Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Előrelépés nincs – meccs lesz

Labdarúgás - A megszabott vasárnapi határidőre sem kaptak semmiféle írásos megerősítést az FC Sopron játékosai a tartozások mértékéről s azok kiegyenlítésének várható időpontjáról, mégis pályára lépnek ma este az MTK ellen.
FC Sopron - MTK
Soproni Liga-mérkőzés, Sopron, 18 ó. V.: Mészáros I. (Viszokai, Szabó P.).
FC Sopron: Takács, Farkas, Sifter, Pocuca, Galliano, Györök, Pintér, Dancs, Deffo, Tchana, Belic 
MTK: Végh, Rodenbücher, Lamburic, Pintér Á., Pollák, Zsidai, Kulcsár D., Szabó Á., Kanta J., Bori, Urbán G.
Sem a vasárnapi edzés előtt, sem pedig azt követően nem vette senki a fáradságot az FC Sopron vezetői, tulajdonosi körének tagjai közül, hogy legalább tájékoztassák a labdarúgókat, mi a helyzet, mi lehet a több hónapja húzódó fizetéseikkel. Alessandro Bella Chiesa, a klub pénzügyi tanácsadója érdeklődésünkre elmondta, magyar bankoktól hitel felvételéhez folyamodtak. A pénzintézetek – mondta Chiesa – már elfogadták a kérelmet, ám kell néhány nap addig, amíg az átutalás megérkezik a klub számlájára. Akkor az FC Sopron labdarúgói a kasszához járulhatnak.

Információink szerint a csapat játékosai kollektíven úgy döntöttek, mindenképpen pályára lépnek hétfőn. Egyrészt becsületbeli kérdést csinálnak az ügyből, másrészt egy, a futballban jártas jogi szakember véleményét is kikérték, aki azt mondta: ha nem lépnek pályára, az szerződésszegésnek minősülne.

Ezek után állítólag a csapat öltözőjében az is felvetődött, hogy aki nem akar pályára lépni, az nyugodtan jelentsen sérültet, de úgy hírlik, az FC Sopron minden egészséges, hadra fogható labdarúgója vállalja a játékot a hétfői mérkőzésen.

Persze „igazi" sérültjei vannak a Sopronnak Fehér, Dlusztus, Freud, Aquino és Gyömbér személyében. 

Olvasóink írták

  • 2. ERKDP 2007. november 26. 21:26
    „Sprechen Sie Ungarisch??? Meg kéne tanulni...”
  • 1. pinter 2007. november 26. 14:43
    „takarodjanak ki inen minden idegen a város vezetökkel eggyütt. ök is részt vesznek sopron labda rugás szét zilálásában”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgó megyei III. osztály (11.25.)

Tovább olvasom