Láthatóan ez a hazai csapatot nyomasztotta, hiszen ezúttal ott maradt ki két büntető, miközben Herr duplájával már hárommal mentek a győriek (18-21). Időt is kért a hazaiak trénere, de ez sem sokat számított, a magyar bajnok taktikájára egyszerűen nem volt ellenszere a dán sztárcsapatnak kikiáltott Viborgnak.


Magyar döntősök a BL-ben

Magyar csapat legutóbb 2002-ben volt BL-finalista, akkor a  Ferencváros – Németh Andrással – nem tudott nyerni a macedón Kometal Szkopje ellen. Az eddigi utolsó magyar BL-siker a Dunaferré, még 1999-ből, amikor is a szlovén Krim Ljubljanát verte.A több sebből vérző győri gárdában mindig akadt valaki, aki átlendítette a holtponton a társakat, így a hajrába megnyugtató vendégelőnnyel fordultak be a csapatok. Az utolsó két percben két hiba is becsúszott a győri játékba, egyenlíthetett is volna a Viborg, de Vérten labdaszerzése és önzetlensége után Spiridon kialakította a végeredményt.
A győri gárda nagyszerű teljesítményt nyújtva taktikailag „verte meg" a Viborgot, s nagyon közel került a BL megnyeréséhez. Ehhez azonban az kell, hogy a csapat még ne higgye el, hogy már zsebben a trófea.

(Szabó Gábor helyszíni tudósítása)

VIBORG HK - GYŐRI AUDI ETO KC 24-26 (14-15)
Női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő, 1. mérkőzés

Vanyus Attila, az ETO elnöke:
Még nem tudom felfogni, hogy mit vittek véghez a lányok. Hihetetlen. Konkoly Csabának és a lányoknak rengeteg munkája van ebben az eredményben. Sérülés miatt nem lehetett a pályán a világ legjobbja, Görbicz Anita. Itt volt helyette Kovacsics. Aztán őt kiállították, mégis pótolható volt. Védekezésben nincs párja a világon az ETO-nak. Veszprémben olyan hangulat várja a csapatunkat, amely hozzásegítheti a Győrt a BL-győzelemhez. 


60. perc: Időkérés után, mi támadunk. Eladjuk, aztán labdát szerzünk. Spiridon lerohanásból lő gólt!!! 24-26. Vége! Kettővel nyerünk idegenben!

59. perc: Mravikova ziccert hibáz, Kristine Lunde belövi a bal szélről. 24-25.

58. perc: Eladjuk a labdát. Lerohanás. Gól. Skov. 23-25.

57. perc: Althaus öt gólos. Legyen boldog vele. 22-24. Tomori ezt a hetest is belövi. 22-25.

56. perc: Skov értékesít egy hetest. 21-23. Most Tomori lövi a büntetőt. Meg van!!! 21-24.

54. perc: Pálinger kivédi Skov bombáját! Herr passzából Vérten Orsi lő nagy gólt! 20-23.

53. perc: Althaus kap jó passzt. Befordul, és gól. 20-22. Tomori kap külön őrzőt.

52. perc: Mravikova kerüli meg a bal egyes, és kettes védőt, majd belövi a labdát a kapuba! 19-22. Három góllal veztet idegenben az ETO!

51. perc: Jurack meg ki két percre. Hetes. Herr Anita kihagyja.

50. perc: Hihetetlen, amit az ETO csinál. Herr Anita távolról talál a Viborg kapujába! 18-21. Skov sorra lövi a szerencsés gólokat. 19-21.

49. perc: Spiridont rántják le a hatoson belül. Herr Anita belövi a büntetőt! 18-20. A második félidőben 19 perc alatt 4 gólt kaptunk.

48. perc: Mikkelsen kihagyja a hetest!

47. perc: Althaus beállóból pontos. 18-19.

46. perc: Skov bobmáját fogja Pálinger! Tomori bevarrja a másik oldalon! Kettőel vezetünk! 17-19.

43. perc: Jurack hetesét védi Pálinger Kati!!!

41. perc: Pálinger!Pálinger! Nagy védés!

40. perc: Vérten megállíthatatlan! 17-18.

39. perc: Skov-nak nagy mázlija van. Lövése a blokkon változtat irányt. 17-17.

37. perc: Mekkora gól Vértentől! Bevarrja a bal felsőbe! 16-17.

36. perc: Emberelőnyben leszünk. Kovacsicz Mónikát küldik ki két percre. Jurack ugyanúgy üti le Herr Anitát, mint ahogy őt küldte le Kovacsics Anikó. Most elmarad a piros lap. Még két perc sincs...

35. perc: Kovacsicz is betalál. 16-15. Fordít a Viborg. Her Anita másodszor ejti át hetesből Lundét! 16-16.

34. perc: Csaknem négy perc telt el gól nélkül a második félidőben. Az elsőt a dánok lövik ebben a játékrészben. Jurack. 15-15.

Vezetünk a félidőben! Remekül felkészült csapatunk a Viborg játékából. Pálinger világklasszis teljesítményt nyújt. Ugynez mondható el a Görbiczet helyettesítő Kovacsics Anikóról is. Sajnos, ő a második félidőben nem segítheti az ETO-t, mert a német játékvezetők piros lappal kiállították. Egylőre nagybetűs csapatként küzd, és játszik az AUDI ETO! Csak így tovább lányok!

30. perc: Althaus második kiállítását szedi össze. Herr Anita belövi a hetest! 14-15.

29. perc: Kimarad egy győri ziccer. Jurack nem hibázza el a lehetőséget a túloldalon. 14-14. Páliger kétszer is bravúrral véd.

28. perc: Althaus marad üresen. 13-14.

27. perc: Spiridon kap remek passzt Herr Anitától. 12-14.

26. perc: Tomori bosszúja a legjobb!!! Akkor a gól, mint az Aalborg-i csarnok. 11-12. Althaus is betalál. 12-12. Vérten beforgatja a védőt. Gól!!! 12-13.

25. perc: Köszönjük német bírók... Kovacsics Anikót piros lappal kiküldik... Az egyik legjobbját veszítette el az ETO.

24. perc: Tomorira folyamatosan figyelnek. Most megszabadul az őrzőtől, és hatalmas gólt lő! 11-11.

23. perc: Kovacsics lövi Lunde kezébe a hetest.

22. perc: Hihetetlen, amit Kovacsics Anikó művel! Nem tudják megállítani. 10-10. Rögtön jön a válasz. 11-10.

21. perc: Potyognak a gólok. Skov lőhetett. 10-9.

20. perc: Hetest kapnak a dánok. Skov esését nézik be a német bírók. Jurack belövi a büntetőt. Zsinórban négy Viborg-gól. 9-8. Hornyák egyenlít. 9-9.

19. perc: Mikkelsent indítja a kapus, Hornyák lemarad. Gól. 7-8. Varzaru egyenlít. 8-8.

18. perc: Skov megy be könnyedén Hornyák és Spiridon között. 6-8.

17. perc: Tomori kap jó zárást. Lövését Lunde védi be. 5-8. Hárommal vezetünk!

16. perc: Konkoly Csaba kér időt.

14. perc: Tomoriban akad el a labda, indulhat Vérten. Belövi. 5-7.

13. perc: Pálinger véd, és indítja Mravikovát. Bravó, Hangya! 4-6. Varzaru fut be a beálló helyére. Jó pszz, és gól. 5-6.

12. perc: Emberelőnyben az ETO. Althaus ütötte le Tomorit. Skov is kimegy. Ő Kovacsicsot rántotta le meg. Mravikova kapkod, eladjuk a labdát.

11. perc: Tanácstalan a Viborg. Időt kérnek. Lunde marad egyedül beállóban. 4-5.

10. perc: Egy testcsellel veri át az egész hazai védőfalat Kovacsics. Gól. 3-5.

8. perc: Herr Anita a kapusba lövi a büntetőt. Tomori lövését védi Lunde.

7. perc: Pálinger sokadik bravúrját mutatja be! Indítja Vértent. A kapus kijön, de Orsi megelőzi. Gól, az üres kapuba! 2-4. Jurack is betalál. 3-4.

5. perc: Hetesből Herr ejti át a világ egyik legjobb kapusát. Szemtelen gól, de gyönyörű! 2-3. Vezetünk.

4. perc: Tomorira nem lépnek ki. Gól!!! 2-1. Kovacsicsnak jó a zárás! Ez is bent van. 2-2.

3. perc: Mikkelsené az első gól. Vezet a Viborg. 1-0. Mravikova nem tudja átejteni a kapust. Indulnak a dánok. Althaus eredményes. 2-0.

1. perc: A találkozó elkezdődött. A meccset német bírók- Lars Geipel, Marcus Helbig- vezetik. A mieink a Pálinger, Mravikova, Hornyák, Spiridon, Kovacsics, Tomori, Vérten  öszzeállításban kezdenek. Kovacsics Anikó elhibázza az első hetest. 

Viborg

1 Louise Bager Due
16 Katrine Lunde Haraldsen

2 Rikke Skov
3 Csao Zsaj
4 Grit Jurack
7 Gitte Aaen
9 Nora Reiche
10 Henriette Mikkelsen
11 Lene Lund Nielsen
13 Christina Varzaru
14 Kristine Lunde
18 Karen Smidt
19 Kovacsicz Mónika
21 Ida Björndalen
23 Anja Althaus

Vezetőedző: Jakob Vestergaard

Győri ETO KC

1 Oguntoye Viktória
12 Herr Orsolya
16 Pálinger Katalin

2 Tomori Zsuzsanna
4 Deáki Dóra
6 Vérten Orsolya
7 Katarina Mravikova
9 Szöllösi Patrícia
14 Kovacsics Anikó
25 Herr Anita
27 Mayer Szabina
31 Hornyák Ágnes
33 Gabriela Rotis-Nagy
80 Simona Spiridon

Vezetőedző: Konkoly Csaba

Pénteki beharangozónk

Az Audi-ETO kézisei péntek reggel Pozsonyból indultak Aalborgba, s már szerencsésen meg is érkeztek az északi országba.

A csapat mestere Dániában nyilatkozott kiküldött tudósítónknak.

Konkoly Csabának, a győriek vezetőedzőjének is van oka az izgalomra, hiszen élete első nemzetközi kupadöntőjére készül. A sors nem volt hozzá teljesen kegyes, mert kénytelen nélkülözni csapata egyik legjobbját, Görbicz Anitát, aki a keddi, FTC elleni mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést.

"Természetesen Görbe kiesése borította a terveket. A sérülés benne van a játékban, s most az a feladatunk, hogy első számú irányítónk nélkül oldjuk meg az előttünk álló feladatot, de Anita van olyan szintű kézilabdázó, hogy hiba lenne elbagatellizálni a hiányát. Most is nagybetűs csapatként kell játszanunk, s akik helyettesítik Görbiczet, azoktól kell a jobbnál is jobb teljesítmény. Várhatóan Kovacsics és Hornyák mellett Tomori játszhat középen, s nagyobb szerep juthat Herr Anitának is a jobbátlövő posztján. Kiváló csapat a Viborg, nagyon labdabiztosnak és pontosnak kell lennünk, mert minden hibát kíméletlenül megbüntetnek a dánok" – kezdte Konkoly Csaba, aki egyébként elismerte hibáját Görbicz sérülése kapcsán.

"Eredetileg nem akartam pályára küldeni a Népligetben, de mínusz négynél elragadott engem is a hév, mindenképpen nyerni szerettem volna, hogy letudjuk a bajnokságot, ezért becseréltem. Ez mindenképpen téves döntés volt, de mint az az orvosi vizsgálatok során kiderült, Anita térde egy időzített bomba volt. Akár a BL-döntő első perceiben is megsérülhetett volna. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, mert egy sportoló számára kevés ennél nagyobb meccs van" – folytatta a szakvezető, aki egy kicsit a magyar bajnoki rendszert is bírálta.

"Azt gondolom, a bajnoki kiírás egyáltalán nem kedvez annak a csapatnak, mely jelenleg – talán szerénytelenség nélkül mondhatom – egyértelműen a magyar női kézilabdázás zászlóvivője. Ráadásul a játékosok zöme alkotja a válogatott gerincét, így a szezon során rengeteg meccsen kell helytállniuk. Nem azt mondom, hogy olyan kiváltságokat szeretnénk, mint mondjuk Ausztriában a Hypo vagy Romániában a Valcea, de talán nem nagy kérés, hogy a szövetségben figyelembe vehetnék az érdekeinket, hogy ne kelljen egy héttel a BL-finálé előtt három nap alatt játszanunk két legnagyobb riválisunkkal" – fogalmazott Konkoly Csaba.

Görbicz egyébként a csapattal tartott, mankókkal a hóna alatt bicegett. Mint azt egybehangzóan állították az Audi-ETO képviselői, az utat azért vállalta az irányító, mert már a jelenléte, a személyisége is sokat lendít társain, s megérdemel annyit, hogy ha nem is a pályán, de a lelátóról segítse a többieket.

Nem a legbarátságosabb idő fogadta az Audi-ETO női csapatát tegnap Dániában. A Viborg elleni BL-döntő első felvonására érkező zöld-fehérek a napsütésből a felhős, hűvös Aalborgban értek földet közel háromórás repülőút után. Persze Pálingeréket aligha a meteorológia érdekli, így a meccs előtti jókedvet semmi nem rontotta el. Persze a feszültség azért ott van a játékosokban. Tomori Zsuzsa például elmondta: ő nem egy izgulós típus, de most van benne némi meccsláz.

"Játszottam már néhány nagy téttel bíró meccsen, de azért egy Bajnokok Ligája-döntő semmihez sem fogható. A Hypo ellen nekem személy szerint nem nagyon ment a játék az elődöntőben, de az osztrákok stílusa nekem nem fekszik. A dánok ellen viszont – ezt gyorsan le is kopogom – általában jól megy a góllövés. Ami még fontos, hogy most Görbicz Anita pótlását is meg kell oldanunk. Ha csapatként működünk, úgy, ahogyan már nagyon sokszor, akkor jó esélyünk van arra, hogy kedvező eredményt érjünk el, s akkor az otthoni közönség előtt, abban a hangulatban meg tudjuk szerezni a BL-trófeát, ami azt gondolom, fantasztikus dolog lenne, ezzel mindenki egy életre beírná magát a sportág történelmébe" – fogalmazott az átlövő.

A csapattal utazott a mérkőzést közvetítő csatorna, a Viasat 3 riportere, Hajdú B. István is. A sportkommentátor szerint az ETO-nak még Görbicz nélkül is komoly sansza van a sikerre.

"Szerencsére a győriekről nem lehet azt mondani, bármennyire is kulcsszereplő Görbicz Anita, hogy egyemberes csapat lenne. Jó pár kiváló játékos van a keretben, s láthattuk már, hogy Anita nélkül is képes komoly feladatokat megoldani. Két azonos képességű csapat méri össze erejét, az első meccs után nehezen hiszem el, hogy olyan eredmény szülessen, ami alapján biztosan ki lehessen jelenteni, ki nyeri a BL-serleget" – vélekedett Hajdú B., aki viccesen megjegyezte, hogy a vele utazó szakkommentátor, Szabó Edina, a Cornexi egykori edzője már tudja, milyen nemzetközi kupadöntőben nyerni a győriek ellen, majd azért hozzátette: remélhetőleg most a mikrofonállásból azt láthatjuk, milyen, amikor az ETO megnyeri a finálét.

Olvasóink írták

66 hozzászólás
 • 66. Korrekt5 2009. május 15. 19:27
  „59. osztógép 2009.05.11. 17:22
  korrekt5:

  teljesen egyetértek, az OK hogy lő egy meccsen 10 gólt, de mellette elad 20 labdát....

  **********************************************************************************************************************

  NA VÉGRE !~~~~~!.......egy korrekt tisztánlátás. Görbic végett vesztettünk, nem lettünk olympiai bajnokok stb.

  Görbic jó magyarországon ahól hülyiti a gyengébb csapatokat de ahól 100%-os koncentráció kell ott kibukik. Ö nem képes teljes önfegyelemre és koncentrációra, ezért nem is vitték el külföldre, a hibaszázalék szörnyen nagy.”
 • 65. H.Gabi 2009. május 12. 15:17
  „lali, köszönöm a tippeket, Dechatlonban nem láttam ilyen sálat, de ma megnézem a Ziccer-ben.Te tudnál szerezni??”
 • 64. lali84 2009. május 12. 09:54
  „h.gabikám:-)
  probáld a ziccerbe ,dekatlonba győrben,vagy mosonmagyaróváron de ha kell tudok segiteni drága:-)))
  jo szurkolást”
 • 63. H.Gabi 2009. május 12. 08:13
  „Valaki lécci segítsen, ETO-s sál kellene.Hol tudok ilyet venni???”
 • 62. tymea7 2009. május 11. 22:19
  „Szép volt lányok, szombaton Veszprémbe folytatjuk. Alig várom már”
 • 61. páctivald 2009. május 11. 18:29
  „Ez olyan szép volt,hogy majd eríttam magam!
  Szenzációsak voltatok csajok!

  Szombaton lesz valahol Győrben kivetítő,össznépi örjöngéssel?”
 • 60. 07743 2009. május 11. 17:27
  „Csodálatos volt az ETO gyúőzelme.A MISIKÉT megismerhette a z EHF segítségével a világ,csodálatosan játszott a kiállitásáig,reménykedem,hogy Veszprémben az ETO, ismét nagyot játszik.és győz.A inkorrekt hozzászólónak jelzem,hogy az ETO nem jut Anita nélkül a döntőbe,és Kati ismételni tudja Alborgi formáját.nagyon jó lesz szombaton ETO drukkernek lenni.Hajrá ETO!!!”
 • 59. osztógép 2009. május 11. 17:22
  „korrekt5:

  teljesen egyetértek, az OK hogy lő egy meccsen 10 gólt, de mellette elad 20 labdát....”
 • 58. Korrekt5 2009. május 11. 16:57
  „Szerencsére Görbic nem játszott, másképp kikaptunk volna.”
 • 57. lali84 2009. május 11. 13:17
  „elnézést a helyesirásért!!!
  szerintem nem kéne elngedni akik távozni szeretnének az eto tól mert sajnálnám őket!!vagy már késő?”
 • 56. lali84 2009. május 11. 11:50
  „ja és amég annyi szerintem nem kéne elengedni akik szándékozni az eto tól.én ajnálom őket...vagy már végleges?”
 • 55. lali84 2009. május 11. 11:45
  „szépp volt én is csak ezt tudom irni más nem lehet,remélem a vissza vágon nem hisszük el hogy meg van mert nagyon nehézz lesz ugy érzem.de sikerülni kell!!!sok sikert és mégegyszer gratulálok..
  Loden 70:kősz a gratuláciot de azért nem kéne ilyeneket irnod főleg ha győri vagy az most lényegtelen kinek szurkolsz ne csodálkozz ha bántanak!!inkább szurkolj te is mert szerintem egész ország szurkolni fog!!!”
 • 54. maraton 2009. május 11. 10:55
  „T. BORKAI ÚR!

  Mikor kezdik a Győr-Arénát építeni az állatkert és a Stadion utca között?
  Sietni kéne, mert jövőre a BL döntőt nem idegenben kellene játszani!!!!

  Csodálatos volt csajok!!! Az ellenfél + pont annyit tudott játszani, amennyit hagytak neki.”
 • 53. H.Gabi 2009. május 11. 08:44
  „Még mielőtt valaki belekötne elképesztő helyett fantasztikus:-)”
 • 52. H.Gabi 2009. május 11. 08:18
  „Hát ez egyszerűen elképesztő volt!!!! Még most is kiráz a hideg, ha a meccsre gondolok!!!Azt hiszem a lányok, most megmutatták, hogy "ZÖLD vér" folyik az ereikben.Én csak azt kívánom nekik, hogy teljesüljön az álmuk, és Veszprémben egy emberként, csapatként ünnepelhessük, kedvenceinket!!!!
  A Jurack-ot azért nem állították ki pirossal, mert ő is német, ahogy a bírók is azok voltak!!
  Sajnáltam Anikót, mert szívvel-lélekkel harcolt, és szerintem a meccs egyik legszebb gólját lőtte!!CSAK AZETO!!!

  Más: Hol lehet Győrben, Győri Audi ETO-s ereklyéket vásárolni?? Gondolok itt sálra, esetleg zászlóra??Magvassyban nem sok minden volt:((( Mondjuk ez szégyen, a klubra nézve...”
 • 51. VargaP 2009. május 10. 17:54
  „Dániában egy a kérdés: "lenni, vagy nem lenni"”
 • 50. mex3 2009. május 10. 15:15
  „Szép volt lányok!!! Csak így tovább!!! Nem tudom miért kell állandóan azt mondogatni, hogy Görbicz és a csapat, mikor Görbicz nélkül is nagyszerűen játszottak!!! Az ETO több játékosokból áll nem csak egyedül Görbiczből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaza van loden70-nek, mindig csak a Görbiczet nyomják, pedig rajta kívül vannak még jó játékosok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ ETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 49. loden70 2009. május 10. 12:47
  „kedves tisztelt 621 ! én az etonak gratuláltam ha nem tudnál olvasni !!!!!!!! Ha gondod van az olvasással iratkozz be általános második osztályba ! Nem volt jó a csapat ?? szopd le a görbicet !!!!!!!!!!!!4”
 • 48. BeTo 2009. május 10. 10:31
  „nagyon nagyok vagytok!”
 • 47. kikelet_ 2009. május 10. 09:50
  „Grat a csapatnak!

  A bírók ténykedését meg nem kellene kritizálni, mert bár jogtalan volt a kiállítás, mégis befújtak 10 hetest nekünk, ami nem sűrűn fordul azért elő. A meccs még nincs lefutva, de ilyen játékkal nem lehet kérdéses a veszprémi visszavágó kimenetele sem. Hajrá ETO!”
66 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bokszoló tragédia: Nagy András földi maradványai hazatérnek

Győr-Melbourne - A héten elhunyt Nagy András holttestének hazaszállítása megoldódni látszik: az… Tovább olvasom