Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Ivancsics csalódást okozott Ambrusnak

Az FC Sopron csak szűkszavú közleményben tájékoztatta a közvéleményt, hogy Ivancsics Gellérttel szerződést bontott.

Az FC Sopron csak szűkszavú közleményben tájékoztatta a közvéleményt, hogy Ivancsics Gellérttel szerződést bontott, Ambrus András alelnök részletekkel is szolgált a Pécs elleni meccsen történt, s a hét elején kirobbant pofonügy kapcsán.

Ambrus András, a klub alelnöke a Kisalföld érdeklődésére elmondta, a pécsi meccs után fel sem vetődött, hogy pofon csattant volna el a csapat öltözőjében. Az alelnök kifejtette, az ügyben kiáll az edző mellett. „Ivancsics Gellért édesanyja a múlt csütörtökön keresett meg engem, s akkor mesélte, mi történt a fiával Pécsett, amit én döbbenten hallgattam. Mint mondta, a fia társaságában szeretne a szakvezetővel beszélni, segítsek megszervezni a találkozót. Amikor ezt jeleztem Selymes Tibornak, az edző első szóra készen állt találkozni a labdarúgóval és édesanyjával. Ez csütörtök délután, az edzés előtt történt.

A megbeszélésen mint alelnök magam is részt vettem. Gellért elmondta, mi bántja, az edző elmondta neki, ő a pofont valójában egy bátorító kis taslinak szánta, s ha Ivancsics azt vette ki belőle, hogy megpofozta, akkor elnézést kér tőle. Felvetődött az is, hogy ezt akár a csapat előtt is megtegye, Selymes erre is hajlandó lett volna, ám ezt a labdarúgó édesanyja nem akarta. Mindezek után úgy gondoltam, sportbarátként álltunk fel az asztaltól s Ivancsics együtt tréningezett a csapattal. Mivel a játékos és édesanyja engem kért arra, hogy hozzam össze a találkozót, nekem nagy csalódás, hogy így végződött az eset. Ivancsics korábban már kétszer is jelezte, hogy szerződést bontana, úgy gondolom, mindenképpen menni szeretett volna s erre keresett okot."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbjutott a Bayern, a Liverpool, az Eindhoven, a Valencia

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulója után már továbbjutott a Bayern (B), a… Tovább olvasom