Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Priskin Tamás elnézést kér az ETO-szurkolóktól

Ahogy arról beszámoltunk, Priskin Tamást, a Győri ETO FC játékosát saját szurkolótábora szidalmazta a szombati DVTK elleni bajnoki mérkőzésen.
A győri játékos múlt szerdai, az ETO kiesésével végződött gyirmóti Magyar Kupa-találkozó után került összetűzésbe a drukkerekkel.

A Rába-partiak hivatalos honlapja szerint Priskin Tamás megbánta, amit a mérkőzést követően mondott a csapat autóbusza mellett várakozó néhány ETO-szurkolónak és megérti felháborodásukat. A csatár abban bízik, hogy képes visszanyerni a bizalmukat, ehhez első lépésként a nyilvánosságot kihasználva kér bocsánatot és kész arra, hogy akár személyesen is megtegye ugyanezt a szurkolótábor előtt.

Priskin Tamás (zöldben.)
Priskin Tamás (zöldben.)

„Nagyon sajnálom, ami történt, ha vissza tudnám pörgetni az időt, másképp reagálnék, mint akkor tettem. Ezért szeretnék minden ETO-szurkolótól bocsánatot kérni. Tudom, hogy a szurkolóknak mennyire fontos ez a klub, remélem, elhiszik, hogy nekem is az. Úgy érzem, ezt bizonyítottam akkor is, amikor külföldön játszottam, hiszen bármikor hazatértem, mindig eljöttem a nevelőegyesületemhez és most, hogy a nyáron lehetőségem volt hazajönni, nem volt kérdés, hogy hol folytassam a pályafutásomat. Szeretném újra a góljaimmal és a játékommal felhívni magamra a figyelmet, továbbra is mindent meg fogok tenni azért, hogy olyan játékot nyújtsak, amellyel segíteni tudom az ETO-t. Természetesen ha bárki erről beszélni akar velem, nyitott vagyok erre, hiszen közös a cél: úgy segíteni az ETO-t, hogy arra minden győri szimpatizáns büszke lehessen" – idézte Priskint az eto.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Euroliga helyett Európa-kupa

A női Európa-kupában ma kezdi meg szereplését az Uniqa-Euroleasing Sopron és a CMB Cargo-UNI Győr. Tovább olvasom