Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Csődeljárás alatt Győri ETO április 1. óta

Az ETO közzétette az ügyvezető Ökrös András közleményét. Új a vagyonfelügyelő is.

A közleményből kiderül, hogy az ügyvezető értesíti a Győri ETO FC Kft. hitelezőit, hogy a Győri Törvényszék elrendelte a GYŐRI ETO FC Kft. csődeljárását, melynek kezdő időpontja 2015. április 1.

A teljes közlemény változtatás nélkül

Alulírott dr. Ökrös András, mint GYŐRI ETO FC Korlátolt Felelősségű Társaság „csődeljárás alatt" (székhelye: 9027 Győr, Nagysándor József utca 31.; cégjegyzékszáma:  08-09-007787 adószáma: 11615426-2-08) ügyvezetője ezúton értesíti a Győri ETO FC  Kft. „cs.a." Tisztelt Hitelezőit, hogy a Győri Törvényszék Cspk. 2/2015/6. számú végzésével elrendelte a GYŐRI ETO FC Kft. csődeljárását, melynek kezdő időpontja 2015. április 1. napja.

A Kormány 2015. április 3. napján hatályba lépett 84/2015 (IV.2.) Korm. rendeletében a Győri ETO FC Kft. „cs.a." adóst stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánította, ezért a Győri Törvényszék a Győri ETO FC Kft. „cs.a."  ügyében 2/2015/7. számon meghozott végzésében a korábban eljárt Absolut Reorg Zártkörűen Működő Részvénytársaság vagyonfelügyelőt felmentette, és a csődeljárásban a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.; levelezési címe: 1453 Budapest, Pf. 44. ) állami felszámolót vagyonfelügyelőnek kijelölte. A kinevezett vagyonfelügyelő: Dr. Varga Jenő.

Kérjük a Győri ETO FC Kft. „cs.a." hitelezőit, hogy a felmentett vagyonfelügyelőnél történt követelés-bejelentéseket a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságnál is igazolják legkésőbb a hitelezői igény bejelentésére nyitva álló határidő lejártát követő 10 napon belül. Az állami felszámoló határidőben bejelentett követelésként veszi nyilvántartásba azt a követelést is, melyet jogosultja a felmentett felszámolónak jelentett be, ha bejelentését a hitelező az állami felszámolónak a követelés-bejelentési határidő lejártát követő 10 napon belül igazolja.

Kérjük a Tisztelt Hitelezőket, hogy amennyiben a csődeljárásban hitelezői igényüket még nem jelentették be, a továbbiakban az igénybejelentést a csődeljárás elrendeléséről szóló végzés közzétételétől, 2015. év április hónap 01. napjától számított 30 napon – a csődeljárás kezdő időpontját követően keletkező követeléseiket 8 munkanapon – belül jelentsék be az Győri ETO Kft. „cs.a.“-nak és a Vagyonfelügyelőnek a követeléseiket megalapozó okiratok egyidejű csatolása mellett.

A követelés nyilvántartásba vételének feltétele az is, hogy a hitelező követelésének 1%-át, de legalább 5.000 forintot és legfeljebb 100.000 forintot nyilvántartásba-vételi díjként befizessen –Győri ETO FC Kft. „cs.a." közlemény feltüntetésével – a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. alábbi bankszámlaszámára történő átutalással:

Magyar Államkincstár 10032000-00329895-00000024
IBAN: HU88 1003 2000 0032 9895 0000 0024
SWIFT code: MANEHUHB

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hitelezőket, hogy a bejelentési határidők és a nyilvántartásba vételi díj Vagyonfelügyelő számlaszámára történő megfizetésének elmulasztása esetén a követelések Vagyonfelügyelő általi nyilvántartásba vételére nem kerülhet sor. A bejelentési határidő elmulasztása miatt nyilvántartásba nem vett hitelezői igény jogosultja az egyezségkötésben nem vehet részt és az egyezség hatálya nem terjed rá ki, az adós ellen követelését nem érvényesítheti, azonban a más által kezdeményezett felszámolási eljárásban, a még el nem évült követelését bejelentheti.

Ismételten tájékoztatjuk az ismert és esetlegesen ismeretlen Hitelezőinket, hogy a fizetőképesség helyreállítását és az adósságok rendezését célzó programmal kapcsolatos hitelezői Egyezségi Tárgyalást tartunk a Cstv. 17. §-ban foglaltaknak megfelelően.

Az Egyezségi Tárgyalás időpontja: 2015. május 22. péntek 10:00 óra (regisztráció 09:00 órától)

Az Egyezségi Tárgyalás helye: Győri ETO FC Kft VIP terem (9027 Győr, Nagysándor József utca 31.)

Társaságunk Hitelezői a Társaság által a Cstv. 8. § (2) bekezdésében felsorolt, a csődeljárási kérelem részeként a Győri Törvényszékre benyújtott iratokat, valamint a Cstv. 14. § (1) bekezdése szerint a Vagyonfelügyelő által nyilvántartásba vett és besorolt követelésekre vonatkozó iratokat, valamint az egyezségi javaslatot a Cstv. 17. § (3) bekezdése alapján előzetesen megtekinthetik az Egyezségi Tárgyalást megelőző 5 munkanapon belül, munkanapokon 10 óra és 14 óra között a Társaság Gazdasági Részlegén (9027 Győr, Nagysándor József utca 31.)

Kérjük a Társaság hitelezőit, hogy képviseleti jogosultságuk igazolása mellett jelenjenek meg az Egyezségi Tárgyaláson.

Kérjük, hogy az azonosításhoz szükséges alábbi dokumentumokat szíveskedjen magával hozni:

- magánszemély esetén személyazonosító (személyi) igazolvány, ennek hiányában útlevél, vagy vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya),

- gazdálkodó szervezet és egyéb jogi személy esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonat, aláírási címpéldány, valamint a képviselő fentiek szerinti személyazonosító okmányai.

A hitelezőt meghatalmazott is képviselheti. A közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazást a regisztráció során kérjük átadni.

A szabályszerű meghívás ellenére személyesen vagy képviselője útján részt nem vevő hitelezőt a nemmel szavazók közé kell számítani.

Győr, 2015. április 13."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két fontos kézilebdameccs a veszpémi kivetítőn is

A Veszprém Aréna előtti téren óriáskivetítőn lehet majd megnézni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája… Tovább olvasom