Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Nincs pánik Kapuváron

Labdarúgás - A Kapuvári SE az elmúlt bajnokság végén búcsúzott az NB III-tól. Az együttes a megyei I. osztályban indult, de eddigi szereplése elmarad a várttól.

A csapat csupán két együttest előz meg a tabellán, egy győzelem és egy döntetlen mellett öt vereség áll a neve mellett. Ráadásul utóbbiakat egymás után sorozatban szenvedte el.Nem véletlen, hogy a klub vezetői elégedetlenek, s változásokat helyeztek kilátásba.

Bokor László, aki július óta megbízott ügyvezető:
„A felnőtt- és ifjúsági csapatunk is kiesett a megyei első osztályba. Itt elsősorban kapuvári és településkörnyéki labdarúgókkal szeretnénk együtt dolgozni, de ez csak akkor valósulhat meg, ha az utánpótlásbázisunk megerősödik. Ennek érdekében kötöttünk megállapodást a Nebuló FSE-vel."

Az öt vereség ellenére nincs pánikhangulat a kapuváriaknál.
Az öt vereség ellenére nincs pánikhangulat a kapuváriaknál.

 

A csapat sikertelensége főként a rutin hiányára vezethető vissza.
„A viszonylag jó kezdés után egy öt mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatot produkáltunk. Sajnos, mára már a tabella végére kerültünk, emiatt joggal elégedetlenek szurkolóink. A sikertelenségnek sajnos több összetevője van. Egyrészt a sok fiatal játékos tapasztalatlansága rányomja bélyegét a mérkőzésekre, még nem tudunk kilencven percig koncentrálni. A vezetés és az edzői stáb elsődleges feladata, hogy egy végig küzdeni tudó csapatot alakítson ki, egy jó első félidő után egy esetlegesen bekapott gól ne befolyásolja negatívan a mérkőzéseinket."

Anyagilag viszont stabil a klub helyzete.
„A közelmúltban a város vezetésének hathatós támogatásával sikerült az egyesület működését stabilizálni, a költségvetést különböző pályázati lehetőségekkel egészítjük ki. Mindezek mellett célunk, hogy az elpártolt szponzori kört is újra magunk mellé állítsuk. Bevezettünk egy új beléptetőrendszert, amely ugyan nem szimpatikus mindenki számára, de a többség elfogadta, ettől fogva több mint harminc százalékkal nőtt a jegybevétel. Szeretnénk a város vezetése elé egy olyan átfogó fejlesztési koncepciót fektetni a létesítményünk és területe hasznosítására, mely a képviselők számára is támogatható lesz" – tette hozzá a sportvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdődik a bajnokság

Röplabda - A győri csapatok közül a Széchenyi ESE férficsapata feljutása után az NB I-ben, a Győri… Tovább olvasom