Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Versenysorozattal búcsúztatták a szezont

A Győrzámolyi Tennis Club életét ősszel is versenyek sorozata jellemezte.

A férfi páros és egyéni versenyre nagy volt az érdeklődés győri kluboktól is. Párosban a Somogyi Mihály–Kozma Attila duó, egyéniben Hebling Gábor nyert.

A nagypályás egyéni gyermekversenyt a lányoknál Pintér Laura nyerte Pődör Lilla és Gazdag Mira előtt. A fiúknál a korosztályok szerinti győztesek: Tóth Barnabás, Nisóczi Botond és Jagudits Attila.
Az őszi szezon legeredményesebb versenyzői: Gazdag Mira, Csordás Boglárka, Nisóczi Botond, Benes Máté, Pintér Laura, Pődör Lilla és Tóth Barnabás.

A győrzámolyi klub legeredményesebb teniszezőinek egy csoportja.
A győrzámolyi klub legeredményesebb teniszezőinek egy csoportja.

A kispályás verseny helyezettjei a lányoknál: 1. Póczik Zsófia, 2. Vass Jázmin, 3. Nagyvári Daniella. A fiúknál: 1. Szabó Kornél, 2. Varga Ábel, 3. Nagyvári Benjámin.

A klubban népszerűek a gyermek vegyes páros, illetve a szülő–gyermek páros versenyek. A gyermek vegyes párosban a két kategória győztesei: Pintér Laura–Nisóczi Botond és Gebauer Enikő–Németh Armand. A szülő–gyermek páros kategóriákban Tóth Barnabás–Tóth Róbert és Csordás Boglárka–Csordás Péter vihették haza a vándorkupát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büntetés: elvették az Audikat az ETO focistáitól

A Kisalföld információi szerint a Mezőkövesdtől a hétvégén elszenvedett vereség után (0–3) az ETO vezetése úgy döntött, hogy megbünteti a játékosokat. Tovább olvasom