Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Labdarúgás, megyei I. o. (augusztus 16.)

A Duna Takarék Megyei I. osztály 2009/10-es éved első fordulójának eredményei.WHB-Ménfőcsanak-Koroncó 1-4 (1-2)
Ménfőcsanak, 250 néző. V.: Böcskei.

Ménfőcsanak: Csiszár - Herczeg, Mészáros P., Reizer N., Kormos (Dobó), Mészáros Zs., Forika (Kószás), Tóth Sz., Segovits (Reizer I.), Ladiszlaidesz, Ivánfalvi. Edző: Szabó Miklós.
Koroncó: Dold - Varga, Teidl, Süveges, Szabó D., Zsoldos, Présing, Farkas J. (Füleki), Vas Á. (Szabados), Rónaszéki (Kovalovszki), Kürti. Edző: Gulyás Imre.
Gsz.: Ivánfalvi, ill. Kürti (2), Présing, Vas.
Kiállítva: Reizer N.
A két szomszédvár mérkőzése mindig presztízscsata volt, főleg most, hogy mindkét csapat játékosálllományában jelentős változások történtek a nyáron. Az első helyzet a hazaiak előtt adódott az 5. percben, de a védők tisztáztak. Öt perc múlva Ivánfalvi lőtt fordulásból, a kapus védett. Egy bal oldali hazai beadás után a kapufa mellett ment el a lövés, majd Forika szabadrúgása a kapufa belső éléről kifele pattant. A sorozatos hazai támadások után Vas révén mégis a Koroncó lőtt gólt a 25. percben. 0-1. A 35. percben Ivánfalvi harcosan megszerezte a labdát és a hosszú sarokba lőtt. 1-1. Egy perccel később a hazai kapu előtt szabálytalanság történt, a játékvezető tizenegyest ítélt, amit Présing értékesített. 1-2.
A második félidő első helyzete a hazai kapu előtt volt, de Csiszár védett. Hazai rohamok és helyzetek után újra a Koroncó lőtt gólt. A partjelző lest ítélt, közben a labda a kapushoz került, a bíró nem fújt, kigurította a labdát a kapus, a vendégcsatár odafutott, és az üres kapuba lőtte a gólt. 1-3. Hiába támadott többet a hazai csapat, nem sok elgondolás volt a támadásokban. Egy eladott labdát Kürti csípett el a hazai kapu előterében, és a kapus mellett lőtt a hálóba. 1-4.
A hazai közönség részéről óriási csalódás volt a mérkőzés, beigazolódott most is, hogy ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet kihagyni. Nagyon sokat kell javulni a Ménfőcsanaknak.
Jók: senki, ill. mindenki.
Szabó Miklós: - Gratulálok a Koroncónak, nagyon sokat kell még dolgozni.
Gulyás Imre: - Minden kezdet nehéz, mivel új csapatot építünk, voltak hibáink, de most a jóból sokkal több volt.

Kálmán Tibor

Abda-Győrszemere 1-3 (0-1)
Abda, 150 néző. V.: dr. Szabó A.
Abda: Jós - Kalmár, Kopf, Józsa A., Szórádi (Kádi), Juhász E. (Varga N.), Bertalan Á., Kokas, Knauz, Szalai, Puter (Magyar K.). Edző: Pék László.
Győrszemere: Takács N. - Regner, Baracskai D., Barabás (Máj Á.), Gorza, Szalai K., Makkos, Herold, Germán, Győri (Szakács), Száraz. Edző: Gyurmánczi Attila.
Gsz.: Magyar, ill. Makkos, Herold (2)
Közepes színvonalú mérkőzésen megérdemelt a vendégcsapat győzelme.
Jók: Józsa, Kalmár, Knauz ill. Makkos, Herold, Szalai.
Pék László: - Örülök, hogy a meglepően sok néző jó mérkőzést láthatott. Új csapatunk jól teljesített a bajnok ellen.
Gyurmánczi Attila: - Az abdai katlanban mindig nehéz volt, így volt ma is.

Kapuvár-Öttevény 1-4 (1-3)
Kapuvár, 300 néző. V.: Hoffbauer.
Kapuvár: Bálint - Áder I., Tóth B., Licskai L. (Kovacsics G.), Kun, Molnár A., Dominek, Kovacsics I. (Nyerges), Markó (Áder J.), Kránitz, Licskai G. Edző: Kovács Lajos.
Öttevény: Nagy K. - Németh P., Tandari, Molnár B., Rachenböck, Konrád, Milanovich, Baracskai (Tóth K.), Nagy L., Benkő, Bognár (Rigler). Edző: Siska Attila.
Gsz.: Licskai G., ill. Konrád (3), Molnár B.
A gondolkodásban és futásban jobb Öttevény magabiztos győzelmet aratott.
Jók: senki ill. Konrád, Nagy L., Molnár B.
Kovács Lajos: - Ezen a mérkőzésen az Öttevény sajnos lejátszott bennünket a pályáról. Rengeteg munka és összefogás szükséges ahhoz, hogy mi is előbbre lépjünk.
Siska Attila: - Örülök, hogy négy gólt rúgtunk idegenben. Sok türelmet kívánok Kovács Lajos kollégámnak.

Győrladamér-Pannonhalma 1-1 (1-1)
Győrladamér, 150 néző. V: Dan Cs.
Győrladamér: Pánczél - Róth (Béli Z.), Bordás (Béli K.), Kellner, Savanyó, Huszka, Komjáthy, Ördög, Szakáll, Babos, Markó. Edző: Virág Attila.
Pannonhalma: Boczkó - Kulcsár, Ress A., Németh, Horváth, Ferenczi D. (Koroknai), Ress T., Csollány, Novák, Ferenczi G. (Farkas), Varga (Kovács). Edző: Novák Béla.
Gsz.: Huszka ill. Ferenczi D.
A nagy meleg ellenére hatalmas és változatos küzdelem alakult ki, végül igazságos eredmény született.
Jók: Pánczél, Kellner, Savanyó, Babos, ill. Boczkó, Kulcsár, Ress T.
Virág Attila: - Játékosaim minden dicséretet megérdemelnek, ebben a melegben igazságos eredmény született.
Novák Béla: - Pontot szereztünk, és ez idegenben jó dolog.

Jánossomorja-Nagyszentjános 4-0 (1-0)
Jánossomorja, 300 néző. V.: dr. Konrád.
Jánossomorja: Sipőcz - Göblyös, Kopf, Kompis (Szalai), Urban, Mikhely, Némedi, Bognár, Szalka (Winter), Ékes, Szeitz (Markó), Edző: Király József.
Nagyszentjános: Bősze - Varga, Kerékgyártó, Megyeri (Vollai), Kertész, Böröczki, Csanaki (Pankovics), Molnár, Terdik, Kugler, Domján. Edző: Kertész Balázs.
Gsz.: Ékes (2), Szeitz, Bognár.
A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött a pályagondnok Fördős Pál emlékére. A Jánossomorja mindvégig fölényben játszott és ebben az arányban is megérdemelten nyert.
Jók: Kompis, Ékes, Némedi, Kopf, Mikhely, ill. senki.
Király József: - Éreztük, hogy velünk voltál, Pala. Nyugodj békében!
Kertész Balázs: - Sok futással megérdemelten nyert a Jánossomorja.

Táp-Fertőszentmiklós 5-2 (2-1)
Táp, 250 néző. V.: Édelmayer.
Táp: Hidi - Bajusz (Pongrácz A.), Bognár, Czigler, Tóth B., Csizi, Horváth, Tóth T., Garas, Segovits (Szilágyi), Szabó P. (Kiss) Edző: Kulcsár Zsolt.
Fertőszentmiklós: Kovács - Horváth A., Steiner, Németh, Horváth I., Horváth T., Fehér, Kalmár, Horváth T. II., Ábrahám, Hollós. Edző: Horváth György.
Gsz.: Bognár, Tóth T., Segovits, Czigler, Pongrácz A., ill. Ábrahám (2).
Jó iramú mérkőzésen a lelkesen játszó hazai csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert.
Jók: mindenki, ill. senki.
Kulcsár Zsolt: - A mai nappal megkezdtük megyei első osztályú kalandunkat.
Horváth György: - Fegyelem és védekezés nélkül nincs ma már korszerű futball.

Loland-Nyúl-Szany 5-2 (3-1)
Nyúl, 250 néző. V.: Nagy Z.
Nyúl: Varga - Gayer, Vígh, Bognár Á., Schmied, Wágenhoffer, Kiss (Fürst), Németh G., Németh D. (Bodor), Bognár J. (Vecsei), Csigó. Edző: Horváth György.
Szany: Hegedűs T. - Horváth R., Hegedűs N., Horváth Z., Kovács, Polhammer, Eőry (Varga), Szalai (Kiss), Samu, Balázs. Edző: Dombi László.
Gsz.: Bognár J. (2), Csigó, Vígh, Vecsei, ill. Szalai, Polhammer.
A szezon első mérkőzésén a hazai csapat egy kicsit hullámzóan játszott, de amikor elkapták a fonalat, eldöntötték a mérkőzést.
Jók: Schmied, Wágenhoffer, Csigó, Bognár J., ill. senki.
Horváth György: - Az eredmény jó, de a játékunkon sok javítanivaló akad.
Dombi László: - A mai vereség kishitűségünk eredménye, 4-2-nél óriási ziccereket hibáztunk el, ami megbosszulta magát. Minden meccsből tanulunk és szép sikereket fogunk elérni.

Petőháza-Lébény 2-0 (0-0)
Petőháza, 300 néző. V.: Kleizer.
Petőháza: Jánics - Huber, Hadarics, Müller, Németh Tamás, Pokrocz, Szabó Z. (Szalai V.), Kelemen, Szabó D., Pintér (Hangya), Deák (Gundics). Edző: Gosztola József
Lébény Hiba - Burián, Sipos, Varga, Sallai, Németh Tibor, Kertész (Hécz), Makai, Hegedűs A., Hegedűs T. (Kovács R.), Sebők. Edző: Turány Imre.
Gsz.: Szalai V., Szabó D.
Kiállítva: Varga R.
Két jól felkészített csapat küzdelméből a ritkán adódó helyzetekből kettőt kihasználó hazaiak megérdemelten nyertek.
Jók: mindenki ill. Hiba, Sipos, Hegedűs A.
Gosztola József: - A föld már elengedte, az égen egy csillag ragyog, szelíden kérik őt, s ő játszik egy égi dallamot. Nyugodj békében, Fördős Pali barátom.
Turány Imre: - Szezon eleji, de küzdelmes mérkőzésen megérdemelt hazai siker született, kár, hogy a játékvezető nem nőtt fel a feladathoz.

Olvasóink írták

 • 9. Elnök 2009. augusztus 22. 11:34
  „Reális! Ezek a "másnapos, kocsmából érkező futballanalfabéta amatőrök" többsége azért ragadt meg ezen a szinten, mert nem volt "keresztapja" aki fizette volna az városba utazgatást a "profi" klubokhoz... ezek a fiatalok nem azért az egy üveg sörért játszanak amit meccs után kapnak, hanem azért, mert játékuk a vidéki embereknek szórakozási lehetőséget jelent... szemben a túlfizetett profi focistákkal, akik a prfi körülmények ellenére amatőr produkcióval rukkolnak ki.... volt idő, amikor 80 kilométerről eljártunk ETO meccsre... ja, és a futallanalfabéta kifejezést az amatőr társadalom nevében kikérem magamnak!!!!!!!!!!! aki ilyet leír, találhatna magának "Reális"-abb fedőnevet!”
 • 8. Reális 2009. augusztus 19. 22:00
  „Ja meg a sok másnapos,kocsmából érkező futballanalfabéta amatőr játékos!”
 • 7. ACSA 2009. augusztus 19. 14:14
  „Elnök!
  Egyetértek veled,mert az egy nagyon jó kiadvány volt,esetleg a kisalföld mellékleteként az egész megye szívesen fogadná most is!
  remélem a sportszerkesztők olvassák a hozzászólásokat,mert ingyen ötleteket nem sok helyen adnak!!!:-))”
 • 6. Elnök 2009. augusztus 18. 22:26
  „Sportbaráraim! Legaláb ezen a fórum ne öljétek egymást!
  Más: ha egy falusi kiscsapat lő egy mérkőzésen 11 gólt, nem kis dolog... az a játékos aki 4 gólt lő megérdemli, hogy a nevét jól írják le! A Dávidot nem lehet F-nek érteni! Ja, és azt hiszem a mostaninál sokkal bővebb terjedelmet érdemelnének a "kicsik", mert ha összeadnánk a cirka 70 megyei mérkőzésre kilátogatók számát, akkor az NB I-es meccsre kilátogatók számának többszöröse jönne ki... szerintem sokkal többen vagyunk akik szívesebben olvastunk volna a meccseinkről, mint arról hogy hol tart a kajak túra, vagy hányadszor nem sikerült túladni a gólkirályon ..... csak most tudom igazán sajnálni azt a kiadványt, ami részletesen írt rólunk, kicsikről.... Csakazértis Hajrá Amatőrök!!!!!!”
 • 5. Köcsög 2009. augusztus 18. 13:12
  „Jól megdícsértétek magatokat.....
  Amúgy gratula,de az elődökhöz még fel kell nőni srácok.A mostani csapatból is van jónéhány ismerősöm,de az én időmben még az edzőtök/Gulya/,vagy ha Koróncón maradunk akkor az öreg Koltai voltak a nagy ellenfelek.
  Na én meg anno ilyen kaliberű palik mellett szórtam a gólokat.....Hehe.
  És bár messze vagyok jelenleg Koroncótól, azért mindíg szívesen mentem a katlanba,csak a Totó hangja zavart kicsit....
  Sok sikert srácok....”
 • 4. Májtika 2009. augusztus 17. 10:34
  „:D:D:D
  Az én bombagólom-ról semmit nem írtak , pedig este leadták eurosporton :D”
 • 3. Giga10 2009. augusztus 17. 10:12
  „Egy eladott labdát Kürti csípett el a hazai kapu előterében, és a kapus mellett lőtt a hálóba. 1-4./csanak-Koroncó/
  Én ezt úgy láttam hogy Szabados egy forintos labdát adott Kürtinek aki egy szép labdaátvétel után a kapus lábai közöt lőtt a kapuba! :D”
 • 2. 2semleges34 2009. augusztus 17. 06:24
  „Fördős Pali nyugodj békében!!!!”
 • 1. Májtika 2009. augusztus 16. 23:57
  „Nem Vas, hanem Vass ( Koroncó ) Kösz ;)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBIII: a lipót hibátlanul kezdte a szezont

Labdarúgás - Győzelemmel kezdte az NBIII-as bajnokságot a Lipót csapata. Tovább olvasom