Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Négyszázötven ovis nagyszabású majálisa

Labdarúgás - Az Ovifoci Majálist vasárnap rendezi meg a csaknem ötszáz kis labdarúgó-palántát soraiban tudó Győri Ovifoci Club. Összesen 24 óvoda 25 csoportja lép pályára az ETO FC műfüves pályáján.

A futballgála 8 óra 45 perckor veszi kezdetét. Fővédnöke Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Védnökei: Tarsoly Csaba, az ETO FC elnöke és dr. Lendvai János, a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség elnöke.
A megnyitót követően valamennyi óvoda új labdákat és ovifocipólókat vehet át, majd Cs. Kovács László vezényletével labdás bemelegítés lesz.

Ezután hat pályán négy-négy csapat részvételével megkezdődik az óvodás korcsoport győri körzetének tavaszi mérkőzéssorozata.

– Szeretnénk, ha ez a vasárnap igazi sportos családi ünnep lenne, ahol minden gyermek jól érezné magát – nyilatkozta Knausz Lászlóné, a Győri Ovifoci Club ügyvezető elnöke.

Az őszi és a téli tornákat teremben rendeztük, a tavaszi mérkőzéseket a szabadban játszhatják az apróságok. Több népszerű labdarúgónak küldtünk meghívót, így az olimpiai bajnok Palotai Károlyt és Keglovich Lászlót, a Verebes-féle sikercsapat ördöngös balszélsőjét, Hajszán Gyulát, valamint az ETO FC két mai kiválóságát, Stark Péter csapatkapitányt és Bajzát Péter gólkirályjelöltet is várjuk vasárnap a stadionba. Szeretnénk, ha a díjak átadásánál segédkeznének – mondta Pálfalvi Gábor, a Győri Ovifoci Club társadalmi elnöke.

A műfüves pálya állagának megóvása és a rend fenntartása érdekében csak a gyermekek és a csoportvezetők tartózkodhatnak a pálya kerítésén belül – tájékoztatott Liszkai Dezső, a klub elnökségi tagja.

A mérkőzéssorozat regisztrált játékosai megkapják az MGYLSZ pólóját is, továbbá minden csapat emléklappal lesz gazdagabb. Az első három helyezett éremdíjazásban részesül, de további ajándékok is gazdára találnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kupaünnep

Labdarúgás - Május a döntők hónapja – tartják a győriek, hiszen az Audi-ETO női… Tovább olvasom