Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Négyszázötven ovis nagyszabású majálisa

Labdarúgás - Az Ovifoci Majálist vasárnap rendezi meg a csaknem ötszáz kis labdarúgó-palántát soraiban tudó Győri Ovifoci Club. Összesen 24 óvoda 25 csoportja lép pályára az ETO FC műfüves pályáján.

A futballgála 8 óra 45 perckor veszi kezdetét. Fővédnöke Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Védnökei: Tarsoly Csaba, az ETO FC elnöke és dr. Lendvai János, a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség elnöke.
A megnyitót követően valamennyi óvoda új labdákat és ovifocipólókat vehet át, majd Cs. Kovács László vezényletével labdás bemelegítés lesz.

Ezután hat pályán négy-négy csapat részvételével megkezdődik az óvodás korcsoport győri körzetének tavaszi mérkőzéssorozata.

– Szeretnénk, ha ez a vasárnap igazi sportos családi ünnep lenne, ahol minden gyermek jól érezné magát – nyilatkozta Knausz Lászlóné, a Győri Ovifoci Club ügyvezető elnöke.

Az őszi és a téli tornákat teremben rendeztük, a tavaszi mérkőzéseket a szabadban játszhatják az apróságok. Több népszerű labdarúgónak küldtünk meghívót, így az olimpiai bajnok Palotai Károlyt és Keglovich Lászlót, a Verebes-féle sikercsapat ördöngös balszélsőjét, Hajszán Gyulát, valamint az ETO FC két mai kiválóságát, Stark Péter csapatkapitányt és Bajzát Péter gólkirályjelöltet is várjuk vasárnap a stadionba. Szeretnénk, ha a díjak átadásánál segédkeznének – mondta Pálfalvi Gábor, a Győri Ovifoci Club társadalmi elnöke.

A műfüves pálya állagának megóvása és a rend fenntartása érdekében csak a gyermekek és a csoportvezetők tartózkodhatnak a pálya kerítésén belül – tájékoztatott Liszkai Dezső, a klub elnökségi tagja.

A mérkőzéssorozat regisztrált játékosai megkapják az MGYLSZ pólóját is, továbbá minden csapat emléklappal lesz gazdagabb. Az első három helyezett éremdíjazásban részesül, de további ajándékok is gazdára találnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kupaünnep

Labdarúgás - Május a döntők hónapja – tartják a győriek, hiszen az Audi-ETO női… Tovább olvasom