Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > Vonat ütközött egy munkagéppel - soproni daru emeli vissza a vonatot

Vonat ütközött egy munkagéppel - soproni daru emeli vissza a vonatot

A kisiklott Jenbacher szerelvényhez Sopronból érkezik daru. A személyvonaton ketten sérültek meg, az egyik utas ráadásul súlyosan.

munkatársunktól - 2012.08.07. 08:56
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Már biztos, hogy legkorábban szerdán indulhat újra a vasúti közlekedés Szombathely és Kőszeg között. A vasúti szerelvény alá szorult tolólapát kb. 80 méter hosszan megrongálta a vasúti pályát. A kisiklott Jenbacher szerelvényhez Sopronból érkezik daru.

A személyvonaton ketten sérültek meg, az egyik utas ráadásul súlyosan. A földgyalu vezetője több hete dolgozik a helyszínen, a fénysorompó nélküli átkelőn szinte minden nap áthajtott eddig. A kereszteződés jól belátható - írja a nyugat.hu.

A baleset után készült fotók és videó itt érhető el >>

Korábban:

A balesetben az elsődleges orvosi vélemények szerint egy személy súlyosan és egy személy könnyebben megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 87-es számú főútvonal érintett szakaszán félpályás forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 6. csincsila 2012.08.12. 14:44

Vita-Max. A munkagép beakadt a sínek közé ezért nem tudott tovább menni. Ezen a fénysorompó sem segít.

Moderálásra küldöm 5. Alpokalja 2012.08.08. 21:31

A dolgok nem úgy mennek, hogy hopp, átvesszük a vonalat és holnap telepítünk egy sorompót. Olyan tízmillió forint körül van egy sorompó költsége. Valószínűleg valamilyen vonalfelújítás kapcsán lesz. Majd egyszer. Amúgy a kárt valószínűleg a munkagép kötelező biztosítása téríti. Örülni fog a biztosító, amikor megkapja a számlát a pálya helyreállításáról, a vonatpótlásról, sérült utasok kártérítéséről, motorvonat javításáról, daru költségeiről, stb...

Moderálásra küldöm 4. Vita-Max 2012.08.08. 07:33

Állítólag a munkagép megállt a sínen és nem tudott tovább menni,ezért ugrott ki a pilóta. A GYSEV a saját védelme érdekében is, miért nem helyez ki fénysorompót????? Már többszörösen megtérült volna az ára!!!!!

Moderálásra küldöm 3. ruig 2012.08.07. 23:05

Hol az a régi szép idő,mikor a kalauz kilyukaszthatta a rosszul viselkedők fülét!

Moderálásra küldöm 2. kockasajt 2012.08.07. 22:47

Az egész Szombathely-Kőszeg vonalnak nincs semmi értelme, legalábbis így, hogy zsákvonal. Simán ki lehetne váltani buszokkal, de ha nem így van, kövezzetek meg nyugodtan. Másik lehetőség, ha visszaépítik azt a kb 10km-t ami hiányzik Felsőlászlóhoz

Moderálásra küldöm 1. nága 2012.08.07. 21:31

Szinte érthetetlen és hihetetlen, mintha merényletsorozat lenne a GYSEV járművei ellen, átlagban minden hétre esik egy őrült, aki a síneken "rodeózik". Persze a kárt nem a vétkes téríti meg, hanem a becsületes adófizetők, hisz ennek a cégnek is a magyar állam a többségi tulajdonosa.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...