Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Rajkán menekült a játékvezető

Ménfőcsanakról csak 1 pontot vitt el a Kapuvár, a Töltéstava nyert Téten, győzelmével élre ugrott az újonc Bezenye.További eredmények és tudósítások >>
A megyei I. o. állása 10 forduló után >>
U19-es eredmények és tabella >>
Megyei I. osztály
A Győrszemere 2-0-ra nyert Szanyban, a Jánossomorja 6-0-ra verte a Lébényt, a Petőháza pedig nagy csatában 3-2-re nyert Győrladaméron, így az élen változatlan az állás. A Kapuvár értékes pontokat hagyott Ménfőcsanakon (1-1 lett az eredmény), a Nagyszentjános pedig nyert 3-1-re nyert Abdán. 3-2-es győzelemmel távozott Rajkáról a Nyúl (a játékvezetőket többen is inzultálták Rajkán, a hazai edző szerint Szántai megfosztotta őket a győzelemtől). Az Öttevény megint öt gólt lőtt (immár ötödször!), ezáttal Pannonhalmát verték 5-0-ra.


Megyei II. osztály
További eredmények és góllövők >>
• A Megyei II. Fiat Riegler Győri csoport állása 10 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Győri csoport
Kónyban nem tudott nyerni a listavezető Kajárpéc (1-1 lett). A Győrújbarát magabiztosan, 4-0-ra verte az utolsó előtti Vámosszabadit, az utolsó helyezett Mindszentpuszta 8-2-re kapott ki hazai pályán a Bácsától. A Töltéstava Tétről 2-1-es győzelemmel távozott, így feljöttek a tabella harmadik helyére. Nagyon szoros az élmezőny, az első Kajárpéc és az ötödik Tét között mindössze két pont a különbség.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei II. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport állása 10 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
Az újoncok brillíroznak a csoportban. Az eddigi listavezető Dunakilitit megverte a Győrzámoly 1-0-ra, a Bezenye pedig Börcs ellen nyert 3-0-ra. A Mosonszentmiklós hazai pályán 2-1-re kikapott Mosonszolnoktól, Máriakálnokon a papírforma érvényesült a Hédervár 4-2-es győzelmével. A Hegyeshalom a Dunaszegtől, a Dunasziget pedig Püskitől kapott ki, így a tabella hátsó felén az állás változatlan. Az elején viszont történt változás: az újonc Bezenye az első, a Hédervár a második (bár egy meccsel kevesebbet játszottak), a harmadik a Dunakiliti, a negyedik a Mosonszentmiklós, az ötödik helyre pedig feljött a másik újonc, a Győrzámoly.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei II. Erste Leasing Soproni csoport állása 10 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Soproni csoport
Három meccs is 1-1-es döntetlennel ért véget: a Fertőd-Vitnyéd meccsen a döntetlen a vendégek számára nagy eredmény, a Mihályi-Beled meccsen a dobogóért hajtó vendégeknek fog hiányozni az elveszített két pont, a Rábakecöl-Fertőrákos meccsen pedig két olyan csapat játszott, amelyeknek nagyon kellett volna a győzelem. A Répcementi Egyházasfalun nyert 4-1-re, a Lövő Rábapordányban 2-0-ra, a Hegykő pedig Fertőendréden 4-3-ra: így a három éllovas nyert és sorrendjük is változatlan: 1. Répcementi, 2. Lövő, 3. Hegykő.


Megyei III. osztály
További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. Agroker Győri csoport állása 10 forduló után >>
Tartalékeredmények és tabella >>
Győri csoport
A második megverte az ötödiket: a Nyalka 5-3-ra nyert a Gyarmat ellen. A második Csikvánd a Bakonyszentlászló ellen hozta a kötelezőt (2-1), míg az első helyen álló Sokorópátka 5-0-ra nyert Veszprémvarsányban. A Gyömöre Écsről 3-0 arányú győzelemmel távozott, a győrságiak Pázmándfalun lőtt egyetlen gólja a győzelmet jelentette.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. osztály Győri-Csornai csoport állása 10 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Győri-Csornai csoport
A listavezető Ikrény 10-1-re gázolta el a sereghajtó Bezi csapatát. Nem bírt egymással a harmadik és a negyedik: 1-1 lett a DAC 1912-Rábacsécsény találkozó végeredménye. Az Abda II magabiztosan, 5-0-ra verte az Acsalagot. Bár nem állnak a dobogón, csak az ötödik helyen, a Győri Dózsa továbbra is veretlen: most Bodonhelyről távoztak a döntetlenért járó 1 ponntal egy gól nélküli mérkőzést követően. A tabella hátsó részén tanyázó csapatok találkoztak egymással a Bőny-Markotabödöge mérkőzésen, amelynek 2-2- lett a végeredménye. Hasonlóképpen eddig gynegén szereplő csapatok mérkőztek egymással a Rábaszentmihály-Nádorváros találkozón, a vendégek nyertek 1-0-ra, így a győri csapat feljött a 10. helyre.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. Sport Team 2007 Csornai csoport állása 10 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Csornai csoport
Az első négy helyezett között továbbra is négy pont a különbség, mivel mind a négy csapat megnyerte a vasárnapi mérkőzését. A Rábaszentandrás Rábacsanakon nyert 4-1-re, a Babót Farádon 2-0-ra, a Szilsárkány-Pásztori hazai pályán 3-0-ra verte a Magyarkeresztúrt, a Barbacs ugyancsak 3-0-ra verte odahaza a Bágyogszovátot. Idén másodszor sikerült a pontszerzés az immár sereghajtó Jobaházának, Egyed ellen játszottak 3-3-as döntetlent. A Szárföldnek eddig a fordulóig egy pontja volt csupán, és csak 9 gólt lőttek. Most 5-3-re verték a Rábatamásit, így már utolsó előttiek a szárföldiek.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. Ziccer Sport Mosonmagyaróvári csoport állása 10 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
A Darnózseli veresége meglepetésnek nevezhető (a Mosonszentmiklós II. 4-2-re verte őket), ahogy az is, hogy az eddig magabiztos Kimle Dunaszentpál ellen nem tudott nyerni (1-1 lett a meccs). Az Újrónafő kikapott 2-0-ra Ásványrárón. A Levél 7-0-ra verte a sereghajtó Lébény II-t, a Kunsziget 4-1-re verte a MITE csapatát, a Várbalogot pedig a Halászi sem tudta megállítani (4-0-ra nyert a listavezető).


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. Arrabona Agro Kapuvári csoport állása 10 forduló után >>
• Tartalék eredmények és tabella >>
Kapuvári csoport
Az első és a második csatája döntetlennel végződött: 2-2 lett az Iván-Nagycenk találkozó eredménye. Az Agyagosszergény hazai pályán 1-0-ra verte az a dobogón álló Újkért. A répcevisi alsóházi rangdót a Nagylózs nyerte 2-1-re. A Zsira 7-1-re kapott ki hazai pályán a Sopronhorpácstól, a Balf-Csapod meccsen 8-4-re nyertek a hazaiak. Peresztegről pontot rabolt a Kópháza.


További eredmények és góllövők >>
• A Megyei III. Soproni csoport állása 10 forduló után >>
Soproni csoport
Az Und ezúttal megverte a Sarródot (6-2-re), így alaposan ellépett a sereghajtótól, sőt, pontszámban utolérte a SFAC-tól 6-1-es vereséget szenvedett Goldschmidt csapatát. A Szany II. 4-2-re verte a Fertőszéplakot, így e két csapat között még mindig nyílt a küzdelem a dobogó harmadik helyéért.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Daemon5 2010. október 27. 18:00
  „16. haze
  Ez is igaz!”
 • 20. Daemon5 2010. október 26. 22:01
  „profi10
  Minden meccset mindenki másképp lát,főleg ha dukker.Gondolom Babóti drukker vagy ami nem baj.
  Én egyik csapathoz sem tartozom,de itt legalább játékvezetés volt.
  Ismerem a sporit nemkell neki ellenőr ahhoz hogy lefujjon egy meccset.
  Beszélj a Babóti edzővel azt mondta nekik idén ien korrekt birájuk nemvolt
  annak ellenére hogy kikaptak.Magunknak tettük nehézzé...mondta.
  Egyébként van benne valami amit a 10hsz-edben irtál.
  Jah és le a kalappal a létesitmény előtt.Jó volt a pálya is.”
 • 19. profi10 2010. október 26. 08:12
  „A Babót-Barbacs meccsen csak te láttad korrektnek a bírót!
  Az tény, hogy a Barbacs jobb volt, de a bíró mindent megtett, hogy jobbak is lehessenek. Mi lett volna ha nincs jv ellenőr. Talán őt kéne megkérdezni, mi a véleménye a teátrális és következetlen vezetésről!”
 • 18. Daemon5 2010. október 25. 14:18
  „Jah azt elfelejtettem hogy ugyanaz vezette a két meccset!!”
 • 17. Daemon5 2010. október 25. 14:15
  „sivatag66
  Nézted volna meg a R.Szemtmihály-Nádorváros meccset,ismerős mesélte hogy kikapott a szentmihály otthon
  mégis gratuláltak a sporinak még a nézők is hogy korrekt volt.
  Vagy láttad volna a Babót-Barbacs meccset én /láttam/ még a hazai edző is hibátlannak mondta a játékvezetést pedig kikaptak.Vannak helyek ahol tudják objektiven nézni a meccseket!!”
 • 16. haze 2010. október 22. 16:49
  „A bírók nem vezethetnek olyannak meccset ahol játszanak, ez benne van a versenyszabályzatban, és fegyelmi vétséget von maga után, ha kiderül. Nem hiszem hogy ezt kockáztatná, mert tudja, hogy kicsontozzák érte.”
 • 15. sivatag66 2010. október 22. 02:59
  „Dwatson !
  Kérdezd meg a Rábaszentandrás_Barbacs mérkőzés után a barbacsiakat !!!!!!!
  Pedig nyertek !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nem barbacsi vagyok !!!!
  Sajnos a bíró részlehajló !!!!
  tisztelt ifj.kovács károly(szándékosan kisbetüvel)
  ahogy a Jobaháza-Egyed mérkőzésen is!!!!
  Ugyanis a Jobaháziak egyik játékosával egy "öregfiuk csapatban játszik" !!!!!!!!!”
 • 14. haze 2010. október 19. 11:08
  „profi10: a jv-k 30%-a évek óta nem tesztel, mert kevesebben vannak mint ahány meccs van, bíró meg kell, és ezt nagyon jól tudják ők is...”
 • 13. füstbement 2010. október 19. 06:42
  „Tessenek tanfolyamra jelentkezni, vezetni, pénzt keresni!Mindenki számára nyitva áll a kapu.Nekem is voltak, vannak, lesznek rossz élményeim bírókkal szemben, de kergetni vagy inzultálni eszembe sem jutott.Az más kérdés,hogy a lelkiismeretük azt diktálta,hogy megvárták, amíg mindenki elmegy a pályáról és ők mentek el utoljára haza.De nem az ilyen hülyeség a megoldás.Meg kell vétózni ezt a játékvezetőt, bár gyanítom,hogy mostanában nem fog Rajkán vezetni.”
 • 12. Dwatson 2010. október 18. 22:48
  „A bírót mindig a vesztes fél akarja megverni,szomorú hogy ezek között sportvezetők is vannak.Jól kellene inkább játszani,a játékvezető ellen pedig hivatalos formában fellépni.”
 • 11. ACSA 2010. október 18. 20:10
  „Istenes Gyula játékvezető is istentelen rosszul vezette a DaC mérkőzését!
  Két sportszerű csapat találkozóján kiprovokált a játékosokból 10 sárgát és 3 pirosat!!!!
  Hálistennek a korrekt nádorvárosi közönség nem tett fenyegető lépéseket,így a főrendező kíséretében nyugodtan hazamehetett!!!
  Javasolnám neki,hogy hagyjon fel ezen tevékenységével mert ez nagyon nem megy neki,és elrontja vele a többiek játékát!!!”
 • 10. profi10 2010. október 18. 20:05
  „Játékvezetők: az egyik Tesco takarító, a másik szemetet szed a parkban, a harmadik börtönviselt, a negyedik busz ellenőr (azt kiabálja ki a nézőknek, hogy megbüntetlek, ha találkozunk).
  A következő néhány alkoholista, van akivel a falujában szinte senki nem beszél, és vannak akik családi vállalkozásban űzik a vezetést, mert így több a lóvé.
  A rokkantnyugdíjasról még nem is volt szó (hogy teljesít mozgássérült tesztet?)
  Van olyan is aki zászlóval üti a nézőt.
  Válogatott bagázs, akik a frusztrációjukat hétvégén élik ki, azt csodálom, hogy még nagyobb balhék nem történnek.
  Természetesen neveket is tudok hozzárendelni az előbb említettekhez.”
 • 9. 1rajkai 2010. október 18. 18:57
  „Tisztelt Imcsi!

  Nagyon jól mondja, minden tisztelet a TISZTESSÉGES játékvezetőknek! Csakhogy ami Rajkán folyt vasárnap, az minden volt, csak nem az...Ugyanis a jv azért van, hogy betartassa a szabályokat, és a fair play szellemében vezesse a mérkőzést! Most persze jön majd a büntetés, meg miegymás, mert a játékvezetők szentek és sérthetetlenek, főleg a győriek. Newlee nevű felhasználó nem tudom melyik mérkőzést nézte, de hogy nem a rajkait, az biztos. Persze a bírót nem kell letámadni ilyen esetben sem, hozzáteszem undorító a cím megfogalmazása is, mert olyan hatást kelt, mintha a jv-ket jól megrugdosták volna, majd fegyverrel üldözték volna a falu határáig.

  Tévedni emberi dolog, de egynémely ítéletre ezt nem lehet rásütni. Például miért fújja le a meccset a 91. percben, miközben előtte nagyjából 5 percet elvett a mérkőzésből az asszisztensének magánszáma végett??Ez olyan, mintha lefújta volna a meccset a 85. percben...És ennek semmi köze a tévedésekhez.Csak hogy egy érdekes ítéletet írjak a sok közül...”
 • 8. Dávid1908 2010. október 18. 18:08
  „Nem voltam kint a rajkai mérkőzésen, de biztos mindig a játékvezető a hibás, amiért nem az az eredmény lesz, amit a néző szeretne? Miért nem a csatárokat szidják, hogy miért nem rúgja be a helyzetét v a kapust,h miért nem védi ki a lövéseket??? A játékvezetőt meg szidják egy esetlegesen eltévesztett bedobás után nagyon cifra szavakkal azok a focitudósok, akik 3sör után azt sem tudják, hogy hol vannak!!
  A büféket kellene bezáratni meccs ideje alatt!!!”
 • 7. f1 2010. október 18. 13:57
  „szomorú hogy rajka ilyen cikkel szerepelt a főoldalon..”
 • 6. B6pacal 2010. október 18. 12:17
  „aki védi a játékvezetést ami rajkán volt, látta a meccset?? ennyire látványosan csalni és egy csapat ellen fújni jobban nem lehet. szomorú hogy ilyen megtörténhet, ha másban nem ebben legalább kiemelkedik szerény hazánk. nem csak a rajka meccsről van szó, bármelyik, ahol ilyen előfordul. persze nem megoldás ez miatt berohanni és megtámadni őket, egyenesen undorító, de viszont, ezt a 3ast is el kell tiltani a játékvezetéstől!”
 • 5. Imcsi 2010. október 18. 11:10
  „Minden tiszteletem a tisztességes játékvezetőké, akik ilyen körülmények között is vállalják a mérkőzések vezetést!
  Én is járok megyei II. mérkőzésekre és sok magából kivetkőzött embert látok!
  Tegnap is a mellettem álló nyugdíjas (házas)pár - szerintük fordítva megítélt bedobás miatt- olyanokat kiabált be a fiatal partjelzőnek, hogy én (47) is kellemetlenül éreztem magam!”
 • 4. sorio 2010. október 18. 10:33
  „@newlee: Nem tudom milyen meccset nézett, de hogy Rajkán a gyúró semmiféle kirívó dolgot nem csinált, az egészen biztos! Ezt onnan tudom, hogy ÉN vagyok az... Az égész mérkőzésen (kivéve amikor úgy nézett ki hogy ápolni kell) a korláton kívül tartózkodtam. Szóval mielőtt meggyanusítana bárkit, kérem gondolkodjon! Egyéb problémáira szívesen válaszolok, ha küld egy e-mailt az info@rajkase.hu címre! És akkor talán bővebben is kifejteném a véleményemet... f***...”
 • 3. AHA 2010. október 18. 09:31
  „Alkoholista mocskok, azt sem tudták hol vannak és miképpen kellene viselkedniük.
  Jobban járt volna a két csapat ha a tehenek előtt játszották volna le a mérkőzést, akkor némi intelligencia vette volna körbe a pályát.”
 • 2. newlee 2010. október 17. 21:19
  „A Rajkai bírói ténykedésről csak annyit, hogy mindkét oldal felé egyformán tévedett csak vannak akik (rajkaiak) nem bírják IQ-val.... A legnagyobb hiba az, hogy a fő hangadók a rendezők és az egyesület vezetői, edzői, gyúrója voltak akik a mérkőzés ideje alatt is folyamatosan fennhangon kritizálták a játékvezető ténykedését. Így viselkedésükkel maguk biztatták sportszerűtlen viselkedésre a játékosokat és a szurkolókat. a saját szememmel láttam, hogy a rendezői mellényt már levető, de még a kezében tartó egyén a levonuló játékvezetőt nem segítette, hanem inkább a hangadók mellé állva fenyegette.”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBIII: magabiztos SVSE

Az NBIII Bakony-csoportjában nyert az SVSE, a Lipót, és a Csorna, kikapott az MTE 1904. Tovább olvasom