Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Kiváló körülmények között

Sikeres hetet töltött a szlovéniai edzőtáborban az Audi-ETO női csapata. Ambros Martín vezetőedző kemény edzéseket vezényelt játékosainak a magaslati edzőtáborban, Roglán.
A lányoknak azonban a tréningek között a kikapcsolódásra is maradt idő, többek között nyári bobozással pihenték ki a fáradalmaikat Görbiczék.
A szlovén Alpokban található Rogla hegyén, 1500 méteres tengerszint feletti magasságon a télen nyüzsgő síparadicsom ideális terep volt a csapat felkészülésére. A győriek napi két edzéssel készültek, melyek egyike futás volt, míg a másik tréningen elsősorban a taktikai elemek elsajátítására helyezte a hangsúlyt Ambros Martín és segítője, Danyi Gábor.

Orbán Adrienn (balra) és Kovacsics Anikó a megerőltető edzések közepette élvezte a nyári bobozást.
Orbán Adrienn (balra) és Kovacsics Anikó a megerőltető edzések közepette élvezte a nyári bobozást.

„Tökéletes körülmények között készülhettünk. Amit elterveztünk, azt sikerült maradéktalanul elvégezni, csapatom nagyszerű munkát végzett. Az edzéseink két részből álltak, először futással, illetve erősítéssel kezdtünk, majd a teremben taktikai elemeket gyakoroltunk. Szerencsére mindenki egészséges, jó erőben vagyunk!" – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A lányok szerdán délután kimenőt kaptak. A programban közös nyári bobozás szerepelt, mely nagy tetszést aratott. Háromszor egymás után csúsztak le a csapat tagjai a majdnem másfél kilométeres pályán, és volt, aki a 40 km/órás csúcssebességet is elérte.

A zöld-fehérek kerete tegnaptól napi két edzéssel a Magvassy-sportcsarnokban kezdte a felkészülés újabb szakaszát.

Hét felkészülési mérkőzés. Magyar és külföldi csapatokkal is megmérkőzik a felkészülési időszak alatt az Audi-ETO. A zöld-fehérek győri meccseire ingyenes lesz a belépés.

A végleges program, július 27., 17 óra: Audi-ETO–Érd, Magvassy. Augusztus 8., 17 óra: Audi-ETO–
Krim Ljubljana, helyszín később. Augusztus 10., 17 óra: Audi-
ETO–Vác, Magvassy. Augusztus 16., 17 óra: Érd–Audi-ETO, Érd. Augusztus 18., 17 óra: Astrahanocska Astrahany–Audi-ETO, Hodonin, Csehország. Augusztus 21., 17 óra: Audi-ETO–Britterm Veseli nad Moravou, Magvassy. Augusztus 25., 17 óra: Audi-ETO–Vardar Szkopje, Magvassy.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

19 éves brazilt igazolna a Manchester United

Egy 19 esztendős brazil futballistát, Lucas Mourát, a Sao Paulo olimpiai válogatott játékosát… Tovább olvasom