Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Semleges helyszínen, vagy nézők nélkül

Szerdán rendezik a labdarúgó Soproni Ligában a 11. fordulóból elhalasztott Ferencváros–Győri ETO FC mérkőzést. Azt még nem tudni, hogy hol.

Szerdán rendezik a labdarúgó Soproni Ligában a 11. fordulóból elhalasztott Ferencváros–Győri ETO mérkőzést, amelyre a kisalföldi klub már el kezdte árusítani a belépőket, de a szombaton szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt Ferencváros–DVTK meccs után kérdéses, hogy a találkozót nézők előtt rendezhetik-e. A győriek ma tájékoztatást kértek a találkozóval kapcsolatban a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

„A győri klub vezetősége ma tájékoztatást kért az MLSZ-től a Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Az elmondottak szerint több lehetőség is felvetődik; kézenfekvő a zárt kapus találkozó elrendelése, de az sem kizárt, hogy a mérkőzés rendezésijogot megvonják az Üllői úton, és a hazai bajnokik megrendezésére más létesítményt kell kijelölni az FTC-nek" – olvasható a győri klub hivatalos honlapján.

A Győri ETO FC szurkolói buszok indítását szervezi, és múlt hét szerda óta elővételben a belépőjegyek megváltására is lehetőség van. Végleges döntés azonban a szerdai Ferencváros–Győri ETO meccsel kapcsolatosan is csak kedden születhet – tájékoztatta a győrieket az MLSZ.

Mint ismeretes, a Ferencváros–Győri ETO mérkőzést a vendégcsapat játékosainak válogatottbeli szereplése (többek között az U20-as világbajnokságon való részvétele) miatt halasztották el.

Olvasóink írták

 • 10. 07743 2009. november 03. 11:40
  „Kedves nasi12! Nagy tisztelettel jelzem,hogy 1949-óta jártam ETO mecsre.A Vagongyári ETO pályán tagja voltam a "B"középnek.Sportoltam a klubnál.Egy főosztájon dolgoztam több ETO focistával,igy számos esetben utaztam a csapattal.Engem bánt,és bosszant,hogy az ETO-t az etofóbiás média egy időóta Győrözi.Nem, úgy mint a vizfejhez tartozó csapatokat,valamint a földiekhez tartozó Haladást,Videotont.Győrött elösször az ETO-t Szepesitől hallottam győrözni,amikor szöv kapitény volt ás a Kardos ügy kapcsán győrözözz.Az ETO korábbi sajtósa Rokob terjesztette az ETO győrözését.A régi Aulában fórumon tiltakoztam ezért.Örültem amikor az ETO park megkaspta a nevét.Nekem mindig ETOmarad a csapat neve,és Győr kedvenc.és szülővárosom.Nem kell velem egyet érteni.Agyőri nem egyenlő győrrel nyelvtanilag sem.Tiszteletem,és hajrá ETO!!!”
 • 9. tudo 2009. november 03. 08:45
  „Nyugalom emberek bemondta a TV : Draskovicsnak megmondták,hogy a Fradi szurkolótábor nem jólfésült

  úriemberek zárt klubja.Ezen vadonatúj információ ismeretében megigérte,hogy most Ő rendbehozza a dolgot”
 • 8. nasi12 2009. november 03. 06:16
  „Én a Győri szurkolókat nem zárnám ki a mérkőzésről, mert nem ők balhéztak.
  Akik Győrből előre jelentkezve, szervezetten, érkeznek, nem büntetném, hanem ezzel a gesztussal jutalmaznám őket.

  T. 07743 (2009.11.02. 17:42)
  Mivel az ETO győri csapat, nem más város támogatja a győri sportot, hanem Győr városa, nem más városban van az egyesület hanem Győrben, nem más város lakossága szurkol a legnagyobb számban a játékosoknak a bajnokságban, hanem főleg a győriek, (persze ha lenne nemzetközi találkozó, egy ország is megtenné ezt) ezért amíg a világ világ lesz, amíg a földön ETO lesz, az mindig Győri lesz, ezért az ETO = Győr-rel, tehát továbbra is a világ összes nyelvén, a világ összes embere, jogosan használhatja továbbra is azt a kifejezést, hogy Győr. Ez a kifejezés nem sértő azoknak a Győri lakosoknak sem, akik már a Győri ETO, Vasas ETO, Győri Vasas, Wilhelm Pieck Vasas, Győri Vasas ETO, vagy Rába ETO játékosainak szurkoltak életük során.
  Jelenlegi nevünk: Győri ETO FC
  Mivel a nevünkben is benne van a város neve, ezért teljesen jogosan használja mindenki azt a kifejezést, hogy a győriek szurkoltak, a győriek gólt lőttek, a győriek szeretnék megnyerni a bajnokságot, :D stb. stb.
  Kéretik ezt tisztelettel tudomásul venni.
  ----------
  Persze jövőre, mikor a Gyirmót is már NB1-es lesz, egy Győri ETO FC: Gyirmót találkozón, kíváncsi leszek, hányan tapsolnak majd, ha a Gyirmót berúgja az első gólját a Győriek kapujába.”
 • 7. gjozsi88 2009. november 03. 06:07
  „nasi12!
  A beléptetökapu, amit az elözö kormánynak kellett volna felállítani, hogy akadályozta volna meg a székek, összetörését, felgyujtását?
  Ez a csürhe, a stadionba is "él" a 2006 ösze óta az utcán " kialkudott" vélemény nyilvánítási szabadságával! Azt tapasztalták, hogy büntetlenül felégetni Pestet, Tv székházat...stb, az az emberek szabad véleménynyílvánítási joga, amit a jobboldali kampány támogatott! A rendöröket bírálták!
  Most mi van? Arra vártak volna, hogy az általuk utcára vitt és a rendbontásban megvédett csürhével harcoljanak egy félbeszakadt meccs miatt!!!???”
 • 6. Jandex 2009. november 03. 05:41
  „5. hozzászólás nasi12
  Én is így látom,ezért írtam a bojkottot,ha minden csapat bojkottálná a fradit kénytelenek lennének rendet tenni!”
 • 5. nasi12 2009. november 03. 05:07
  „A legnagyobb maffia a Fradi maffia!
  Benne vannak szurkolók, vezetők, rendfenntartók, rendbontók, sajtósok, politikusok, jogászok, ügyvédek, stb stb
  Nagyon jól lehet így a zavarosban halászni!
  Nekik nem áll érdekükben a REND létrehozatala.
  Emlékszem egy másik kormány sportminisztere megvásárolta az akkori legmodernebb beléptető rendszert, csupán fel kellett volna állítani, ám így megszünt volna a randalírozók és a velük összekacsintó (összemutyizó)
  politikusok kapcsolata, így inkább még a gondolatát is kampánycélokra (lejáratásra) használták fel.”
 • 4. dudi1977 2009. november 02. 21:08
  „Mit érsz el a bojkottal? Azt hogy ez a csűrhe örül a markában, hogy megint rájuk figyel a világ! Be kellene zárni őket 20 évre a börtönökbe, és nyílvánosságra kellene hozni a nevüket, hogy mindenki tudja kik ők. A normális ember szórakozását teszik tönkre, azokét akik még nem pártoltak el a magyar focitól - mert ez a miénk: ha tetszik, ha nem”
 • 3. Jandex 2009. november 02. 20:28
  „A nézők,játékosok,rendezők,rendőrök stb testi épségére,a stadion állagának megőrzése tekintettel BOJKOTT!!!!”
 • 2. mauz 2009. november 02. 19:33
  „Hihetetlen, hogy nem lehet kiszűrni a rendbontókat. 8-10 kamera volt a meccsen, elképzelhetetlen, hogy mégsem tudják egyszer s mindenkkorra kizárni a rendzavarókat. Örök eltiltá, kész.

  Angliában megcsinálták, ott most már kerítésre sincs szükség. Igaz, így időnként meztelen emberek rohangálnak a pályán, de ez inkább üde színfolt, minthogy bárkiben is halálfélelmet keltsen.”
 • 1. 07743 2009. november 02. 17:42
  „Nem Ferencváros:Győr,hanem a Ferencváros:ETO mérkőzés rendezése nem tisztázott,Semleges hejszinen nem kizárt a Fradi csürhe megjelenése.Emlékezésül a YOUTube-ETO:FTC-vendégszurkolói atakját émlíteném.A Fradi kizárását ,és vagy bojkotját Javaslom.Gondoljunk a Dragoner brutalitására is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fradi-botrány: Mit tesznek Európában a garázda szurkolók ellen?

Körkép Oroszországtól Nagy-Britanniáig. Tovább olvasom