Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Serlegparádé az évzárón

Eredményes esztendőt zárt a Győri VSE kajak-kenu szakosztálya. A város és a sportág életében betöltött szerepét jelzi, hogy rangos vendégek egész sorra jelent meg az eseményen. A legjobb versenyzők serlegeket vehettek át.
Kadler Gusztáv szakosztályvezető értékelésével kezdődött a Győri VSE kajak-kenu szakosztályának évzáró rendezvénye, amelyen a 300 igazolt versenyző zsúfolásig megtöltötte a termet. Korábbi értékelő írásunkban már részletesen szóltunk az eredményekről, amelynek egy kivételével minden tekintetben megfeleltek a várakozásnak és tovább gyarapították az egyesület dicsőséglistáját. Mindössze az ifjúsági EB-n nem képviselte kajak-kenus a győri színeket.
A szakmát a legmagasabb szinten képviseltette a szövetség Angyal Zoltán szövetségi kapitány személyében. Schmidt Gábor, az MKKSZ újdonsült főtitkára hozzászólásában kiemelte a GyVSE-nél folyó színvonalas munkát, a város támogatását és azt a családias hangulatot, ami Győrött körülveszi a sportágat.
Kadler Viktor, Kammerer Zoltán és Salga István a kupák „árnyékában


Balogh József, Győr polgármestere a város legeredményesebb szakosztályaként köszöntötte a kajak-kenusokat, majd dicsérve eredményességüket kiemelte: ezt úgy érték el, a városi sporttámogatást tekintve a harmadik helyen állnak. Győr ezüst emlékérmével köszöntötte Füleky Andrást, az MKKSZ sokáig volt főtitkárát, a GyISM sport-főosztályvezetőjét, aki sokat tett a győri szakosztá- lyért. Elismerést vehetett át Kadler Gusztáv szakosztályvezető is.
Az ünnepség fényét emelte: a szakosztály legjobb versenyzői különböző méretű kupákat vehettek át idei teljesítményükért Simon Istvántól, a GyVSE társadalmi elnökétől.
Látva a szakosztály agilitását, bízhatunk benne, jövőre is lesz ok az ünneplésre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitray lesz a rövidpályás úszó-Eb kommentátora

Több, mint hat évvel azután, hogy az atlantai olimpiáról utoljára közvetített úszást, ismét Vitray… Tovább olvasom