Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Tanulmányúton londoni kluboknál

Két győri utánpótlás-szakember angliai tanulmányúton vett részt. Ennek keretében többek között megismerkedtek a West Ham United és a Crystal Palace képzési módszereivel is.

Az Integrál-DAC két utánpótlásedzője, Nagy Attila és Kozicz László részt vehetett a Góliát-McDonald’s FC önköltséges angliai szakmai tanulmányútján. Ennek keretében megtekintették a West Ham United–Wigan Premier League-összecsapást, valamint két patinás klub utánpótlás-képzési programjával ismerkedtek meg. A londoni Magyar Kulturális Központban fogadta a 48 szakembert az Angol Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, John Read, aki a több mint százéves múltra visszatekintő Angol Iskolai Labdarúgó Szövetség szakmai koncepcióját ismertette a góliátos szakemberekkel.

Kozicz László így beszélt élményeiről, tapasztalatairól: „A West Ham United utánpótlásszakágának oktatási és szociális ügyekért felelős munkatársa,

Trevor Webb kiemelte, hogy a fiatalok szakmai képzésén túl a mentális fejlesztésük is prioritást élvez, míg Darren Hare, a Crystal Palace munkatársa azt hangsúlyozta, hogy a klubon belül elengedhetetlen a családias hangulat, annak a miliőnek a megteremtése, hogy minden gyermek érezze, hogy fontos az egyesület számára."
Király Gábor, a Góliát-McDonald’s FC díszelnöke mindvégig jelen volt a Crystal Palace-nál eltöltött időszak alatt, amivel egyszerre szerzett nagy örömet az angol gyerekeknek és az ő edzésüket megtekintő magyar szakembereknek.

A csoport megtekintette az épülő Wembley Stadiont, az Arsenal és a Chelsea múzeumát, valamint London fő nevezetességeit is.
Kozicz László, Király Gábor és Nagy Attila a tanulmányút egyik állomásán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepte a győzelem

A fertõszéplaki Fekete Imre lett a Tippmester heti nyertese. A… Tovább olvasom